Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Pas mus savaitgalis buvo labai gražus suplanuotas, bet mano mama ko gero pasigavo vaikų virusą. Visą naktį wc praleido ir dar pargriuvo ir pusę veido nusibrozdino ir susitrenkė, atrodo kaip po muštynių  :(  tai būsim namie.

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 03 25, 11:47)
<p>Pas mus savaitgalis buvo labai gražus suplanuotas, bet mano mama ko gero pasigavo vaikų virusą. Visą naktį wc praleido ir dar pargriuvo ir pusę veido nusibrozdino ir susitrenkė, atrodo kaip po muštynių  verysad.gif  tai būsim namie.</p>

Oi, kaip cia jums dabar taip atsitiko... unsure.gif Mamytei stiprybes ir sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir vaikuciai tegu sveiksta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Laikikytes!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ka veiksite namie?
Vilniuje pasnigo, o pas mus zemaitijoje saulute sviecia! smile.gif
Atsakyti

Oi, kaip cia jums dabar taip atsitiko... unsure.gifMamytei stiprybes ir sveikatos 4u.gif4u.gif4u.gifIr vaikuciai tegu sveiksta 4u.gif4u.gif4u.gif
Laikikytes!!! 4u.gif4u.gif4u.gif
Ka veiksite namie?

Ačiū, vaikai tai oradžioj savaitės nusivėmė, tai gal jau iš naujo neapsirgs. O mama tai toliau wc gyvena, tai ka čia veiksi 😀 trinsimės ir tiek :rolleyes:  ruošiausi tiramisu daryt ir sušių, bet matyt neteks 😀

Atsakyti
Tegu mamyte geria daug skysciu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir ryziai kietina vidurius, gal ir nieko tie susiai butu? smile.gif
Atsakyti

Ir cocacola teigiamai veikia, gydykities. 

Atsakyti

Nuosta,mamukui sveikatos :)

Mes praejom pora val lauke per lietu :D paskui nusipirkom torta ir namo :D

Atsakyti

Mes praejom pora val lauke per lietu :D paskui nusipirkom torta ir namo :D

čia tam kad sudegintas kalorijas atstatyti  :blink:

Atsakyti

čia tam kad sudegintas kalorijas atstatyti  :blink:

Ai,kad gyvenimas butu saldesnis :D

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas.

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  išsivalė ir mano organizmas  :D  vakar visą popietę apsikabinus tualetą linksminaus  :oh:  :lol: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  išsivalė ir mano organizmas  :D  vakar visą popietę apsikabinus tualetą linksminaus  :oh:  :lol:

Bet pasižiūrėki į gerąją šio reikalo pusę, penktadienį net ir besisvečiuojant mamai minusą išspausi  :D Kaip su laikrodžio persukimu sekasi, kaip mažyliai? Man tai gerai, kelias dienas pietų miegučio atmiegota, tai tvarkingai prieš 7 ryto naujuoju laiku pati prabudau  :D​ 

Atsakyti