Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Pas mus šiandien irgi apniukę, tai tik sėdėt namie ir skaniai valgyt. Šiandien sušiai pagaliau bus  :D  ir gal tiramisu susluoksniuosiu pagaliau  :wub:  :bigsmile: 

Atsakyti

Pa mus pagaliau prašvito, ryte visai apsiniaukę tamsuma buvo.  Šiandien pusė šiknos jaučiasi, matyt suveikė daugiau mankštelės :D  Dabar svarstau kaip čia man mankštintis kad ir kita pusė išsitreniruotų  :hmm: Ir sugebėk tu man taip:)

Atsakyti

Pa mus pagaliau prašvito, ryte visai apsiniaukę tamsuma buvo.  Šiandien pusė šiknos jaučiasi, matyt suveikė daugiau mankštelės :D  Dabar svarstau kaip čia man mankštintis kad ir kita pusė išsitreniruotų  :hmm: Ir sugebėk tu man taip:)
Aš po antro karto su treniruokliu nauju irgi šikną jaučiu 😀 ir šlaunis. Žiauriai man jis patinka!

Tiramisu jau šaldytuve 😍

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 01 balandžio 2017 - 13:07

Supratau kad ir kitą pusę šiknos jaučiu, ir vidiniu šlaunies raumenis(pasirodo ten kažkur vis tik jie yra jei skauda, o aš maniau kad vien lašiniai pas mane  :hmm:  )

Atsakyti

Pasportavau35min, prie Nuostos tai čia vienas juokas :4u: , iš pradžių tai labai skaudėjo, o besportuojant praėjo. 

Atsakyti

Geras tas oras,uz lango +21 :) mes ir kine megoj buvom,ir po miesta pasmirinejom :) mastau ka suvalgyt vakarienei,o kaip kazko skanaus noriu :D

Atsakyti

Jau ir pas mus Utenoj oras grazus. Mano manksta virtuves generalinis tvarkymas. Nusikaliau. Spinteles virsuje valiau rai aukstyn zemyn nuo kedes. Dar i soda nulekiau. Ridikeliai, gargarzde sudyge. Salotu nerasta. Vandens prisitempiau is kaimyno sulinio. Ech. Jauciuosi pasportavusi. Vakare dar reiks i trasa islekti. Jei nebegsiu tai nors prasieisiu greitu zingsniu. Kaip bebutu keista net su maistu viskas ok. Maza nuodeme latte kava statoilo

Atsakyti

Labas rytas!

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Atsakyti

Labas rytas, šiandien pas mus oras gražus tai savo kambaryje plaunu langus, užuolaidas, vienu žodžiu duoduosi. Dabar truputį atokvėpio pertraukėlę pasidariau  :4u: 

Atsakyti

Mes ruošiamės lėkt piknikavimo sezoną atodaryt  :wub: 

Atsakyti

Mes ruošiamės lėkt piknikavimo sezoną atidaryt  :wub: 

Atsakyti