Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

nuosta 4u.gifstengsiuos... ax.gifunsure.gif

Papildyta:
treniruoklis - faina!!! 4u.gifbiggrin.gif

Saunuole,kad jau minusa matai :) as vis dar su pliusu ,pasisveriau idomumo delei,tai dar yra ka mest :)

Atsakyti

Aš atpyliau savo pragramą, vis ilgėja, vos į dvi val. telpu 😀 savo svorio nenutuokiu, bet bent pliuso, tai manau, kad nebus  :angel_not: 

Atsakyti

Aš atpyliau savo pragramą, vis ilgėja, vos į dvi val. telpu 😀 savo svorio nenutuokiu, bet bent pliuso, tai manau, kad nebus  :angel_not:

O dieve 2 val🤤as net 15 min nerandu padaryt pratimam :D siandien isvis ryte su dicke i ligonine,ant 4 vaziuosiu su abiem  :oh: tai jau bloga darosi nuo gyd :oh: 

Atsakyti

2val oho. Aš tiek tik per atostogas galėčiau sau leisti, bet ištempiu vos pusvalandį. Šiandien išvis kaip lepšis jaučiuosi, energijos 0, dar ryte kažkiek jos buvo tai pasportavau, kambarius prasiploviau, inteke pasėdėjau ir ... pietų miego nulūžau pusvalandžiui. O dabar jau valanda kaip lovoj be jokio tikslo drybsau. Na nepaskrendu nors tu ką. O juk planavau mokesčius deklaruoti minti dviratuku

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 29 kovo 2017 - 13:28

Aš sportuoju kol vaikai miega, vėl užėjo įkvėpimas ir noras grįžo  tai džiaugiuos tą tinginystę įveikus  :D

Atsakyti

Aš sportuoju kol vaikai miega, vėl užėjo įkvėpimas ir noras grįžo  tai džiaugiuos tą tinginystę įveikus  :D

Nu as tavim didziuojuos :) as pakol mazas miega einu su dicke kazka paveikt arba paguliu salia maziuko :)

Atsakyti

Nu as tavim didziuojuos :) as pakol mazas miega einu su dicke kazka paveikt arba paguliu salia maziuko :)

Maniškės viena su kita užsiima arba mokykloj/daržely būna, tai labai tada džiaugiuosi tuo laiku sau 😍

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 03 29, 17:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="frolka25" data-cid="71538927" data-time="1490796577"><div><p>Nu as tavim didziuojuos smile.gif as pakol mazas miega einu su dicke kazka paveikt arba paguliu salia maziuko smile.gif</p></div></blockquote><p>Maniškės viena su kita užsiima arba mokykloj/daržely būna, tai labai tada džiaugiuosi tuo laiku sau 😍</p>

Tai va kai 1-2 vaikai esi jiems tarnaitė, 3-4 jau būrio vadas bigsmile.gif

Įveikiau apsnūdimą ir per miestą pramyniau, dar mamą aplankiau. Kokia aš šaunuolė, nupirkau mami plokštainio ir pati nė nepauosčiau rolleyes.gif Jaučiuosi didvyre biggrin.gif
Diena tobulai atlaikyta.
Atsakyti

As kepu apkepa ir diena bus atlaikyta :)

Atsakyti

Manęs laukia skani vakarienė, mama kalafiorus ruošia. Jaučiu padažas riebus. Bet pietų nevalgiau, tai gal išbalansuosiu  :hmm:  :D 

Atsakyti

Manęs laukia skani vakarienė, mama kalafiorus ruošia. Jaučiu padažas riebus. Bet pietų nevalgiau, tai gal išbalansuosiu  :hmm:  :D

Itariu sviestinis koks :) uosviene mano daro.jei pietu nevalgei tai tikrai issisuksi :)

Atsakyti

Itariu sviestinis koks :) uosviene mano daro.jei pietu nevalgei tai tikrai issisuksi :)

Grietinis 😅 irgi ne ką geriau. Bet žiauriai skanu, bala nematė 😉

Atsakyti