Pas mus šiandien irgi apniukę, tai tik sėdėt namie ir skaniai valgyt. Šiandien sušiai pagaliau bus ir gal tiramisu susluoksniuosiu pagaliau
Pa mus pagaliau prašvito, ryte visai apsiniaukę tamsuma buvo. Šiandien pusė šiknos jaučiasi, matyt suveikė daugiau mankštelės Dabar svarstau kaip čia man mankštintis kad ir kita pusė išsitreniruotų
Ir sugebėk tu man taip:)
Pa mus pagaliau prašvito, ryte visai apsiniaukę tamsuma buvo. Šiandien pusė šiknos jaučiasi, matyt suveikė daugiau mankštelėsAš po antro karto su treniruokliu nauju irgi šikną jaučiu 😀 ir šlaunis. Žiauriai man jis patinka!Dabar svarstau kaip čia man mankštintis kad ir kita pusė išsitreniruotų
Ir sugebėk tu man taip:)
Tiramisu jau šaldytuve 😍
Supratau kad ir kitą pusę šiknos jaučiu, ir vidiniu šlaunies raumenis(pasirodo ten kažkur vis tik jie yra jei skauda, o aš maniau kad vien lašiniai pas mane )
Pasportavau35min, prie Nuostos tai čia vienas juokas , iš pradžių tai labai skaudėjo, o besportuojant praėjo.
Geras tas oras,uz lango +21 mes ir kine megoj buvom,ir po miesta pasmirinejom
mastau ka suvalgyt vakarienei,o kaip kazko skanaus noriu
Jau ir pas mus Utenoj oras grazus. Mano manksta virtuves generalinis tvarkymas. Nusikaliau. Spinteles virsuje valiau rai aukstyn zemyn nuo kedes. Dar i soda nulekiau. Ridikeliai, gargarzde sudyge. Salotu nerasta. Vandens prisitempiau is kaimyno sulinio. Ech. Jauciuosi pasportavusi. Vakare dar reiks i trasa islekti. Jei nebegsiu tai nors prasieisiu greitu zingsniu. Kaip bebutu keista net su maistu viskas ok. Maza nuodeme latte kava statoilo
Labas rytas!
Labas rytas
Labas rytas, šiandien pas mus oras gražus tai savo kambaryje plaunu langus, užuolaidas, vienu žodžiu duoduosi. Dabar truputį atokvėpio pertraukėlę pasidariau
Mes ruošiamės lėkt piknikavimo sezoną atodaryt
Mes ruošiamės lėkt piknikavimo sezoną atidaryt