Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

o kaip marginsit? - su lukštais, žolelėm, vašku, servetėlėm, ryžiais, ....?

Jauciu paprastai dazysiu su dazais,klijuosim lipdukus ir gal servetelem kaip pernai.

Atsakyti
aha, man ir servetėlėm patiko - greita, ir gražu. jau prisiviriau kiaušukų smile.gif

dar darysim su žolelėm, gėlelėm
dar bandysiu su šilku ir skutimosi putom mirksiukas.gif 4u.gif

varom dbar į motulę Maximą ir paskui eism kepti velykinius sausainėlius smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,pas mane 75,savaite valgymo matosi ryskiai :)

Atsakyti

Labas rytas, 

Savaite taip pralekia , gyvai neprisijungiu , bet mintimis su jumis dalyvauju ;) 

Mano 87,0

Mazais, mazais zingsneliais ...

Atsakyti
Labas rytas
112,3 kg judam į priekį.
Visoms gražių švenčių, saikingo vaišių stalo ir puikios šventinės nuotaikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

Gražių, šiltų ir neriebių artėjančių švenčių 4u.gif

Mano svoris šįryt 89 kg verysad.gif Čia dar praėjusios savaitės ėdimo priepuolio pasekmės...
Atsakyti
Labukas, mergaites, mano svoris 86.200 kg. bigsmile.gif

Kam pliusiukai, nenusiminkit, 4u.gif susigriebsite po svenciu. 4u.gif Ir viskas bus gerai! 4u.gif

Graziu svenciu visoms! birthday.gif
Atsakyti
Mano tas pats, nes man sunku sekti tuos gramukus....
bet šią sav išgėriau bent kelis savo žaliuosius koktelius.
nuo kitos savaitės abi mergaitės jau bus kas mokykloj, kas darželyje, tai galėsiu pajudėti šiek tiek, eidama jų pasiimti pėsčiomis apie 4-5 km

gražių švenčių visoms 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Labas rytas, aš nesisvėriau, nes nieko ir nedariau, kad numesčiau svorį :D  nuo antradienio susiimu ir pažadu tikrai kitą penktadienį prisiduoti :B  ir kibti kaip reikiant purtyt ko nereikia! Reikėjo man tokių atostogų, varysiu su naujom jėgom ir ryžtu😀

Atsakyti

Labas :) Pas mane vel -500g :) (98) Jei ne ziauri migrena, kazin ar butu minusas isvis, bet tokie skausmai buvo, kad ne tik i maista negalejau ziuret, bet i virtuves puse apskritai :oh: Kiausinius marginsim su vaikais ryt. Tradiciskai - lukstais ir zolytem :) Procesas fainas, bet kadangi musu seimoj juos valgau as viena, tai daug nedazysim :) 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif fazanas
second.gif aukso pieva
third.gif jolitamarija

P.s.positive isirasau i lentele tavo svori,kazkaip ziuriu nepakeiciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 14 balandžio 2017 - 14:47

sveikos :)

nespejau i lentute, bet tiek to :) 100,5. Jauciu pi svenciu reikia lipt ant treniruoklio, nes gerai nebus :) Graziu, jaukiu Velyku :)

Atsakyti