Aciu Nuosta uz issamu atsakyma. Tavo principai man priimtini. Tik su sportu taip smarkiai draugauti nesigaus
Aciu Nuosta uz issamu atsakyma. Tavo principai man priimtini. Tik su sportu taip smarkiai draugauti nesigaus
Mano vienintelis sportas vezimo stumdimas bet pakolkas neatrandu noro kazko imtis daugiau sekmes didziausios fazaniuk metant kg i lentele itraukt ar dar ne?
Niu ką mano diena atlaikyta nuo ryt jau bus ne kažką 😀 žiauriai laukiu mamikės, bet tuo pačiu ir gaila savo įdirbio 😂
Niu ką mano diena atlaikyta nuo ryt jau bus ne kažką 😀 žiauriai laukiu mamikės, bet tuo pačiu ir gaila savo įdirbio 😂
Pas mane siom dienom nekazka,ryt sakiau griztu i vezes tikiuos pati sau pagaliu i ratus vel nekisiu
Ai atsipalaiduok,juk neziaumosi istisai,o kad pavalgysi kazkiek ne pagal meniu nieko neatsitiks
Frolka dar netrauk i lentele. Saves pacios baisu. Visos jus cia jau kudutes. O cia toks banginus pasirodysiu. Biski apmazesiu tada prisiduosiu
Siandien isspiriau save is lovos ir prasibegau. Nedaug bet jau pradzia yra
Ai atsipalaiduok,juk neziaumosi istisai,o kad pavalgysi kazkiek ne pagal meniu nieko neatsitiks
Ištisai tai ne, bet žinai kaip skanu, kai pačiai net gamint nereikia. O mama tikrai norės palepint tiek mane tiek anūkus, o ir atvari trim savaitėm na bet taip, bus kaip bus. Ne pasaulio galas
Siandien isspiriau save is lovos ir prasibegau. Nedaug bet jau pradzia yra
Šaunuolė nebijai sąnarių susižalot?
Labas rytas
Labas rytas
Oho koks aktyvumas čia aš šiandien dar laikausi gerai, tikiuosi iki penktadienio taip ištempt
Oho koks aktyvumas čia aš šiandien dar laikausi gerai, tikiuosi iki penktadienio taip ištempt
As tai kisu pagalius sau i ratus...paguoda ta kad bent pora valandu isvaikstau lauke si savaite ne mano
O ar kada svarstėt apie operaciją? radau [url="http://lieknejimoblogas.wordpress.com"]Lieknėjimo blogas[/url] ir pačiai pradėjo atrodyt visai logiškas sprendimas?Aš asmeniškai tai niekada. Juk smegenų neišoperuoja, galvą turim pačios susitvarkyt. Jei ten ėdimas vien galvoj, tai jokios operacijos nepadės. Pažįstu vieną moterį išsioperavusią ir kaip buvo stora taip ir liko, jei ne storesnė. Čia kaip su kodavimu nuo alkoholio, vieniem veikia, kiti ir toliau geria