Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Diena atlaikyta :)

Atsakyti

Sveikos gyvos, na čia ir aš jau po darbo. Fazaniuk, nesunku į darbo rėžimą grįžti kai žinau jog po savaitės tikrų atostogų turėsiu,  :4u:  Jau nebe langus plausiu, o turistausiu, aišku po tokių atostogų man dar atsigavimui, grįžimui į kadienybės ritmą dar savaitės reikėtų  :rolleyes: 

Sveika prisijungus Sidrulka. Ok, susipažįstam, man 40 turiu 3 vaikus, visi mokosi, tik vienas dar nepilnametis. Man svorį mesti sekasi nelabai  :ax:  Bet nors merginų palaikymu jo daugiau nebeprisiauginau(na prisiauginu ir vėl numetu), o netgi tai man vis šioks toks pasiekimas čia esu jau virš metų. Jaučiuosi sportiškesnė, šiek tiek tvirtesnė na vienu žodžiu nebe toks lepšis   :mirksiukas:  Na tai tiek, gana plepėt laikas mankštelei :victory2: 

Atsakyti

Sportuoju, sportuoju ir galvoju na iš kur pas mane čia šiandien tiek sveikatos, energijos, o paskui prisiminiau kad po dabro pas kolegę buvau užsukus, truputį jai padėti, o ji pavaišino morenginiu pyragu, skamba tao lengvaibet iš tiesų ten toks riebumas :4u:  nebuvo kaip atsisakyti, o ir alkana buvau. Na užtad grįžus nebepuoliau perdaug valgyti, pavalgiau ir jau soti, užkandžiauti noro nebebuvo. O tą pyragą jau ir iš galvos išmetusi buvau, pamaniau kad jau baigia organizmas priprasti prie mažesnių porcijų, optimistė  :lol: 

Atsakyti

Man 42 metai. Turim dvi merginas. Vienai tuoj tuoj 17. Kitai 12. Metu svori trecia karta. Svoris trizenklis. Savaites pabaigoje bus ikelta lentele ir pamatysi kiek kas cia sveria

Atsakyti
malonu susipažinti su visomis... žiūriu daug panašaus amžiaus yra smile.gif o kai kurių vaikai jau ir ne be tokie maži smile.gif aš jaučiuosi dar ,,jauna" širdyje, nes dukros dar nedidukės...

aš dar niekada nebuvau taip rimtai susigriebusi mesti svorį.... tiesa vieną savaitę pavyko visia šeima iškėsti be vėlyvų vakarienių.... manau jų atsisakymas su vismaam būtų turėjęs teigiamų rezultatų, bet.... kad mano panos mažai ką valgančios- pietūs dažniausia jos netinka, ką bepatiektum.... tad gaunais tiap, kad vakarienei gaminam joms tai, ko jos nori - tia manų košė, tai blynai, tia karšti sumuštiniai, koldūnai, pieniška striuba.... ir paskui jau gaunasi , kad ir patys prisivalgom to ko nereikia doh.gif doh.gif o merginos mano kaip kūdos kaip dratai, taip kūdos...

gerai, tai ir mane pridėkit į lentelę ir skalpuokit, jei nenumesiu nė gramo smile.gif smile.gif kas čia dabar.. tongue.gif

labanaktis 4u.gif

o kiek skysčių per dieną išgeriat? ką geriat?

kokiu sportu užsiimat be treninruoklių visokių? gal kokių naudingų pratimukų nuorodą įmestumėt kuri

kokias saločikes gaminatės? ką dedat, kuo užpilat?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 05 balandžio 2017 - 21:10
QUOTE(sidrulka @ 2017 04 05, 22:08)
:  o merginos mano kaip kūdos kaip dratai, taip kūdos...

gerai, tai ir mane pridėkit į lentelę ir skalpuokit, jei nenumesiu nė gramo smile.gif smile.gif  kas čia dabar..  tongue.gif

labanaktis  4u.gif

o kiek skysčių per dieną išgeriat? ką geriat?

kokiu sportu užsiimat be treninruoklių visokių? gal kokių naudingų pratimukų nuorodą įmestumėt kuri

kokias saločikes gaminatės? ką dedat, kuo užpilat?

Tik džiaugtis reikia kad kūdos, nesikankins kaip tu. Mano merginos irgi lieknos, o vaikinukas tvirtas, stambus ir itin aukštas jei nesportuotų taptų tešliumi.

Skysčių aš tai vandenį ir arbatą be cukraus geriu, dar rytais stiklinę šilto vandens su ketvirtadaliu citrinos.
Aš pratimus namuose darau, turiu nugaros problemų tai daugiau stiprinančius nugaros, pilvo raumenis.

Salotas aš gaminu iš to ką turiu namuose, kam tuo metu akcija biggrin.gif o užpilu šlakeliu alyvuogių aliejaus, granatų padažu "nar ekşisi" (atsivežu iš Turkijos, man labai patinka ir salsteli, ir rūgtelė) pipiriukai, druskytė, žolelės. arba obuolių actu, citrinos užspaudžiu, kartais sojos padžu kai to skonio išsiilgstu. Majonezas tik šeiminykščiams.
Merginos, tos kurios didesnės, kai daugiau judate, greitai einat kas labiausiai jums prakaituoti pradeda? man tai juosmuo, pilvas ne, o vat nugaros juosmeninė dalis šlapia būna. ansčiau dėl to net lėtai judėdavau, kad tik gink dieve nepripakaituoti, o dabar į darbą sparčiu žingsniu, palaidinę plačią margą kad į akis nekristu dėmėta nugara, darbe drėgnos servetėlės ir persirengiu palaidinę.
Atsakyti

Man 32 metai, turiu 4 vaikus, mergaites pametinukus (beveik 4 ir 5 metų) ir dvynius 1 m 7 mėn :) jau dviženklis skaičius, metu svorį antrą kartą, visus tris kartus gimdyti važiavau apie 110 kg ir ne kažką ten palikau  :D  gyvenam UK.

Salotas darau iš visko kas namie,  agurkai, dažniausiai pomidorai, svogūnai, salotų maišelis, paprika, kukurūzai, kartais avokadas, marinuoti agutkėliai, padažas, jau minėjau, graikiškas jogurtas. Sportuoju pagal kilo sudarytą programą+bodyflex+treniruokliai keki namie cardio. Bet šią savaitę net nesportuoju. Ech.

Atsakyti

Labas rytas..na ir mane sloga pakirto  :oh: lig to man dar truko :D 

Sidrulka parasyk savo ugi,pradini svori ir siekiama,itrauksiu i lentele :)

Atsakyti

Labas rytas :) uch frolkut, sveikatos tau ir mažučiams, kad greičiau pavasaris pasijaustų!

Aš atostogauju, bet nuo jūsų neatsijungiu, sąžinė graužia už skanėstus, žinau, kad uch kaip reikės atsigriebt 😂 ale toks tas gyvenimas :))

Atsakyti

Sveikos :)

Na, as retas svecias cia, sunkoka su visu vaiku darzeliu namie surasti laisvo laiko, bet jau atrodo su savim po biski susitariu, o dar kai pamaciau nuotraukas, kur vyriausioji nufotografavo mane su maziais, tai tos rinkes toooooki ispudi paliko, kad praejo noras est net :unsure:

Man 32, vaiku darzelis - tai dukrytes 5 m. ir 2,8 m, ir pagrandukas sunelis beveik 7 men. :wub: Kol panos eina i darzeli, kazkaip lengviau man, nebuna nei uzkandziu, nei grybavimu, bet va du menesius viena paskui kita sirgo, sedejau namie neiskeldama kojos laukan, tai ir sugrizo viskas, ka buvau sunkiai po gimdymo pametus :oh: Sidrulka, pas mus su vakarienem analogiskai - panos nori blynu, pieniskos sriubos, apkepu, bandeliu ir kitokiu miltiniu reikalu vakarienei :oh:O laiko gaminti visiems atskirai neturiu, tai gaunasi kaip gaunasi...  Bet kad panos kudos, tai dziaugiuosi, gal maziau reikes gyvenime kankintis del tokiu problemu, kaip kad as turiu  :oh:

Vandens geriu per mazai. Faktiskai isvis negeriu. Blogai, bet nesinori, o ir pamirstu. Reik nusipirkt buteli koki ir pasistatyt panosej, kad akis badytu :ax: O apie sporta isvis patyliu. Dziaugiuosi, jei gaunasi islyst i lauka su mazuoju ir apsukt pora ratu aplink Vingio parka, tada ir svoris pajuda is vietos. Nes siaip sporto jokio. Koks ten sportas, dienos pabaigoj jau grunu leisgyve kaip lapas :ninja:

Jerda, as kazkaip niekad demesio neatkreipiau, kas greiciausiai pradeda prakaituot, bet turbut nugara. Pilvas tikrai ne.

Atsakyti

Nuosta,valgyk ir neimk i galva :) kitaip musu gyvenime nebus :) as irgi svajoju apie skanesta koki,bet ziuriu skonis pasikeite nuo slogos tai visas maistas beskonis :D 

Positive,kaip einasi laikytis?

Jerda,pas mane prakaituoja nugara ir po papais :D 

Atsakyti

Man sportuojant prakaituoja nugara, kaklas ir veidas. Bet visiškai neraudonuoju. Tik susigėdus  😁

Atsakyti