Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Tai irgi geras sportas greituoju ėjimu! Džiaukis ir naudokis progom kol vežimo turinys ramiai sėdi/guli laimingas  :bigsmile:  :wub:

Guli guli dar :) parejau is lauko,pravaiksciojau pora valandu,galvojau nuims galvos skausma grynas oras bet nelabai ka padejo...einu gert vandens koki litra ant sykio :D

Tiesa dar ir pavalgyt reik :)

Atsakyti

Aš vėl prie atviro balkono pažingsniavau :D  šiandien dičkės buvo atėję ieškot iš mokyklos  :blink:  kaip tik jau ruošiausi ryt vesti į mokyklą :D  tikrino ar tikrai serga, o ta kaip tyčia visa atsigavus jau ir maivosi, straksi :lol:  Tai ryt ir man jau nusimato į lauką išėjimas :bigsmile: išvesiu ir vėjaraupinius savo biškį grynu oru pakvėpuot  :rolleyes: 

Niu, mano diena jau galima sakyti atlaikyta. Tai kaip ir visa tvarkinga savaitė. Tik judesio mažai. Ir pilnatis :D  tai gerų visoms ryt skaičiukų :4u:  

Atsakyti

Aš vėl prie atviro balkono pažingsniavau :D  šiandien dičkės buvo atėję ieškot iš mokyklos  :blink:  kaip tik jau ruošiausi ryt vesti į mokyklą :D  tikrino ar tikrai serga, o ta kaip tyčia visa atsigavus jau ir maivosi, straksi :lol:  Tai ryt ir man jau nusimato į lauką išėjimas :bigsmile: išvesiu ir vėjaraupinius savo biškį grynu oru pakvėpuot  :rolleyes: 

Niu, mano diena jau galima sakyti atlaikyta. Tai kaip ir visa tvarkinga savaitė. Tik judesio mažai. Ir pilnatis :D  tai gerų visoms ryt skaičiukų :4u:  

Kazkokio stebuklo nesitikiu,kazkaip pilna jauciuos gal del pilnaties,o gal jau pareis kada mmm...as ryt vesiu dicke i darza,nes fotkins :) 

Geru skaiciuku ryt,nepamirstam prisiduot :)

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 16, 18:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nuosta" data-cid="71510257" data-time="1489682269"><div><p>Aš vėl prie atviro balkono pažingsniavau biggrin.gif  šiandien dičkės buvo atėję ieškot iš mokyklos  blink.gif  kaip tik jau ruošiausi ryt vesti į mokyklą biggrin.gif  tikrino ar tikrai serga, o ta kaip tyčia visa atsigavus jau ir maivosi, straksi lotuliukas.gif  Tai ryt ir man jau nusimato į lauką išėjimas bigsmile.gif išvesiu ir vėjaraupinius savo biškį grynu oru pakvėpuot  rolleyes.gif </p><p></p><p>Niu, mano diena jau galima sakyti atlaikyta. Tai kaip ir visa tvarkinga savaitė. Tik judesio mažai. Ir pilnatis biggrin.gif  tai gerų visoms ryt skaičiukų 4u.gif  </p></div></blockquote><p>Kazkokio stebuklo nesitikiu,kazkaip pilna jauciuos gal del pilnaties,o gal jau pareis kada mmm...as ryt vesiu dicke i darza,nes fotkins smile.gif </p><p>Geru skaiciuku ryt,nepamirstam prisiduot smile.gif</p>

O kaip cia skaiciukus priduot?
Atsakyti

O kaip cia skaiciukus priduot?

Tiesiog parašyti svorį ryte pasisvėrus, kas penktadienį prisiduodam  :4u:  

Atsakyti
O galiu dbr prisiduot bo rytoj kai ryte grysiu is darbo galiu neturet jegu parasyt smile.gif
Papildyta:
Radau treneriuka eisiu ryt eisiu pasikonaultuoti po darbo jei patiks ir kaina neisgasdins tai nuo kitos sav pradesiu sportuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gobsiukas: 17 kovo 2017 - 00:43
Labas rytas. 116.2
Atsakyti

Labas rytas,pas mane 72,4  :4u: 

Atsakyti

O galiu dbr prisiduot bo rytoj kai ryte grysiu is darbo galiu neturet jegu parasyt smile.gif
Papildyta:
Radau treneriuka eisiu ryt eisiu pasikonaultuoti po darbo jei patiks ir kaina neisgasdins tai nuo kitos sav pradesiu sportuoti ax.gif

Prisiduot gali kada nori iki penktadienio pavakario :)

Atsakyti
[quote=frolka25,2017 03 17, 08:10
[/quote]
Gerai zinosiu nes kartais po naktines lieka ti jegu pavalgyti
Pas mane 64.900 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gobsiukas: 17 kovo 2017 - 07:42
Labas rytas, 89,4 kg smile.gif
Judu po truputi i prieki, o taip noretusi greiciau ax.gif
Papildyta:
Kai pas jus prisijungiau, pirmadieni sveriau 89,9 kg ax.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukso Pieva 2010: 17 kovo 2017 - 08:32

Labbas rytas :4u:  pas mane šįryt 79.4 kg :yahoo:  laukiau šitų skaičių virš metų laiko, pagaliau  :bigsmile:

Beje, broliai šaunuoliai išmiegojo iki žadintuvo!!! Aleliuja, grįžo mano vaikai  :angel_not:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 17 kovo 2017 - 09:07