Mano yra tokių laukiančių nuo po pirmo nėštumo 😂
Mano yra tokių laukiančių nuo po pirmo nėštumo 😂
Linkiu kad sulauktu ir jie savo valandos as tai permeciau akim spinta,nu jetau,neturiu ka apsirengt,o rubai netelpa net spintoj...reiks pavasari garderoba keist,nes dabar dar neapsimoka
Pas mane ir spinta lūžta ir tikrai yra ką apsirengt, bet aš kažkodėl vis tuos pačius tampau, skalbiu ir vėl... kažkaip įsikandu ir visa kita kabo
Pas mane ir spinta lūžta ir tikrai yra ką apsirengt, bet aš kažkodėl vis tuos pačius tampau, skalbiu ir vėl... kažkaip įsikandu ir visa kita kabo
Va va,same problem here as po gimdimo lakstau su tais paciais treningais,dzinsais ir dar suknele,viskas o visa kita atrodo nereikalingai kaupia dulkes spintoj
Tiesa,a vartoji tuos papildus kur kazkada sakei pirksi?ketonai ar kaip ten
Tiesa,a vartoji tuos papildus kur kazkada sakei pirksi?ketonai ar kaip ten
Žinok išgeriu kartais kai prisimenu, jokio man ten poveikio nesijaučia, gal tiek kad jie daug kofeino turi, tai energijos atsiranda kaip paturbintai! Bet apetito nemažina, kaip žada
Žinok išgeriu kartais kai prisimenu, jokio man ten poveikio nesijaučia, gal tiek kad jie daug kofeino turi, tai energijos atsiranda kaip paturbintai! Bet apetito nemažina, kaip žada
Mhm,matyt jau mums sunkiai kas apetita ir sumazins maniskis dar serga,tai eina ratais ir klausia ka cia suvalgom,ka pavalgom...mhm galvoju,gerai tau valgyt kai kudas kai sakalys,o man tik suvalgau ka ir bac ant lesku nusedo
Och tie vyrai,maniškis pagaliau dirba, tai džiaugiuos 😂 noriu minusiuką išspaust sau Kalėdų proga, o tada bus amen...kaip čia po Kalėdų bent 0 išspaust galvosiu
Och tie vyrai,maniškis pagaliau dirba, tai džiaugiuos 😂 noriu minusiuką išspaust sau Kalėdų proga, o tada bus amen...kaip čia po Kalėdų bent 0 išspaust galvosiu
Maniskis tik po kaledu eis i darba,tai suku galva kaip iki kaledu pliuso neuzsikraut o ir negaliu patiket savaitgali jau sventes :o taip ir nesugalvojau ka skanaus pasigamint,anei mesisko anei saldaus matyt busim nevalge
matyt busim nevalgeOij tai per Kalėdas nebūva 😀 aš saldumynų prigaminau, žele dar padarysiu, o sūraus ir daugmaž apgalvojau, nieko ypatingo nedarysim, tavo šonkauliaian įstrigo, tai šonkauluus kepsim ir vištą vaikam 😊 ir aišku balta, raudona mišrainės ir t.r. 😂
Oij tai per Kalėdas nebūva 😀 aš saldumynų prigaminau, žele dar padarysiu, o sūraus ir daugmaž apgalvojau, nieko ypatingo nedarysim, tavo šonkauliaian įstrigo, tai šonkauluus kepsim ir vištą vaikam 😊 ir aišku balta, raudona mišrainės ir t.r. 😂
Va ir man tie sonkauliai kirba mintyse nu ka,pavalgau koses ir diena bus uzskaityta ;)
Va ir man tie sonkauliai kirba mintyse nu ka,pavalgau koses ir diena bus uzskaityta ;)Nu va, vadinasi šonkaulius graušim ;) man šiandien iškrova, laikaus kiek galiu, sunku 😂
Nu va, vadinasi šonkaulius graušim ;) man šiandien iškrova, laikaus kiek galiu, sunku 😂
Laikykis!nedaug beliko sios dienos!