Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  nugrybavau aš vakar,  taip kad oijoijoij :D  niu šiandien bandysiu tvarkingiau jau, jei vėl mamos kokie skanėstai ar vyro nesąmonės nesuvilios  :oh:  nuo treniruoklio kažko ypatingai neskauda  :unsure:  tikėjausi daugiau  :D 

Atsakyti
Labas rytas
vakar gražiai diena atlaikyta, tik gal kiek vėlyva vakarienė, bet gyvenimą ne visada galima įstatyti į kažkokius rėmus.
nauja diena, nauji iššūkiai.
Gražios ir sveikos dienytės visoms 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:  nugrybavau aš vakar,  taip kad oijoijoij :D  niu šiandien bandysiu tvarkingiau jau, jei vėl mamos kokie skanėstai ar vyro nesąmonės nesuvilios  :oh:  nuo treniruoklio kažko ypatingai neskauda  :unsure:  tikėjausi daugiau  :D

Tai matyt tavo kunas kai iprates prie sporto tai jam per mazai tu 10min :D va man jauciu drebetu visas kunas po tiek :D 

Mano vaikai be temp,lauke geras oras,tai eisim su drauge su vaikais prasieit,nes oro gryno truksta per tas ligas namie :)

Atsakyti

Tai matyt tavo kunas kai iprates prie sporto tai jam per mazai tu 10min :D va man jauciu drebetu visas kunas po tiek :D

Mano vaikai be temp,lauke geras oras,tai eisim su drauge su vaikais prasieit,nes oro gryno truksta per tas ligas namie :)

Niu aš tikėjausi, kad skirtingus raumenis išjudinsiu, po savaitės didinsiu minutes, nepasiduosiu :)) pas mus šiandien irgi oras gražus, lėksiu iki miestuko pasiganyt, yra reikalų, naudojuos proga kol mama vaikus pagano :) 

Atsakyti

Sveikos gyvos, aš irgi šiandien jau dalį reikalų susitvarkiau. Aš dabar kai išsitraukiau dviratį tai tuoj ir vaikščioti pamiršiu :) 

Atsakyti

Šiandien aš ir daug prisilaksčiau, bet pėstute. Su mityba kol kas tvarka. Bet dar ne vakaras 😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 30 kovo 2017 - 16:44

Na ka,eisiu kazka uzkramsnot vakarienei ir diena atlaikyta :) 

Laukiu yra kaip yra dalyviu sverimosi,labai idomu kas kiek numete :)

Gero ryt sverimosi visoms!

Atsakyti
Labukas, 4u.gif na ir prikalbejot... bet ir daug nuveikete... biggrin.gif
As ramiai praleidau diena, nusizengimu nepadariau, bet dar ne vakaras... biggrin.gif
Su neramumu laukiu rytojaus... ax.gif Visomas linkiu daug minusiuku!!! 4u.gif
Atsakyti

Mano diena irgi atllaikyta. Įdomu kaip svoris bus po vakarykščio proto aptemimo 😂 šlaviau visus skanumynus iš eilės 🙈

Atsakyti

Labas rytas 116.00

Atsakyti

Labas rytas,pas mane 72,3 :4u: 

Atsakyti