sveikos,
o tai čia visos šiame forume pradėję su triženkliu skaičiuku??? tai didelės šaunuolės ir valios turėtojos tos, pas kurias jau dvižnekliai skaičiukai... pas mane tokie dvižnekliai buvo mokyklos laikais - ir skaičiausi liekna kaip smilga...
paskui po vedybų ilgi studijų metai ir vyras ,,pripūtė" man to svorio
kartais teisinuosi, kad savo vyrui tinku ir tokia, o į svetimus nesidairau
ir dar matau vieną privalumą iš savo nekokios figūros - tiek gražių suknelių yra lieknesnėms damoms - būčiau lieknesnė, tai man jų visų norėtųsi
Aš svorio virš 100 kg tai priaugau tik per nėštumus, po gimdymų pakrisdavo savaime iki kokių 98 kg. O tada jau juodas darbas su savim 😉 po pirmos mergaitės pastojau kai jai buvo 7 mėn., tai nespėjau net numesti, vėl iki gimdymo oriaugau iki 111 kg. Tada pradėjau svirį mesti kai mažajai suėjo 5 mėn. Ir numečiau iki 77 kg daugmaž. Pagrinde padėjo bodyflexas ir svoris krito gana greitai, tai ir tu drąsiau užsiimk svoriu, pradžioj nuo didesnio svorio gana lengvai krenta kilogramai ;) kai mažajai buvo 1.8 metų pastojau su dvynukais, staigmena 😁 na ir vėl pavariau iki kokių 112 kg. Rimčiau mesti pradėjau kai jiems buvo apie 5 mėn. Na va ir dabar turiu kiek turiu stumdausi pirmyn atgal, nes vis pametu kažkiek, ateina progos, atostogos ir leidžiu sau pilnai atsipalaiduoti. Taip ir gyvenu. Ir nugyvensiu matyt 😁 o drabužių tikrai didelis pasirinkimas, geras jausmas 😍