Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Diena atlaikyta 👍

Atsakyti

Man pirktinės ir dzin, bet savo gamintos  :wub:  aplamai žiūriu man viskas tik savo gaminta darosi skanu  :D  ech norėčiau ir torto, bet no no, sakiau negaminsiu be rimtos progos  :angel_not:

Ne ne,as irgi sakiau torto negaminsiu db :) va pirmadieni pusmetis maziui ir tai nekepsiu,nes zinau pasekmes :D

Labas rytas :)

Atsakyti
Labas rytas.turiu svečių, tai 2dienos šuniui ant uodegos nueis
Atsakyti

Ak,po vakaryksciu vafliuku kaip uzsikabinau tai siandien ir bulkuciu privalgiau ir sausainiu,zodziu cukraus uzsikroviau vel :oh: visa laime ,kad lauke bent pora valandu pavaiksciojau :ax: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  aš vakar irgi pasikroviau angliavandenių  :D  džiaugiuos, kad tai tik viena diena, nes jausmas bjaurus prisikimšus  :blink:  šiandien atgal į vėžes, trečiadienį jau rytemamytė čia bus, nežinau kaip seksis vėžėse išsilaikyt  :D  

Atsakyti

Labas rytas :4u:  aš vakar irgi pasikroviau angliavandenių  :D  džiaugiuos, kad tai tik viena diena, nes jausmas bjaurus prisikimšus  :blink:  šiandien atgal į vėžes, trečiadienį jau rytemamytė čia bus, nežinau kaip seksis vėžėse išsilaikyt  :D  

Kaip bus taip :) 

As jau prasukau rata lauke,dicke i darza,mazius vezime paparpe,einu prasiplausiu grindis ir paskui vel i lauka :)

Atsakyti

Aš jau ir iš lauko, dar šiandien laukia trys ėjimai 😂 sėdžiu ir galvoju eit sportuot ar jėgas patausot...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 20 kovo 2017 - 11:23

Vistik atsportavau  :)  kaip visos kitos jaučiasi po savaitgalio? Žiūriu mes vis ir čia ir fb su frolka dialogus varom  :D arba Mono  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 20 kovo 2017 - 12:59

Vistik atsportavau  :)  kaip visos kitos jaučiasi po savaitgalio? Žiūriu mes vis ir čia ir fb su frolka dialogus varom  :D arba Mono  :lol:

Matyt laisvo laiko daug turim 😂

As pravaiskciojau pora valandu,grizau papietavau ir kavos isgeriau :) 

Atsakyti

Mano diena neatlaikyta,jibitute :oh:  ziuriu kad negaliu leist sau saldumynu valgyt,nes kaip pradedu negaliu sustot,bet matyt cia dar zindimas prisideda :ax:  oi ar tik neteks raudonuot labai penktadieni :dry2: 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 03 20, 12:59)
<p>Vistik atsportavau  smile.gif  kaip visos kitos jaučiasi po savaitgalio? Žiūriu mes vis ir čia ir fb su frolka dialogus varom  biggrin.gif arba Mono  lotuliukas.gif</p>

Tai kad jūs pačios sau viršininkės, tai galit bet kada čia sukiotis, o man dieną nėra kada. Na permetu akimis kas ir dieną vyksta, bet atrašyti nėra kada smile.gif
Man irgi su saldumynais tas pats, po savaitgalio jau arbatą pasiruošiau ir.. pirma mintis o kas prie arbatos ax.gif
Atsakyti