Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Nu labai gražiai tikrai, visos susiėmė, jaučias, kad vasara alsuoja į uodegas, visos norim būti ne tik gražios, bet ir lieknos  :bigsmile: 

Diena✔

Atsakyti

Labas rytas :) 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 18, 06:06)
<p>Labas rytas smile.gif </p>

Labas rytas, na ir ankstyva gi tu 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas, na ir ankstyva gi tu 4u.gif

Mazius nuo pat gimimo kelias 6 :) tai kylam visi :D 

Atsakyti

Llabas rytas, aš šiandien irgi ankstyva nui kokių 5 blūdiju nors vaikai dar miega 😀 va sofas apsivilkau, rytinė mankšta 😅👍

Atsakyti

Llabas rytas, aš šiandien irgi ankstyva nui kokių 5 blūdiju nors vaikai dar miega 😀 va sofas apsivilkau, rytinė mankšta 😅👍

As tai issimaudziau,kavos isgeriau,jau audziu minti ir i lauka varyt :D

Atsakyti
Labas rytas!!! 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai audžiu mintį dviračio sezoną atidaryti. Šiandieną Maximoje baisingos nuolaidos, apsipirksiu, bet proto ribose, nes daug ant dviračio tai netelpa smile.gif
Atsakyti

Aš tai audžiu mintį dviračio sezoną atidaryti. Šiandieną Maximoje baisingos nuolaidos, apsipirksiu, bet proto ribose, nes daug ant dviračio tai netelpa smile.gif

Reikia pirkt priekabyte prie dviracio tada :D o as eisiu pirkt dickei monstre lele, baisiai zizia kad nori :)

Atsakyti

Reikia pirkt priekabyte prie dviracio tada :D o as eisiu pirkt dickei monstre lele, baisiai zizia kad nori :)

Jeee monster high pas mus irgi valde, visą kolekciją turi ir visos nuogos mėtos 😀

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 18, 08:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jerda" data-cid="71513402" data-time="1489818800"><div><p>Aš tai audžiu mintį dviračio sezoną atidaryti. Šiandieną Maximoje baisingos nuolaidos, apsipirksiu, bet proto ribose, nes daug ant dviračio tai netelpa vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Reikia pirkt priekabyte prie dviracio tada biggrin.gif o as eisiu pirkt dickei monstre lele, baisiai zizia kad nori smile.gif</p>

Nereikia, čia apsauga nuo pinigų ištaškymo biggrin.gif
Jau grįžau, visas prekes su baisingom nuolaidom rinkausi, vos kad ne už dyka, jau maniau ne aš jiems, bet man sumokės kad tik perku, bet kai prie kasos priėjau už maišiuką sumokėjau netoli 30eur biggrin.gif O maišiukas tai mažas, į dviračio krepšelį laisvai telpa unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 18 kovo 2017 - 11:47

Aš ruošiuos lauk, vesiu dičkę į baletą su visa šaika  :oh:  ką gero pasipirkai, Jerda? 

Atsakyti