Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas, šiandien mano pusryčiai tobuli skoniu ir tragiški lieknėjimo atžvilgiu. Draugė buvo užsukusi, pasveikino mano mažylį artėjančio tortadienio proga tai vaišinomies kietaisiais sūriais- Džiugu ir itališku parmezanu. Išvada-Džiugas skanesnis :)  Šokoladiniais keksiukais su kelių rūšių riešutais ir vafliais perteptais mėlynių, raudonųjų serbentų uogienėmis ir rududu kremu. 

Vakar tvarkiausi spintą tai radau pora visiškai naujų vasarinių džinsų, pernai vasaros pabaigoje nusipirkau ir ... pamiršau. pirkau tokius truputį sulieknėjimui, na tai nelabai kuom ir skiriasi, vis dar reikėtų sulieknėti, kad gražiau atrodytų  :D bet dabar dar yra viena priežastis lieknėjimui. Na gerai mažiau kalbų, daugiau darbų, reik mankštelę tokią neblogą nors jau padaryti ir pusryčius neutralizuoti  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 09 balandžio 2017 - 10:05

Kaip skaiciau straipsni tai reikia pirkti ne ruba tam kad sulieknetum,o pirkti pvz sportine apranga,kad ta tiksla pasiektum :)

Atsakyti

Na man buvo du variantai, arba vienu dydžiu didesnis, arba šia. Didesnis šiek tiek per didelis, geriau jau truputį mažesnis juk aš liekninuosi  :D  O sportui namuose aš daug turiu, dviračiu mynimui irgi ;)

Atsakyti

Sveikos  :4u:  aš toliau kemšu. Daugiau nėra ir ką veikti, nes dičkė susirgo, sėdim visi namie, nes gaila ją palikti nuo pramogų, tai solidarizuijamės  :angel_not:  iškepiau eklerų su braškėm, grietinėle ir šokoladu  :wub:  oras nerealus, tėtis atskridi, nu mums ir sekas  :oh:  jau net laukiu kada grįšiu atgal į vėžes ir į savo sporto rutiną  :bigsmile:   šaunuolės, kas laikot frontą  :victory2: 

Atsakyti

šaunuolės, kas laikot frontą  :victory2:

Gaila kad aš ne prie tų šaunuolių :huh2:  Na šiandien aš tau kompaniją šlamščiant palaikau  :ax: 

Sportuot šiandien taip ir nepradėjau. Atsigulu ant kilimo ir... pamatau kiek dulkių kampeliuose ir kitose nelabai prieinamose vietose, sakau išsivalysiu tuomet švariai pasportuosiu, bevalant dar radau ką pašveisti, paskui pietūs, ir ... kas pavalgęs nepamiega tas didžiausias tinginys  :4u:  Prabundu ogi diena jau kaip ir baigiasi  :D 

Atsakyti
Labas rytas
Baigėsi nuodemingas savaitgalis, grįžtam į vėžias. Šeštadienį važiavom autobusu į Lenkiją apsipirkti, tai neišėjo tvarkingai pavalgyti, o vakar pas mamą apsilankiau, ten nuo pagundu sunku atsispirti buvo.
geros, nenuodėmingos savaitės visoms 4u.gif
Atsakyti
sveikutės,

savaitgalis jau kvepėjo Velykomis - šeštadienį buvom su dukromis edukacinėj programoj, kur mokėmės marginti margučius ir dar visokio kitokio gėrio sužinojom, vakar šventėm Verbų sekmadienį- apsilankėm bažnyčioje, po to gaminom su dukrom oliziukus bei velykines dekoracijas smile.gif naktį prisėdau prie diplominio draugei rašymo.... neįdomus darbas , bet už atlygį...

o valgymo prasme.... turbūt nieko gero - pietums savaitgaliu buvo žemaičių blynai, vakarienei šeštadienį naminė pica, o vakar - makaronai su mėsyte....

jau bent nuo saldumynų pagundų pavyko susilaikyti smile.gif, nes vyras juos paslėpė smile.gif smile.gif o šiaip kažkpkių tortų ar pyragų nekepu, nes reikėtų suvalgyti man vienai - namiškiai naminių kepinių nemėgsta - o man to visai nereikia smile.gif smile.gif
nors Velykoms kepsim velykinių sausainėlių...

šiandien priduosiu dukras į visuomenės sveikatos centrą sportinei veiklai, o pačios laukia nemalonus vizitas pas sotmotologą... vėl turbūt teks eiti kelis mėn su kokiu kanalų plombavimu.... jau čia mano nesibaigainčios bėdos...

gerai, einu matuotis gautas suknutes , kad būtų kuo pasipuošti Velykoms smile.gif ir einu ruošti pietų... 12 h turim jau išskubėti su atostogaujančia pirmoke į miestuką sesės pasiimti iš darželio

geros dienos visoms

Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2017 04 08, 22:28)
<p>Sidrulka, siūlyčiau įsigyti elektronines svarstykles, labai malonu matyti tikslų nors ir mažytį pokytį į gera, ir svarbu pastebėti kada vėl auga tas svoris.</p><p>Aš tai šiais metais nuo Velykų pabėgsiu, jau dabar negaliu tuo atsidžiaugti, kad nereiks kelias dienas prie puodų, bliūdų sukiotis, o paskui dar visą dieną prie stalo sėdėti. Einu parduotuvėje pro velykines prekes ir širdis dainuoja  yahoo.gif Kad man viso šito šiais metais nereiks. Nežinau gal per pačią šventę jau kitaip galvosiu pigiam hostelyje toli nuo namų rolleyes.gif  bet jau bus vėlu  huh.gif </p>

kokioje čia šalyje ketinate praleisti Velykas?
Atsakyti

Labas rytas :) na ka,savaitgali pravalgiau,griztu i vezes :)

Atsakyti
Sveikos gyvos, aš irgi nors trumpam į vėžias grįžtu..
Sidrulka, į Ukrainą vyksime, ten irgi Velykos, tik nereiks prie puodų-bliūdų smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti
Laba diena smile.gif
Atsakyti

Tylu ramu cia :) kazkaip pas mane visai ne dietines mintys ir maistas siom dienom :oh:  ne tik kad savaitgalio pliuso nenukratysiu,bet dar ir ant virsaus kraunu :)

Atsakyti