Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Bet žiūriu mes čia dviese likom :D 

Atsakyti

Bet žiūriu mes čia dviese likom :D

Kazkaip itariu taip ir sedesim dviese cia iki nauju :D paskui gal gris visos :D

Atsakyti
As cia, as cia! Nuraset dirbanti zmogu. biggrin.gif

Parodysiu suknele po vakarienes. Gal kas graziai nufotkins. ax.gif Paprastute tokia, is Aprangos. smile.gif

Varau sportuot. Ketvirtadieni didysis sverimas. Ziuresim kiek raumenu priauginau. biggrin.gif
Atsakyti

O dar yra kas i eteri ilenda be musu :D nu ka,diena uzskaityta! Kad taip lengvai ir toliau eitusi,tai gal ir minusa koki gausiu penktadieni :4u: 

Atsakyti

Mano irgi diena užskaityta! 

Airise, lauksim sunkelės ir rytojaus rezultatų 😉 smagu, kad čia užsuki tarp darbų!

Atsakyti
Sveikos gyvos. Tai kad jus čia dieną čiauškate, kai žmonės dirba ax.gif Ryt paskutinė darbo diena šiais metais, o paskui atostogos iki Naujųjų taigi ir dieną apsilankysiu. Durnas laikas atostogoms, kai ir taip lengvai laikas praeina, bet ką darysi..
Nors ir šiaip didžiuotis neturiu kuom, šiaudadušė juoda, kai po normalaus laikymosi +1,1kg, palūžau ir saldumynams neatsispyrinėjau 4u.gif
Atsakyti

Sveikos gyvos. Tai kad jus čia dieną čiauškate, kai žmonės dirba ax.gifRyt paskutinė darbo diena šiais metais, o paskui atostogos iki Naujųjų taigi ir dieną apsilankysiu. Durnas laikas atostogoms, kai ir taip lengvai laikas praeina, bet ką darysi..
Nors ir šiaip didžiuotis neturiu kuom, šiaudadušė juoda, kai po normalaus laikymosi +1,1kg, palūžau ir saldumynams neatsispyrinėjau 4u.gif

Nu nereikejo paluzt,ypac kai zinai kad duona su siemkom kalta del pliuso,butu buve viskas ok ;)

Mhm idomus dabar toks metas -svenciu lauki,o jos bus tik bac ir prabegs :) 

Dabar pagalvojau taigi ir jubiliejus mano ant nosies  :unsure:  kaip cia greit tie metai praleke  :blink: 

Atsakyti

Jerda, laikykis, nepasiduok metų galui ir tas +1.1 kg atsiprašant tik žarnyno turinys, tikrai ne grynas priaugtas svoris ;) paiškrovautum ar kokią lengvesnę dieną apturėtum ir žiūrėk būtų ir minusas 😉

Aha, visi kaip pamišę dėl švenčių, tam tarpe ir aš, o žinau kad pyst ir praeis, baba  :D  

Frolka, kaip puošies per jubiliejų?  :wub:  

Atsakyti
O aš nesu pamišusi dėl švenčių, net nelabai mėgstu. Norėčiau kur nors per jas pabegti ax.gif Bliūdai, puodai, valymas, šveitimas, šokinėjimas apie svečius, bandymas kažkuo kituo užimti nei tik sėdėjimas, bet pas mus daug tinginių... apsiėdimas Gerai kad per šias Kalėdas pas mamą, tai vis nors prasieisim, o ir namuose mažiau pagundų bus bigsmile.gif pasižadėjau pasirūpinti saldumynais, tai nepjausiu gi torto kai įsigeisiu ko skanaus ax.gif
O Velykoms jau pabėgimo planą turiu smile.gif Bilietai jau nupirkti, daug judėjimo, mažai ėdimo va toks planas mano.
Atsakyti

Aš kadangi toli nuo namų, o vyro šeima labai be tradicijų, tai stengiuosi kiek galiu sukurti tradicijas savo vaikams, SAVO šeimai. Niekas kitas šventės nesukurs, tik aš. Tai ir verčiuosi per galvą kaip voverė  :D bet man tai labai prasminga ir labai patinka, kažką, ką mama išmokė, kažką savo  :wub:  vien dėl to, kad negyvenu Lietuvoj, ne su lietuviu vyru, nenoriu pamiršti iš kur esu ir kas man brangu. Noriu, kad tai ir mano vaikai turėtų ir patirtų, prisimintų.  Netgi stipresnis tas noras, manau, dėl to, kad esu nuo to toli  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 20 gruodžio 2016 - 23:17

Jerda, laikykis, nepasiduok metų galui ir tas +1.1 kg atsiprašant tik žarnyno turinys, tikrai ne grynas priaugtas svoris ;) paiškrovautum ar kokią lengvesnę dieną apturėtum ir žiūrėk būtų ir minusas 😉

Aha, visi kaip pamišę dėl švenčių, tam tarpe ir aš, o žinau kad pyst ir praeis, baba  :D  

Frolka, kaip puošies per jubiliejų?  :wub:  

Ai kad net nezinau,busim namie visi,tai kaip ir puostis ner ko :D sakiau desiuos suknele kur i darzelio svente ejau,bet ji tokia nepritaikyta maitinimui nei pro kur :D 

Atsakyti

Labas rytas tiesa  :4u: 

Atsakyti