Oi kaip malonu kad prisijungi, o tai aš čia viena tokia meška tarp jau stirnomis tapusiųjų Labai smagu Merginos gal galit priimti į facebook grupelę, smalsu pamatyti kaip atrodote Iš mandagumo reiktų sakyti ir save parodyti Nors gal tai suveiktų ir jums gerai, kai tik kažko netinkamo valgyti užsimanytumėte, pažiūrite į mane ir apetitas praeitųAš tai nieko prieš priimti, bet neturiu ten jokių teisių 😀
Jerda parasiau tau zinute
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 24, 13:46)
<p>Jerda parasiau tau zinute </p>
Dėkui, ir aš jau ten Tik labai sudėtinga, visos dvigubomis tapatybėmis, sunku atpažinti Galva susisuko, einu dar pietų miegučio. Tas žodis Atostogos, nors išsimiegosiu
Niu ką, atsoportavau, savaitgalis prasideda
QUOTE(nuosta @ 2017 03 24, 14:40)
<p>Niu ką, atsoportavau, savaitgalis prasideda </p>
O aš jau pietų miegucio pamiegojau 😊 dabar imsiu dviratį ir priminsiu iki parduotuvės tik kad vėjas baisingai. Būt gerai ir pėstute iki parduotuvės bet kad nešti prekių tai nesinori, tik vaikščioti norisi
QUOTE(nuosta @ 2017 03 24, 14:40)
<p>Niu ką, atsoportavau, savaitgalis prasideda </p>
Kuria prasme savaitgalis prasideda, griešit pradėsi ???
Po tavo sporto aš susigėdau ir... pirma atsportavau, o paskui iš karto iki parduotuvės sparčiu žingsniu nuėjau. Man toji parduotuvė gal už kilometro, nors pasivaikštai
Papildyta:
QUOTE(Dolle24Dolle @ 2017 03 24, 17:13)
Sveikos. svarstykles ryte rode 100.9 kg
Geri startai čia pas tave, šaunuolė
Kuria prasme savaitgalis prasideda, griešit pradėsi ???Aš visada savaitgaliais griešiju 😉 o šį ypač, mamų diena, o aš su savo mama ❤
Bevale,sincera,gobsiukas,prisiduosit?🤔
Labas vakaras,
Pagaliau pavyko parasyti cia , bet tik per vyro telefona.
Siandien musu pirmagimes gimtadienis , tai rytas prasidejo nuo graziu pusryciu su sokoladiniu tortu. Ir tai buvo 7 ryto ! Vienintelis laikas , kai visa seima galejom sueiti kartu ;)
Dabar vyriausioji isejo su draugais susitikti , o mes namie istrigom ;( mazajam sukilo toookia temperatura. Jau daugiau nei pusmeti nesirgom , visai jau buvau uzmirsus siuos vargelius, net vaistu neturejau nuo tempos , och !!!
Labas rytas tai ka,reik ivest vasaros laika sianakt,o uz lango sninga va kaip spiriojasi orai
Papildyta:
dolle24dolle
aukso pieva
bellateja
Labas rytas, mergaites!
Valio valio valio!!! Laimejau II vieta!
Tikrai nesitikejau...
Kaip jums savaitgalio nuotaikos?
Valio valio valio!!! Laimejau II vieta!
Tikrai nesitikejau...
Kaip jums savaitgalio nuotaikos?