Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Ačiū, skatina tokie žodžiai nepaleist vadžių labai, nors šiandien jau matau nekažką diena bus  :D  mama virtuvėj sukas, niam niam  :wub:  plius pas mus šis savaitgalis šventinis, motinos diena,tai švęsim  :bigsmile: 

Atsakyti

Ačiū, skatina tokie žodžiai nepaleist vadžių labai, nors šiandien jau matau nekažką diena bus  :D  mama virtuvėj sukas, niam niam  :wub:  plius pas mus šis savaitgalis šventinis, motinos diena,tai švęsim  :bigsmile:

Svesk svesk :) as tai va mastau kokio dydzio pliusa ryt priduosiu :D

Atsakyti

Svesk svesk :) as tai va mastau kokio dydzio pliusa ryt priduosiu :D

Kuo didesnį pliusą priduosi ryt, tuo didesnis minusas bus kitą penktadienį  :D  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 23, 15:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nuosta" data-cid="71525952" data-time="1490274300"><div><p>Ačiū, skatina tokie žodžiai nepaleist vadžių labai, nors šiandien jau matau nekažką diena bus  biggrin.gif  mama virtuvėj sukas, niam niam  wub.gif  plius pas mus šis savaitgalis šventinis, motinos diena,tai švęsim  bigsmile.gif</p></div></blockquote><p>Svesk svesk smile.gif as tai va mastau kokio dydzio pliusa ryt priduosiu biggrin.gif</p>

As irgi ryt ryto bijau... ah, tos picos... biggrin.gif
Atsakyti

Kuo didesnį pliusą priduosi ryt, tuo didesnis minusas bus kitą penktadienį  :D  :mirksiukas:

Ai,gerai butu kad bent ta pati svori pasiekt ka turejau :D nes ziuriu kuo tolyn tuo sunkyn darosi save kontroliuot :D

As irgi ryt ryto bijau... ah, tos picos... biggrin.gif

Tai jei tik pica buvo tai gal nieko,o pas mane nuo praeito penktadienio visko buvo ir dar per daug sakyciau :D

Atsakyti
Aciu, frolka25, 4u.gif gal nebus to pliuso, bet va sresuoju... nors imk ir dabar pasisverk... ax.gif
Atsakyti

Aciu, frolka25, 4u.gifgal nebus to pliuso, bet va sresuoju... nors imk ir dabar pasisverk... ax.gif

Betikslis sverimasis butu :) nes jau vakareja,ir valgyta ir gerta...visiskus briedus rodytu :) sulauk ryto :)

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 23, 16:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aukso Pieva 2010" data-chttps://banners.adnetmedia.lt/util/closeButton4.jpgid="71526103" data-time="1490279014"><div><p>Aciu, frolka25, vartotojo įkelta nuotraukagal nebus to pliuso, bet va sresuoju... nors imk ir dabar pasisverk... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Betikslis sverimasis butu smile.gif nes jau vakareja,ir valgyta ir gerta...visiskus briedus rodytu smile.gif sulauk ryto smile.gif</p>

Gerai, pakentesiu... 4u.gif biggrin.gif
Ryt matysim, kas bus tas bus... ax.gif
Atsakyti

Gerai, pakentesiu... 4u.gifbiggrin.gif
Ryt matysim, kas bus tas bus... ax.gif

Viskas bus gerai :) ar pliusas ar minusas -ne pasaulio pabaiga :D

Atsakyti

Vyras nupirko man treniruoklį  :lol:  matyt atrodo, kad per mažai dar judu  :lol: 

Atsakyti

Vyras nupirko man treniruoklį  :lol:  matyt atrodo, kad per mažai dar judu  :lol:

O gal pagailo tavo kojyciu mini steperiui mint :D koki pirko? Tai db uzsikacialinsi juodai :D

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 03 23, 15:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="frolka25" data-cid="71525973" data-time="1490275061"><div><p>Svesk svesk smile.gif as tai va mastau kokio dydzio pliusa ryt priduosiu biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Kuo didesnį pliusą priduosi ryt, tuo didesnis minusas bus kitą penktadienį  biggrin.gif  mirksiukas.gif </p>

Visai buvau užmiršusi rytdieną, iš vėžių visiškai išsimušiau. Pirma atostogu diena, o aš su visokiais reikalais nuo pat ryto duoduosi. Dar mažylis susirgo, na pas mane jis už mane aukštesnis, bet jis mūsų mažylis ax.gif Taigi į polikliniką ėjome, ryt vėl iš ryto eisime, gera atostogų pradžia doh.gif
Papildyta:
Bet atostogos vis vien jaučiasi- miegojau pietų miegučio, jaučiuosi pailsėjusi, atsigavusi bigsmile.gif
Atsakyti