Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

O gal pagailo tavo kojyciu mini steperiui mint :D koki pirko? Tai db uzsikacialinsi juodai :D

Oij negaila man kojų mano, nupirko Maxi climber, va ten tai ir kojytės, ir rankytės dirbs, sakė ledinę dubcę turėsiu 😂

Atsakyti

Visai buvau užmiršusi rytdieną, iš vėžių visiškai išsimušiau. Pirma atostogu diena, o aš su visokiais reikalais nuo pat ryto duoduosi. Dar mažylis susirgo, na pas mane jis už mane aukštesnis, bet jis mūsų mažylis ax.gifTaigi į polikliniką ėjome, ryt vėl iš ryto eisime, gera atostogų pradžia doh.gif
Papildyta:
Bet atostogos vis vien jaučiasi- miegojau pietų miegučio, jaučiuosi pailsėjusi, atsigavusi bigsmile.gif

Mums labai dažnai atostogos būna vaikų ligos, ypač tokiu metų laiku  :oh:  smagu, kad bent pasilepini ir pamiegi. Aš dieną niekaip :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 03 23, 21:07)
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mums labai dažnai atostogos būna vaikų ligos, ypač tokiu metų laiku  doh.gif  smagu, kad bent pasilepini ir pamiegi. Aš dieną niekaip unsure.gif </p>

O aš migdydama vaikus pietu miegučio spėkit kas pirmiausia užmigdavo biggrin.gif Logiškai mastant daug ką kol vaikai miega galėtum pasidaryti, bet praktiškai jei nedamiegojusi nieko nepadarai, geriau jau kai vaikai prabudę kažkaip susisukdavau.
Atsakyti

O aš migdydama vaikus pietu miegučio spėkit kas pirmiausia užmigdavo biggrin.gifLogiškai mastant daug ką kol vaikai miega galėtum pasidaryti, bet praktiškai jei nedamiegojusi nieko nepadarai, geriau jau kai vaikai prabudę kažkaip susisukdavau.

Jei aš juos migdyčiau, tai gal ir užmigčiau šalia. Bet aš juos tik paguldau ir einu savais reikalais, dažniausiai tą laiką sportui išnaudoju 😀 👍  o visa kita pasidarau kai jie nemiega.

Atsakyti

Labas rytas,pas mane 74.2 :unsure:  kazkokia bacila kimba,jau vakar vakare prastai jauciausi,visa nakti saltis krete,atsikeliau nosis nei siokia nei tokia,galva plesia....nesamone kazkokia :/

Atsakyti
Labas rytas 116,00 Maniau bus jau pliusas didžiulis, bet matyt ne tik aš stresą suvalgiau, bet ir stresas manęs užkando
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  pas mane 79.4 kg šiadnien  :)  parėjo mmm, vakar užvalgiau daugiau, nors sveikai pakankamai, bet va minuso ir nėr  :rolleyes:  Frolka, kad neįsisirgtum :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 24 kovo 2017 - 08:07
Labas rytelis. pažiūrėjau kad turiu antrininkę pagal svorį. Tai Frolka trauk mane į lentelę. Startuoju su 116 kg. Ūgis hmmm geras klausimas. Gal 168 cm. Norimas svoris 95 kg. daugiau nežinau ką parašyti smile.gif
Gražios dienytės visoms ir nekaloringo savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Labukas, yra minusas biggrin.gif . Sveriu 88,6 kg biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nuosta @ 2017 03 23, 21:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="frolka25" data-cid="71526395" data-time="1490290974"><div><p>O gal pagailo tavo kojyciu mini steperiui mint biggrin.gif koki pirko? Tai db uzsikacialinsi juodai biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Oij negaila man kojų mano, nupirko Maxi climber, va ten tai ir kojytės, ir rankytės dirbs, sakė ledinę dubcę turėsiu 😂</p>

Oi, kaip faina! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Baltai pavydziu! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 24, 06:43)
<p>Labas rytas,pas mane 74.2 unsure.gif  kazkokia bacila kimba,jau vakar vakare prastai jauciausi,visa nakti saltis krete,atsikeliau nosis nei siokia nei tokia,galva plesia....nesamone kazkokia :/</p>

Laikykis! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gal perpute vejas? 4u.gif Duok zinoti, kaip jautiesi? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2017 03 24, 07:28)
Labas rytas 116,00 Maniau bus jau pliusas didžiulis, bet matyt ne tik aš stresą suvalgiau, bet ir stresas manęs užkando

As ir bijojau del siandienos svorio... Bet yra minusas! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2017 03 24, 09:29)
Labukas, yra minusas biggrin.gif . Sveriu 88,6 kg biggrin.gif
Papildyta:
Oi, kaip faina! 4u.gif  4u.gif  4u.gif Baltai pavydziu!  biggrin.gif
Papildyta:
Laikykis! 4u.gif  4u.gif  4u.gif Gal perpute vejas? 4u.gif Duok zinoti, kaip jautiesi? 4u.gif
Papildyta:
As ir bijojau del siandienos svorio... Bet yra minusas! biggrin.gif

Kad tik siandien neatsipalaiduociau... ax.gif
Atsakyti

Na lauke prasivaiksciojau,tai lig geriau,nors gerkle kabina kazko :) bet tikiuos  neisisirgti :)

Jolitamarija prisijungt i sm negali,tai jos svoriukas 87.6 siandien :)

Atsakyti
Fazanui labas didžiausias 4u.gif

Visoms gražus saulėtas labas 4u.gif

Aš sveriu šįryt 88,9 kg.
Atsakyti
QUOTE(fazanas @ 2017 03 24, 09:14)
Labas rytelis. pažiūrėjau kad turiu antrininkę pagal svorį. Tai Frolka trauk mane į lentelę. Startuoju su 116 kg. Ūgis hmmm geras klausimas. Gal 168 cm. Norimas svoris 95 kg. daugiau nežinau ką parašyti smile.gif
Gražios dienytės visoms ir nekaloringo savaitgalio  4u.gif

Oi kaip malonu kad prisijungi, o tai aš čia viena tokia meška tarp jau stirnomis tapusiųjų 4u.gif Labai smagu smile.gif

Merginos gal galit priimti į facebook grupelę, smalsu pamatyti kaip atrodote ax.gif Iš mandagumo reiktų sakyti ir save parodyti biggrin.gif Nors gal tai suveiktų ir jums gerai, kai tik kažko netinkamo valgyti užsimanytumėte, pažiūrite į mane ir apetitas praeitų rolleyes.gif
Atsakyti