Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas, aš nesisvėriau net, bet galit kokius 2 kg garantuotai užmest 😅

Atsakyti

Labas rytas, aš nesisvėriau net, bet galit kokius 2 kg garantuotai užmest 😅

:D

Atsakyti
Labas rytas ,

pas mane 87.3
Atsakyti
Labas rytas
Pajudėjo ir pas mane priocesas. 113,7 kg. gerai jaučiuosi.
gerų visoms rezultatų 4u.gif
Atsakyti

Padariau išvadą kad daugiausia spėja Nuosta su 4 vaikais, reiškiasi mums dar papildomai trūksta kam 1, kam bent poros vaikučių mirksiukas.gifO tuomet jau ir mes spėsim ir sportuoti po 2 valandas, ir tortus kepti biggrin.gif

Kai noro yra, galim viską. Tiesą pasakius aš nesuprantu kaip galima neturėti laiko pasportuot, tai tik tingėjimas ir tiek 😁ir tai neoriklauso nuo vaikų skaičiaus, gal labiau nuo savo laiko organizavimo ir skiriamo laiko sau, nelabai aš gera mama, save myliu ne mažiau už vaikus ar tuo labiau vyrą :lol:  Va dabar tingiu, tai ir nesportuoju, su mama geriau kavą geriu ir tortukus raitoju 😀 gal gerai, pailsės kūnas ir vėl šoką gaus, nupurtysiu gal kokį ekstra lašinį  :lol:  bet va kai dirbt pradėsiu, tai kažin kaip su sportais bus... tikiuosi rasti būdą pajudėt. Nors man dar kokius 3 metus nenusimato tas, bet pagalvoju vis.

Atsakyti

Kai noro yra, galim viską. Tiesą pasakius aš nesuprantu kaip galima neturėti laiko pasportuot, tai tik tingėjimas ir tiek 😁ir tai neoriklauso nuo vaikų skaičiaus, gal labiau nuo savo laiko organizavimo ir skiriamo laiko sau, nelabai aš gera mama, save myliu ne mažiau už vaikus ar tuo labiau vyrą :lol:  Va dabar tingiu, tai ir nesportuoju, su mama geriau kavą geriu ir tortukus raitoju 😀 gal gerai, pailsės kūnas ir vėl šoką gaus, nupurtysiu gal kokį ekstra lašinį  :lol:  bet va kai dirbt pradėsiu, tai kažin kaip su sportais bus... tikiuosi rasti būdą pajudėt. Nors man dar kokius 3 metus nenusimato tas, bet pagalvoju vis.

Jo,as tikrai tingiu sportuot,nes jei ir turiu laisva minute as jau geriau paguliu salia maziuko arba einu ramiai isgert kavos :D db man taip gerai :) paskui atsiras laiko ir sportui :) 

Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
87,100 kg clap.gif

Visoms graziu maziuku skaiciuku! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Jo,as tikrai tingiu sportuot,nes jei ir turiu laisva minute as jau geriau paguliu salia maziuko arba einu ramiai isgert kavos :D db man taip gerai :) paskui atsiras laiko ir sportui :)

Tai aišku, nereikia savęs prievartauti , viskam savas laikas turi ateiti  :4u: 

Atsakyti

Ziuriu minusu kad uzderejo :D 

Atsakyti

Ziuriu minusu kad uzderejo :D 

Atsakyti
sveikos,

o tai čia visos šiame forume pradėję su triženkliu skaičiuku??? tai didelės šaunuolės ir valios turėtojos tos, pas kurias jau dvižnekliai skaičiukai... pas mane tokie dvižnekliai buvo mokyklos laikais - ir skaičiausi liekna kaip smilga...
paskui po vedybų ilgi studijų metai ir vyras ,,pripūtė" man to svorio smile.gif smile.gif smile.gif
kartais teisinuosi, kad savo vyrui tinku ir tokia, o į svetimus nesidairau smile.gif smile.gif
ir dar matau vieną privalumą iš savo nekokios figūros - tiek gražių suknelių yra lieknesnėms damoms - būčiau lieknesnė, tai man jų visų norėtųsi smile.gif smile.gif

na, ką gi prisiduodu ir aš su lengvu šoku... nes gerą pusmetį nebuvau užlipusi ant svarstyklių ir vis patyliukais džiaugiausi, kad mano svoris keli metai jau stabilus.... deja, bet išsitruakusi pavasarinį bliuzoną pajutau, kad jis man ankštokas ir .... svarstyklės šį rytą matomai visgi buvo teisios - 109 kg ax.gif
hmm.gif doh.gif ilgą laiką buvo 106 kg, o po gimdymų buvau jau įkritusi ir į dviženklę zoną smile.gif Tiesa, mano ūgis kažkur 172 cm... kiek siekiu - bent gerais 5 kg mažiau... idealiausia būtų dviženklė zona.... bet neužsimoju daug, nes žinau, kaip sunku tai padaryti....

sportui man ir kažkaip laiko neatsiranda.... eis vėl mano abi panos į daržiuką ir mokyklą ( dabar pirmokei atostogos) , tai kasdien geru oru vėl kulniuosi apie 5 km pėsčiomis jų pasiimti- paskui jau aišku mikriumi visos 3 grįšim... nors kelis kartus ir su jom esam grįžę pėsčiomis namo... bet mažoji mano nekantrybė...

o tas tai tiesa, kuo daugiau vaikų, tuo labiau viską suspėji smile.gif

man visi aikčiojo, oi, kaip sunku auginti pametinukes... dar tik pradėjau antros lauktis, o jau visi guodė, kaip bus sunku.... o man buvo yra ir bus smagu, o ne sunku ... nejaučiau jokio sunkumo... galbūt todėl, kad ir vyras daug padeda smile.gif smile.gif

o tas
Papildyta:
Jerda, o kas tos paslaptingosios kapsulytės? ar jos brangios? kaip supratau tu jų pastoviai nevartojai, tik kai valgydavai ką nors reibiau, ar šiaip ,,sugiešindavai" smile.gif
jei ką, gali parašyti į až- ar įmanoma jų gauti čia LT?

viskas, dėl šventesnės ramybės, ir kad nereikėtų iš gėdos raudonuoti prieš jus, einu virti grikių ir darytis savo firminio žaliojo kokteiliuko, o tai mano špinatai pasens... 4u.gif

gražaus ir ne nuodėmingo savaitgalio visoms 4u.gif

Atsakyti

Sveikos :) Pas mane 98,5 :) Vis sioks toks, bet minusas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PoSiTiVe: 07 balandžio 2017 - 12:10