Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Mano yra tokių laukiančių nuo po pirmo nėštumo 😂

Atsakyti

Mano yra tokių laukiančių nuo po pirmo nėštumo 😂

Linkiu kad sulauktu ir jie savo valandos :D as tai permeciau akim spinta,nu jetau,neturiu ka apsirengt,o rubai netelpa net spintoj...reiks pavasari garderoba keist,nes dabar dar neapsimoka :) 

Atsakyti

Pas mane ir spinta lūžta ir tikrai yra ką apsirengt, bet aš kažkodėl vis tuos pačius tampau, skalbiu ir vėl... kažkaip įsikandu ir visa kita kabo  :D 

Atsakyti

Pas mane ir spinta lūžta ir tikrai yra ką apsirengt, bet aš kažkodėl vis tuos pačius tampau, skalbiu ir vėl... kažkaip įsikandu ir visa kita kabo  :D

Va va,same problem here :D as po gimdimo lakstau su tais paciais treningais,dzinsais ir dar suknele,viskas :) o visa kita atrodo nereikalingai kaupia dulkes spintoj :D 

Tiesa,a vartoji tuos papildus kur kazkada sakei pirksi?ketonai ar kaip ten :)

Atsakyti

Tiesa,a vartoji tuos papildus kur kazkada sakei pirksi?ketonai ar kaip ten :)

Žinok išgeriu kartais kai prisimenu, jokio man ten poveikio nesijaučia, gal tiek kad jie daug kofeino turi, tai energijos atsiranda kaip paturbintai! Bet apetito nemažina, kaip žada  :rolleyes: 

Atsakyti

Žinok išgeriu kartais kai prisimenu, jokio man ten poveikio nesijaučia, gal tiek kad jie daug kofeino turi, tai energijos atsiranda kaip paturbintai! Bet apetito nemažina, kaip žada  :rolleyes:

Mhm,matyt jau mums sunkiai kas apetita ir sumazins :D maniskis dar serga,tai eina ratais ir klausia ka cia suvalgom,ka pavalgom...mhm galvoju,gerai tau valgyt kai kudas kai sakalys,o man tik suvalgau ka ir bac ant lesku nusedo :D

Atsakyti

Och tie vyrai,maniškis pagaliau dirba, tai džiaugiuos 😂 noriu minusiuką išspaust sau Kalėdų proga, o tada bus amen...kaip čia po Kalėdų bent 0  išspaust galvosiu  :D  :hmm: 

Atsakyti

Och tie vyrai,maniškis pagaliau dirba, tai džiaugiuos 😂 noriu minusiuką išspaust sau Kalėdų proga, o tada bus amen...kaip čia po Kalėdų bent 0  išspaust galvosiu  :D  :hmm:

Maniskis tik po kaledu eis i darba,tai suku galva kaip iki kaledu pliuso neuzsikraut :D o ir negaliu patiket savaitgali jau sventes :o taip ir nesugalvojau ka skanaus pasigamint,anei mesisko anei saldaus :D matyt busim nevalge :D

Atsakyti

matyt busim nevalge :D
Oij tai per Kalėdas nebūva 😀 aš saldumynų prigaminau, žele dar padarysiu, o sūraus ir daugmaž apgalvojau, nieko ypatingo nedarysim, tavo šonkauliaian įstrigo, tai šonkauluus kepsim ir vištą vaikam 😊 ir aišku balta, raudona mišrainės ir t.r. 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 19 gruodžio 2016 - 16:32

Oij tai per Kalėdas nebūva 😀 aš saldumynų prigaminau, žele dar padarysiu, o sūraus ir daugmaž apgalvojau, nieko ypatingo nedarysim, tavo šonkauliaian įstrigo, tai šonkauluus kepsim ir vištą vaikam 😊 ir aišku balta, raudona mišrainės ir t.r. 😂

Va ir man tie sonkauliai kirba mintyse :D nu ka,pavalgau koses ir diena bus uzskaityta ;)

Atsakyti

Va ir man tie sonkauliai kirba mintyse :D nu ka,pavalgau koses ir diena bus uzskaityta ;)
Nu va, vadinasi šonkaulius graušim ;) man šiandien iškrova, laikaus kiek galiu, sunku 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 19 gruodžio 2016 - 19:45

Nu va, vadinasi šonkaulius graušim ;) man šiandien iškrova, laikaus kiek galiu, sunku 😂

Laikykis!nedaug beliko sios dienos!  :4u: 

Atsakyti