Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas  :4u:  aš kaip niekad po savaitgaluo lengva jaučiuos  :bigsmile:  bet ir jėgų 0, bandysiu šiandien valgyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 27 kovo 2017 - 08:08
Labas rytas! biggrin.gif
Nuosta, savaitgali nevalgei? ax.gif
Atsakyti

labas rytas , saulute uz lango linksmina , tuoj ir as begsiu i lauka . bet pas mus salta jokiu plius 14 dar nesimato. oi Nuosta, pavydziu  jums silumos , tikro pavasario su ziedais. 

mazasis jau sveiksta , ryt gal jau i mokykla vesiu . 

savaitgalis praejo gan ramiai , jokiu pliusu nera , bet minuso irgi :) 

Atsakyti

Ne tik kad nevalgiau bet dar ir vėmiau 😂 jei rimtai, tai valgiau penktadienį ir šeštadienį iki  pavakarių beleką, o tada dydysis išsivalymas buvo 🙈

Labas rytas! biggrin.gif Nuosta, savaitgali nevalgei? ax.gif
Ne tik kad nevalgiau bet dar ir vėmiau 😂 jei rimtai, tai valgiau penktadienį ir šeštadienį iki  pavakarių beleką, o tada dydysis išsivalymas buvo 🙈

Bet ačiū D, šiandien papusryčiavus toks jėgų antplūdis atsirado, atsportavau ką tik savo programą  su kaupu  :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 27 kovo 2017 - 13:11

As tai grizau i rezima,stebuklo nesitikiu,bet priaugta pliusa numesiu :) lauke prasiejom pusvalanduka,nes dicke varvarcia nosim,nelabai norejo eit kazkur :) maziui dantys lenda ,turim 3 ir panasu dar ne pabaiga :) zodziu jauciuos issunkta kaip razinka :D

Atsakyti

Aš šiandieną visą dieną pralaksčiau su reikalais, tai net portui energijos kol kas neliko, bet manau pailsėsiu ir savo pratimukus padarysiu. 

Oho koks  Frolkos mažius jau turtingas dantimis, atrodo tik neseniai čia grįžai  :unsure: 

Man tai savaitgalio pliusas ne iškarto o po kelių dienų pradeda išlysti  :hmm: Vat kojų tynimas per parą kartais sugeba pridėti ar atimti 1,5-2 kg. Jei tik daugiau sėdžiu, viskas kojos tinsta

Atsakyti
Užjaučiu sergančius...

Aš penktadieni su drauge sampo isgeriau, nepadauginau visai, o taip išbalansavo mane -'ir nakti sunkiai miegojosi, ir spraito litrą išmaukiau, beleko privalgiau, dabar turiu pliusą gerą. Žodžiu darau išvadą, kad prie sveikesnės gyvensenos alkoholis man netinka. Vyras tai nesuprato mano išvados smile.gif

Šiandien minimalių kalorijų diena. Ryte valandą salėj atsportavau, vakare zumba laukia.

O žiūrėkit fazanas čia kur nuo seniau ar kitas žmogus?..
Atsakyti

As tai grizau i rezima,stebuklo nesitikiu,bet priaugta pliusa numesiu :) lauke prasiejom pusvalanduka,nes dicke varvarcia nosim,nelabai norejo eit kazkur :) maziui dantys lenda ,turim 3 ir panasu dar ne pabaiga :) zodziu jauciuos issunkta kaip razinka :D

Tau stebuklo ir nereikia, gerai atrodai, svarbu vis laiku susiimt, neatsipalaiduot per ilgai ir tiek :mirksiukas:  už dantis  :4u:  aš kažkaip 4 vaikus paauginus taip ir nežinau kas tas  baisusis dantų dygimas, ramiai ir tyliai jie kažkaip juos užsiaugino  :D   :hmm: 

Man kažkur apetitas vis dar negrįžta, visai gerai, bijau tik kad kai grįš, tai su kaupu  :lol: 

Atsakyti

Aš šiandieną visą dieną pralaksčiau su reikalais, tai net portui energijos kol kas neliko, bet manau pailsėsiu ir savo pratimukus padarysiu.   Oho koks  Frolkos mažius jau turtingas dantimis, atrodo tik neseniai čia grįžai  :unsure: Man tai savaitgalio pliusas ne iškarto o po kelių dienų pradeda išlysti  :hmm: Vat kojų tynimas per parą kartais sugeba pridėti ar atimti 1,5-2 kg. Jei tik daugiau sėdžiu, viskas kojos tinsta
Kažkur esu skaičius, kad tikras pliusas po 72 val pasirodo  :hmm:  bet aš nestebiu ir nesisveriu dažnai, tai ir nežinau. Ką sportuoji? Man nuo sėdėjimoar sūresnio maisto irgi viskas tinsta  :oh:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 27 kovo 2017 - 15:57

O žiūrėkit fazanas čia kur nuo seniau ar kitas žmogus?..

Tas pats žmogus  :) 

Alkoholis tikrai išmuša ir režimo. Geriau apsieiti :4u:  kaip pavydžiu tau to sporto tiek!!!

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 03 27, 13:10)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nuosta" data-cid="71533758" data-time="1490613012"> Ne tik kad nevalgiau bet dar ir vėmiau 😂 jei rimtai, tai valgiau penktadienį ir šeštadienį iki  pavakarių beleką, o tada dydysis išsivalymas buvo 🙈</blockquote> <p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aukso Pieva 2010" data-cid="71533481" data-time="1490604751"> Labas rytas! vartotojo įkelta nuotrauka Nuosta, savaitgali nevalgei? vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Ne tik kad nevalgiau bet dar ir vėmiau 😂 jei rimtai, tai valgiau penktadienį ir šeštadienį iki  pavakarių beleką, o tada dydysis išsivalymas buvo 🙈
<p> </p>
<p>Bet ačiū D, šiandien papusryčiavus toks jėgų antplūdis atsirado, atsportavau ką tik savo programą  su kaupu  cool.gif</p>

Svarbiausia, kad pasveikai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti

Aš šiandieną visą dieną pralaksčiau su reikalais, tai net portui energijos kol kas neliko, bet manau pailsėsiu ir savo pratimukus padarysiu. 

Oho koks  Frolkos mažius jau turtingas dantimis, atrodo tik neseniai čia grįžai  :unsure:

Man tai savaitgalio pliusas ne iškarto o po kelių dienų pradeda išlysti  :hmm: Vat kojų tynimas per parą kartais sugeba pridėti ar atimti 1,5-2 kg. Jei tik daugiau sėdžiu, viskas kojos tinsta

6 men jau :) pirmas dantis isdygo 4.5 men :D maniskis tai auginasi taip piktokai :)

Aga tas pats fazaniukas grizo :) 

Atsakyti