Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas suraitytas :4u:  kaip savaitgalis? Mes kuičiamės namie...

Mes irgi namie,vakar tai dar i lauka isejom su vaikais pasivaiksciot,o siandien kazkaip ner noro :) reiktu eit tvarkytis virtuve ale irgi ner noro :D noriu issidrebt ir pagulet :D 

Atsakyti

jolitamaria, kai kepu Kalėdoms,tai nieko nepjaunu ir neragauju, o maišant viską man nepatinka ragaut, galutinį variantą tik valgyt mėgstu  :D  varau dabar va dar tris iškept :bigsmile:  Airise, geras tavo pliusas, visos akapę  :lol:  kalėdiniai stebuklaiiiii!!! :newyear:  Aš užmojų didelių neturiu, dėo svorio rai pasiekti tuos 77 PAGALIAU, nepamiršt pasportuot. IR MAŽIAU SĖDĖT INTERNETE tiksliau fb  :oh: 

77 labai grazus skaicius

Smalsu kaip atrodo tos tavo pyragines dovaneles. Gal foto imesk.

Mes namie kuiciames , tvarkomes. Puse spintos istustinau . Taip lengva dabar viska surasti ;)

Atsakyti

Sveikos, aciu uz lentele, dziaugiuosi savo minusu, bet taip tikuosi neuzstrigti si karta 😳 Kiek gi galima!!! Vakar tai valgiau visokiu nesamoniu, nes buvom supyniu parke visa diena, tai ir burgeris, ir karstas sokoladas, ir churros su nutella, nu tai zooodziu..Siandien jau grizau i rezima.  

Nuosta, aciu uz recepta, skaitant neatrodo sudetinga, bet jauciu vistiek nesugebeciau skaniai padaryt 😄

Atsakyti
Sveikos, sugrįžtu, nežinau ar kas bepamenate...
Atsakyti

Sveikos, mano savaitgalis nuodėmingas, virtuvėj praleidau, kežėm su dukrom meduoliukus, dekoravom, šiandien eglutes, tai visko prisiskanavau visko po truputį ir gavos per daaaauv  :D  ryt grįžtu į vėžes :angel_not: 

Atsakyti

Labas rytas! As irgi stoju i vezes!nusipirkau dzinsus,ilendu susisegu,bet noretusi ir kvepuot juos uzsidejus :D tai reik mest kg butinai :4u:  is po savaitgalio su pliusu,bet kitaip pas mane ir nebuna :hmm: 

Snou pamenu nicka,bet nepamenu kada ir kur dingai  :4u: koks startinis svoris,siekiamas,kaip kudinsies?ir ar nepakis kojos tos sventes ant nosies?

O as prisiminiau kad mano drauges gi sia savaite grizta is uk,tai reiks kazkaip issisukt su minimaliu ragavimu skanestu :4u: 

Ptovizore kur dingai?isuko rolseiperio bugnas? :hmm:  :D 

Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Labas Snou. Nicka prisimenu, bet tik tiek. ax.gif Sveika sugrizus.

As darban ruosiuos. Treciadieni vyks Kaledine vakariene su bendradarbiais, tai vakar ta proga suknele nusipirkau... smile.gif
Atsakyti

Labas rytas , skaniai atrodo tie riesutiniai pyragai . As turbut net neturiu tokios pamazintos formos.

Gal tuomet imbierines teslos eglutes kepti... svarstau. 

Atsakyti

Labas rytas! Aš daug kepimo firmų paveldėjau iš vyro močiutės, nes vienintelė šeimoj kepu visokias nesąmones 😀 aš garantuotai ir su pliusu, bet nesisveriu, matysiu penktadienį rezultatą! Frolka, faina dėl džinsų! Aš jų turiu kokia 15 ir vis noriu naujų daaaar, nirs visi panašūs, reik prasivalyt spintą iš tiesų.... snou aš ir tik niką pamenu, bet sveika sugrįžus :4u:  Airise, pasirodyk suknelę!!!! Aš norėjau sau kažką jusipirkti šventėm, bet taip ir neradau nieko prieinamo ir labai patinkančio :) jolitamaria, aš kepiau eglutes, bet ne imbierines, nerealios!!! 

Atsakyti

Labas rytas! Aš daug kepimo firmų paveldėjau iš vyro močiutės, nes vienintelė šeimoj kepu visokias nesąmones 😀 aš garantuotai ir su pliusu, bet nesisveriu, matysiu penktadienį rezultatą! Frolka, faina dėl džinsų! Aš jų turiu kokia 15 ir vis noriu naujų daaaar, nirs visi panašūs, reik prasivalyt spintą iš tiesų.... snou aš ir tik niką pamenu, bet sveika sugrįžus :4u:  Airise, pasirodyk suknelę!!!! Aš norėjau sau kažką jusipirkti šventėm, bet taip ir neradau nieko prieinamo ir labai patinkančio :) jolitamaria, aš kepiau eglutes, bet ne imbierines, nerealios!!! 

As tai nusipirkau pirmus plesytus dzinsus!niekad neturjau tokiu :D o jauciu vyras juoktis prades kai uzsidesiu-sakys nusigyvenai zmonike net dzinsai suplyso :D

Atsakyti

As tai nusipirkau pirmus plesytus dzinsus!niekad neturjau tokiu :D o jauciu vyras juoktis prades kai uzsidesiu-sakys nusigyvenai zmonike net dzinsai suplyso :D
Aš pavasarį, kai pamečiau šiek tiek svorio, kelis plėšytus pirkau, irgi pirmus gyvenime ir tikrai ne paskutinius,labai patiko  :D

Nu va prazondavau spintą, 6 į konteinerį, 5 einami džinsai ir 6 kai sukūsiu 😂 šiukšlių maišas rūbų į konteinerį, net akyse šviesiau!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 19 gruodžio 2016 - 13:20

Nu va, prasinešiau per spintas, 6 džinsai ir dar kitų rūbų maišas šiukšlių į konteinerį, 6 einami džinsai, 5 kai sukūsiu 😂😂😂

Pas mane vieni yra kurie laukia manes kai sukusiu jau antrus metus :D bet vis vien sukusiu :)

Atsakyti