Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Taippp... prisidirbau su tais riesutais... rolleyes.gif O taip skanu! ax.gif
Nezinau, kazka galvosiu, kad butu minusiukas... ax.gif smile.gif Gal siaurietiska marsruta didinsiu.. biggrin.gif
Atsakyti

Tai va, tų gerųjų riebalų reikia, kaio avokadai, riešutai, riebios žuvys. Bet jie taip skanu ir gerai lenda į burną, kad dažnai jų padaugint lengva  :D 

Eisiu šiandien po pardas pasiganyt, pravėdint galvą nuo vaikų, kaip gera turėt mamą namie  :wub: 

Atsakyti

As tai namie trinuos su vaikais :) dicke i lauka nenori,tai mano pasivaiksciojimas nuplaukia...

Atsakyti
Koks tas tavo planas? Ir kokio amžiaus merginos? Panašu kad mes čia pačios didžiausios ir su jau vyriausiais vaikais smile.gif Maniškiams tai merginos 19 ir 18 metų, o mažyliui tuoj bus 15. Na tas mūsų mažylis tai gerokai paaugintas toks-visą šeimą peraugo, vien avalynė jau 48 dydžio  doh.gif </p></div></blockquote><p></p>
[/quote]
Kolegės planu pasidalino. Visai paprastas, bet sudarytas pagal sveikos mitybos principus. Svarbiausia man ilgai prie puodu nereikia stoveti ir jokių pribambasų nėra.
Maniškės 17 m ir 12 m. bet labai savarankiškos abi, tai jaučiuosi kaip ir užauginusi vaikus. Tik mažosios paauglystė dar gali pokštų iškrėsti. Ji pas mane didelė asmenybė su savo pasaulėžiūra.
Atsakyti

Prasilėkiau ne tiek po parda,  o šiaip į saulę žiūrėdama išsišiepus  :D  nerealus pavasaris, paukščiai čiulba, magnolijos žydi  :wub:  

Atsakyti

Oooo ir super mama sužydėjo  :wub:  aš antrąkart iš lauko su vaikais  :bigsmile:  

Atsakyti

O as namie sedziu  :cry2:  tie vaiku kliegesiai kieme zudo tiesiog,lekciau begciau :D zodziu savaitgaliui pranesa 17pliuso-ir supratau kad neturiu ka apsirengt :)

Eisiu virt koses ir bus diena atlaikyta :)

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 28, 18:04)
<p>O as namie sedziu  cry.gif  tie vaiku kliegesiai kieme zudo tiesiog,lekciau begciau biggrin.gif zodziu savaitgaliui pranesa 17pliuso-ir supratau kad neturiu ka apsirengt smile.gif</p><p>Eisiu virt koses ir bus diena atlaikyta smile.gif</p>

Su tavo figūra ši problema tookia mažytė ir lengvai su malonumu išspręndžiama. O vat man tai problemos kažką nusipirkti ir dar už padorią kainą. Šiandien savo miesčioko dalį parduotuvių apėjau, tai man tinkančio, patinkančio ir nesintetinio nieko ir neužmačiau. Šimtakilograminėms moteriškėms suknelės virš kelių, man tai tragedija, o ne vaizdas doh.gif Žinau dugelis nešioja taip, bet pagal mane tai jei ilgesnė suknelė, ar sijonas, žemiau kelių tai tos ir kojos atrodo dailesnės.
Šiandien diena atlaikyta, netgi iš 4 saldainių užburto rato pabėgau bigsmile.gif Jaučiuosi didvyre biggrin.gif
Kokią košę virsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 28 kovo 2017 - 17:21

Su tavo figūra ši problema tookia mažytė ir lengvai su malonumu išspręndžiama. O vat man tai problemos kažką nusipirkti ir dar už padorią kainą. Šiandien savo miesčioko dalį parduotuvių apėjau, tai man tinkančio, patinkančio ir nesintetinio nieko ir neužmačiau. Šimtakilograminėms moteriškėms suknelės virš kelių, man tai tragedija, o ne vaizdas doh.gifŽinau dugelis nešioja taip, bet pagal mane tai jei ilgesnė suknelė, ar sijonas, žemiau kelių tai tos ir kojos atrodo dailesnės.
Šiandien diena atlaikyta, netgi iš 4 saldainių užburto rato pabėgau bigsmile.gifJaučiuosi didvyre biggrin.gif
Kokią košę virsi?

Kad pas mus parduotuviu mazoka,pasirinkimo nelabai,reiks laukt kada vyras i kauna koki nuves :)striukytes is tikro reiketu man.ai paprasta avizine isipjausciau banano ir obuolio,skanu sotu :)  saunuole!

Atsakyti

Aš makaluoju salotas, kepu vištos file ir diena irgi bus atlaikyta 😊 

Atsakyti
Logiškai mąstant kad diena atlaikyta reikėtų rašyti kai jau lovoje guli, prieš pat užmiegant biggrin.gif o tai ateina šiltasis metų laikas kuomet kas nors su kokiomis vaišėmis užgriūna gamtoje pasisėdėti ax.gif
Atsakyti

Logiškai mąstant kad diena atlaikyta reikėtų rašyti kai jau lovoje guli, prieš pat užmiegant biggrin.gifo tai ateina šiltasis metų laikas kuomet kas nors su kokiomis vaišėmis užgriūna gamtoje pasisėdėti ax.gif

Pas mus taip nebūna 😀

Atsakyti