Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

sveikos,

o tai čia visos šiame forume pradėję su triženkliu skaičiuku??? tai didelės šaunuolės ir valios turėtojos tos, pas kurias jau dvižnekliai skaičiukai... pas mane tokie dvižnekliai buvo mokyklos laikais - ir skaičiausi liekna kaip smilga...
paskui po vedybų ilgi studijų metai ir vyras ,,pripūtė" man to svorio smile.gifsmile.gifsmile.gif
kartais teisinuosi, kad savo vyrui tinku ir tokia, o į svetimus nesidairau smile.gifsmile.gif
ir dar matau vieną privalumą iš savo nekokios figūros - tiek gražių suknelių yra lieknesnėms damoms - būčiau lieknesnė, tai man jų visų norėtųsi smile.gifsmile.gif

Aš svorio virš 100 kg tai priaugau tik per nėštumus, po gimdymų pakrisdavo savaime iki kokių 98 kg. O tada jau juodas  darbas su savim 😉  po pirmos mergaitės pastojau kai jai buvo 7 mėn., tai nespėjau net numesti, vėl iki gimdymo oriaugau iki 111 kg. Tada pradėjau svirį mesti kai mažajai suėjo 5 mėn. Ir numečiau iki 77 kg daugmaž. Pagrinde padėjo bodyflexas ir svoris krito gana greitai, tai ir tu drąsiau užsiimk svoriu, pradžioj nuo didesnio svorio gana lengvai krenta kilogramai ;) kai mažajai buvo 1.8 metų pastojau su dvynukais, staigmena 😁 na ir vėl pavariau iki kokių 112  kg. Rimčiau mesti pradėjau kai jiems buvo apie 5 mėn. Na va ir dabar turiu kiek turiu :) stumdausi pirmyn atgal, nes vis pametu kažkiek, ateina progos, atostogos ir leidžiu sau pilnai atsipalaiduoti. Taip ir gyvenu. Ir nugyvensiu matyt 😁 o drabužių tikrai didelis pasirinkimas,  geras jausmas 😍

Atsakyti

sveikos,

o tai čia visos šiame forume pradėję su triženkliu skaičiuku??? 

As trizenkli skaiciu pasiekus buvau su pirmu nestumu,isvaziavau gimdyt su 106,su antru nestumu dasivariau iki 96.o cia i tema atejau po pirmo gimdimo kazkur 90,o po antro 85 grizau ir siai dienai sveriu maziau nei sveriau pernai pries pastodama :)

Atsakyti
Mergaitės, aš labai nugrybavau šią savaitę, bijojau net svertis kad išvis nenusivilti ir visko nemesti... Palikit mano svorį anos savaitės, sversiuosi kitą penktadienį.

Daugybė darbo, tokia metinė ataskaita, didžiulis nuovargis ir visko šlamštimas....
Atsakyti

Mergaitės, aš labai nugrybavau šią savaitę, bijojau net svertis kad išvis nenusivilti ir visko nemesti... Palikit mano svorį anos savaitės, sversiuosi kitą penktadienį.

Daugybė darbo, tokia metinė ataskaita, didžiulis nuovargis ir visko šlamštimas....

Laikykis!

Atsakyti

Papildyta:
Jerda, o kas tos paslaptingosios kapsulytės? ar jos brangios? kaip supratau tu jų pastoviai nevartojai, tik kai valgydavai ką nors reibiau, ar šiaip ,,sugiešindavai" smile.gif
jei ką, gali parašyti į až- ar įmanoma jų gauti čia LT?

Jokio ten stebuklo nėra. Prieš vartojant reikia be jokių vaistų tik mytybos ir sporto dėka numesti 5-7procentus savo svorio ir tik tuomet jau su vaistais. o pavadinimus suyrašiusi buvau "Xsenical"  čia vaistai receptiniai, bet žinot kaip pas mus Lietuvoje, mokėk pinigus ir gausi( bent jau anksčiau nieks tų receptų nežiūrėjo) ir nereceptinis "Alli". Abiejų veiklioji medžiaga -Orlistat. Bet žinokit kad jis kenkia kepenims. Taip pakankamai brangios tuo metu buvo, vartojau pastoviai iš pradžių, tik kad dar daugiau svorio priaugau, nes kaip tik papildomai pasidesertindavau. Vienu žodžiu pasistengti neėsti reikia, nes nėra pasaulyje tokių vaistų kurie ir gera duotų ir nekenktų. 

Atsakyti

Bellatėja laikykis. Man kiekvieną penktadienį labai anksti tenka keltis taivos gyva namo grįžtu, užvalgau ir į lovytę. Kol nepamiegu būnu zombis :unsure: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif fazanas
second.gif aukso pieva
third.gif jerda
Atsakyti

Labas rytas, ačiū už lentutę. Jaučiasi savaitgalis- sunkiau prisilaikyti  :4u: 

Atsakyti

As tai isvis -issikepiau keksa zebra :D kad jau namie prasedesim tai bent skaniai :D

Atsakyti
sveikutės,

o tikrai ta lentutė geras spyris, stengtis lygiuotis į kitas ir bent kiek numesti - nors gramais smile.gif nors mano svarstyklės ne elektrinės, tai nelabai tą tikslų svorį galiu matyti....

vakarau nusidėjau- prasisukau pro saldainius, kuriuos pirkau dukros gimtadieniui ,,gėlėms" daryti.... šiandien dapirkau saldainių ir liepiau vyrui pakavoti - kai jis pakavoja, man nėra ūpo jų ieškoti smile.gif smile.gif tikiuosi aš jų nerasiu ,,netyčiom" iki gimtadienio smile.gif

o mes turiningai praleidom šeštadienį su dukromis - miesto muziejuje edukacinėj margučių marginimo programoj smile.gif liuks clap.gif - zužinojau visas gudrybes, kaip marginti margučius su žolelėmis, kad gerai ,,nukąstų".... tik ten virė ne pirktiniuose dažuose, o juodalksnio nuovire.... bet vis tiek bandysim ir tikiu, kad mums pavyks 4u.gif

gražaus likusio savaitgalio visoms wub.gif
Atsakyti

Sidrulka, siūlyčiau įsigyti elektronines svarstykles, labai malonu matyti tikslų nors ir mažytį pokytį į gera, ir svarbu pastebėti kada vėl auga tas svoris.

Aš tai šiais metais nuo Velykų pabėgsiu, jau dabar negaliu tuo atsidžiaugti, kad nereiks kelias dienas prie puodų, bliūdų sukiotis, o paskui dar visą dieną prie stalo sėdėti. Einu parduotuvėje pro velykines prekes ir širdis dainuoja  :yahoo: Kad man viso šito šiais metais nereiks. Nežinau gal per pačią šventę jau kitaip galvosiu pigiam hostelyje toli nuo namų :rolleyes:  bet jau bus vėlu  :huh2: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti