Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

O jezus marija, kaip tu susitvarkai  :oh:

Parsinešiau namo maišelį tai žiūriu kad... nieko nenupirkau, o pinigus išleidau. Net valgyt nieko nėra, teks gaminti iš seniau pirktų :mirksiukas:

Rimčiausia prekė tai pakraunami elementai  :lol: Va paklausei tai net neturiu ką ir atsakyti. Na tuoleto muiliukas, dezikas, minkštiklis, batono, meduolių ir žalią vištą. 

Atsakyti
Sveikos. As kaip visad veluoju. Svoris vakar buvo 102.3kg. Daug bedu,darbe sunkumai,o dabar dar seimos nelaimes,nusimato savaitgalis ant ratu,vykstu i laiduotuves. Maisto racionas visai isbarstytas,taciau stengiuosi prisilaikyti. Brukstelsiu kai tik galesiu. Grazaus savaitgalio visoms smile.gif
Atsakyti

Sveikos. As kaip visad veluoju. Svoris vakar buvo 102.3kg. Daug bedu,darbe sunkumai,o dabar dar seimos nelaimes,nusimato savaitgalis ant ratu,vykstu i laiduotuves. Maisto racionas visai isbarstytas,taciau stengiuosi prisilaikyti. Brukstelsiu kai tik galesiu. Grazaus savaitgalio visoms smile.gif

Užuojauta, laikykis  :4u:  :( 

Atsakyti

O jezus marija, kaip tu susitvarkai  :oh:

Kai nėr kur dingt, tenka susitvarkys. Geri mano vaikai  :wub:  tik tiek kad jų daug ir visi maži, tai Paprakaituoju  :D 

Atsakyti

Dolle24,pasizymiu ir uzuojauta!

Oi pas mus per zaislus praiet neimanoma,o vis reik ir reik :oh:  sunaus zaislam turbut priestata reiks statytis 8 aukste  :lol: 

Atsakyti

Dolle24,pasizymiu ir uzuojauta!

Oi pas mus per zaislus praiet neimanoma,o vis reik ir reik :oh:  sunaus zaislam turbut priestata reiks statytis 8 aukste  :lol:

Aš laikas nuo laiko negailestingai pramėtau žaislus 😀 prieš visus gimtadienius ir Kalėdas bent vienas  maišas iškeliauja kai niekas nemato 🙈

Atsakyti

Aš laikas nuo laiko negailestingai pramėtau žaislus 😀 prieš visus gimtadienius ir Kalėdas bent vienas  maišas iškeliauja kai niekas nemato 🙈

Mes ir apmazinam,ale kazkaip ju nemazeja 😂

Siandien prisivaiksciojau belenkiek,pastebiu jei ilgiau vaikstau pradeda nugaros apacia skaudet ... pacytinsiu siandien su perteptais vafliukais ☕🍪

Atsakyti

Aš rytoj tik chestinsiu, ruošiuosi cinamonines bandeles kept. Jei neaptingsiu  :angel_not:  o dėl nugaros, tai reikia sportuoti ir stiprinti nugaros raumenis, daryt tempimo pratimus 👍😉

Atsakyti

Aš rytoj tik chestinsiu, ruošiuosi cinamonines bandeles kept. Jei neaptingsiu  :angel_not:  o dėl nugaros, tai reikia sportuoti ir stiprinti nugaros raumenis, daryt tempimo pratimus 👍😉

Oi bandeles ir dar cinamonines :) numirt galima 😁 reikia prasitampyt pries einant matyt i lauka :) 

Atsakyti

Oi bandeles ir dar cinamonines :) numirt galima 😁 reikia prasitampyt pries einant matyt i lauka :)

Va aš ir dėl jų mirštu, šviežiai iškeptų ir tokių lipnių 😍 net seilės kaupias 😀 

Atsakyti

Va aš ir dėl jų mirštu, šviežiai iškeptų ir tokių lipnių 😍 net seilės kaupias 😀 

Aš kai vos ne 10 metų dirbusi kepykloje tai papindėjusi esu, manęs paprastomis bandelėmis suvilioti sunkoka  :rolleyes:  Nors kai nori kažko skanaus viskas eina  :4u:  Šiuo metu man iš "Iki" Rafaelo plokštainis na ir tikri naminiai tortai smegenis susuka  

Atsakyti

Aš kai vos ne 10 metų dirbusi kepykloje tai papindėjusi esu, manęs paprastomis bandelėmis suvilioti sunkoka  :rolleyes:  Nors kai nori kažko skanaus viskas eina  :4u:  Šiuo metu man iš "Iki" Rafaelo plokštainis na ir tikri naminiai tortai smegenis susuka  

Man pirktinės ir dzin, bet savo gamintos  :wub:  aplamai žiūriu man viskas tik savo gaminta darosi skanu  :D  ech norėčiau ir torto, bet no no, sakiau negaminsiu be rimtos progos  :angel_not: 

Atsakyti