Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Na as niekaip nesirysciau operacijai. Nors manau, kad mane jau be problemu operuotu :B . bet kaip Nuosta sako smegenus gal geriau issioperuoti. Bet medicina sitoj vietoj dar bejege :D 

Atsakyti

Diena atlaikyta  :) 

Atsakyti
Aš jau kelias dienas neatlaikau, daug daug streso, kažkaip ir užsimiršusi, stresą atrodo bandau sugraužti...Reikia susiimti nes nuo graužimo nieko gero, stresas nemažėja, o tik dar dasideda kai priaugi daug svorio. O numesti tai itin sunku
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas. Grazios dienytes visoms :4u: 

Atsakyti
Labas rytas, nuo šiandien atostogauju, nekokiu laiku tos mano atostogos, tik tiek kad asmeniniams reikalams sutvarkyti pats tas, na ir dar langus kada gi išsiplausi jei ne per atostogas biggrin.gif O geroji dalis ta, kad Frolkai neteks vienai su savimi čia plepėti, kol Nuosta savo svečius užims, aš čia dažniau apsilankysiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  

Atsakyti

Labas rytas, nuo šiandien atostogauju, nekokiu laiku tos mano atostogos, tik tiek kad asmeniniams reikalams sutvarkyti pats tas, na ir dar langus kada gi išsiplausi jei ne per atostogas biggrin.gifO geroji dalis ta, kad Frolkai neteks vienai su savimi čia plepėti, kol Nuosta savo svečius užims, aš čia dažniau apsilankysiu mirksiukas.gif

Tai kokios cia atostogos jei langus plausi :D koja ant kojos ir nieko neveikt reik :)

Atsakyti
Labukas. mergaites! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikausi is visu jegu! biggrin.gif As irgi pries operacijas ir pritariu minciai, jog reik savo galvoj viska susidelioti ir niekas kitas nepades. smile.gif
Atsakyti

Aš ir laikausi, vakar nebuvo progos pasportuot, tai dabar atpyliau 😀 mama sakė nuo vasaros labai labai matosi, kad sunykus, bet ir sutvirtėjus ir neatsistebi iš kur pas mane toks užsispyrimas 😀 tai man mamos žodžiai aukso vertės, nes ji komplimentais niekad nelepina šiaip sau, greičiau pasako kas storina, kas netinka, kur kojos kreivos matos  :lol:  

Atsakyti

Aš ir laikausi, vakar nebuvo progos pasportuot, tai dabar atpyliau 😀 mama sakė nuo vasaros labai labai matosi, kad sunykus, bet ir sutvirtėjus ir neatsistebi iš kur pas mane toks užsispyrimas 😀 tai man mamos žodžiai aukso vertės, nes ji komplimentais niekad nelepina šiaip sau, greičiau pasako kas storina, kas netinka, kur kojos kreivos matos  :lol:  

🏆 saunuole mamukas kad pagyre :) as siandien beveik pusdieni lauke prabuvau :D eiciau ir dabar bet dicke nenori...

Atsakyti
[quote=nuosta,2017 03 23, 13:44]
<p>Aš ir laikausi, vakar nebuvo progos pasportuot, tai dabar atpyliau 😀 mama sakė nuo vasaros labai labai matosi, kad sunykus, bet ir sutvirtėjus ir neatsistebi iš kur pas mane toks užsispyrimas 😀 tai man mamos žodžiai aukso vertės, nes ji komplimentais niekad nelepina šiaip sau, greičiau pasako kas storina, kas netinka, kur kojos kreivos matos  lotuliukas.gif  </p>
[/quote

Sveikinu! 4u.gif 4u.gif Kada man taip 10 kg nukristu...
Siandien su sunenu valgem pica... ax.gif Suvalgiau tik du gabaliukus, o taip norejosi daugiau... ax.gif
Atsakyti