Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas,pas mane 72,3 :4u: 

Atsakyti
Labas rytas
115,4 kg. Mano organizmas niekaip nenori atsisveikinti su lašiniais. blink.gif
Atsakyti

Labas rytas, pas mane 78.8 kg  :rolleyes: ir pagaliau, riebalų rodikliai pamažėjo :yahoo:  nors gal tos svarstyklės pieno riebumą rodo, bet visad rodė 30% po kablelio kažkiek, o dabar 28% su kapeikom  :bigsmile:  tai labiau nudžiugino, nei svoris 👍

Atsakyti

Labas rytas
115,4 kg. Mano organizmas niekaip nenori atsisveikinti su lašiniais. blink.gif

Nu fazaniuk minusas yra ir tai jau gerai! Gal isibeges tas kritimas :)

Atsakyti

Tikrai, fazanai, minusas prie minuso ir susidaro gražus vaizdas. Nosį aukštyn 🎈 žinau kaip norisi visko greičiau, ypač pradžioj. Tikrai kartais nesuprasi kaip ten viskas veikia.

Atsakyti
Labas rytas, pas mane maziukas minusiukas, bet yra! 88.200 kg biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, 88,4 kg

Jo jo, fazane, šįkart man daug sunkiau krenta, nei paskutinį kart... Manau ir amžius čia vaidina svarbią rolę. Man neseniai 40 suėjo.
Nenusimink ir pirmyn 4u.gif
Atsakyti

Sveikos :) Na ka, griztu su 99 :) Atsizvelgiant i tai, kaip buvau nutrukus nuo grandines, tikrai tikejausi daugiau. Ir gerokai daugiau... Bandau toliau grizt i vezias ir purtyt :)

Atsakyti

Sveikos :) Na ka, griztu su 99 :) Atsizvelgiant i tai, kaip buvau nutrukus nuo grandines, tikrai tikejausi daugiau. Ir gerokai daugiau... Bandau toliau grizt i vezias ir purtyt :)

Sveika sugrįžus ir sėkmės kovojant su savim 😉😊👍

Atsakyti

arba mano zinute dingo arba man jos netodo.. Esme ta kad su naujom motyvacijom ir sutvarkytom mintis griztu cia :) buvau ziauriai nugrybavus, prisiduodu 101,1. vietoj vakarienez pradejau vartoti maistiniu skaidulu kokteilu, ziuresiu koks bus rezultatas :)

Atsakyti

arba mano zinute dingo arba man jos netodo.. Esme ta kad su naujom motyvacijom ir sutvarkytom mintis griztu cia :) buvau ziauriai nugrybavus, prisiduodu 101,1. vietoj vakarienez pradejau vartoti maistiniu skaidulu kokteilu, ziuresiu koks bus rezultatas :)

Įdomu ir man tos skaidulos  :bigsmile:  papasakosi įspūdžius 😉 sveika sugrįžus 🎈 kaip smagu, gausėja mūsų prieš vasarą 😍

Atsakyti

Ir as lauksiu atsiliepimu apie skaidulas :) 

Atsakyti