Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Siandien i lauka neisejom,tikiuos ryt bus geresnis oras jau ,nes namie ner ka veikt  :D  

Atsakyti

Aš šiaip ne taip atsportavau, sunku kai namie visi vaikai  :oh:  bet negaliu praleist, nes bijau nutrūkt. 

Atsakyti

Aš šiaip ne taip atsportavau, sunku kai namie visi vaikai  :oh:  bet negaliu praleist, nes bijau nutrūkt. 

Saunuole :showoff:  as tai visa diena bimbam-tai valgyt padariau,tai spinteles pavaliau...o dar spintas reik pradet tvarkyt,o taip nenorou :bebe: 

Einu ziaumot ir diena bus atlaikyta :clap: 

Atsakyti

Mano diena užskaityta ✔ 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas🎈 naktis tai uch, mano berniokai pamainom kėlėsi žaist ir bandė mane suviliot, kad gana jau miegot mama 😀 5.15 pasidaviau  anksti kėlęs nesigailėsim, ane 😉

Atsakyti

Labas rytas🎈 naktis tai uch, mano berniokai pamainom kėlėsi žaist ir bandė mane suviliot, kad gana jau miegot mama 😀 5.15 pasidaviau  anksti kėlęs nesigailėsim, ane 😉

Jo jo,as tai gailiuosi anksti kelus,nes va man su dicke i ligonine reik,o mazas nuo puse 6 gyvas ir va durniu volioja nesimigdo,tai nei apsitvarkyt nei ka nespesiu :oh:  zodziu eilini syki su vaikais nieko nepaplanuosi :D

Atsakyti

Jo jo,as tai gailiuosi anksti kelus,nes va man su dicke i ligonine reik,o mazas nuo puse 6 gyvas ir va durniu volioja nesimigdo,tai nei apsitvarkyt nei ka nespesiu :oh:  zodziu eilini syki su vaikais nieko nepaplanuosi :D

Tai jau tikrai kad nepasiplanuosi :oh:  uch kaip aš laukiu, kada bent mergaitės išeis į mokyklą/daržą. Tada namai kaip tušti, tik du berniokai 🙈😂

Atsakyti
Labukas, mergaites, as jau po savo sporto... Geriu zalia arbata ir taip norisi... kavos... net galva skauda... blink.gif
Oras pas mus pasakiskas. Kita savaite didinsiu sporto kruvi. Tiesa, kaip jums sekasi sportuoti namie? 4u.gif Kokius pratimus atliekate? 4u.gif As kolkas su savo dideliu svoriu tik siaurietiskom lazdom einu, bet manau reikia stengtis labiau ir dar namie paspotuoti ar kokia manksta padaryti. Pasidalinkite patirtimi... 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labukas, mergaites, as jau po savo sporto... Geriu zalia arbata ir taip norisi... kavos... net galva skauda... blink.gif Oras pas mus pasakiskas. Kita savaite didinsiu sporto kruvi. Tiesa, kaip jums sekasi sportuoti namie? 4u.gifKokius pratimus atliekate? 4u.gifAs kolkas su savo dideliu svoriu tik siaurietiskom lazdom einu, bet manau reikia stengtis labiau ir dar namie paspotuoti ar kokia manksta padaryti. Pasidalinkite patirtimi... 4u.gif4u.gif4u.gifbiggrin.gif
Aš sportuoju tirs kartus per savaitę namie. Darau pratimus sudarytus pagal programą kilo.lt ten kojas pakilnot, pritūpinai, atsilenkimai, su hanteliukais ir paskui bodyflexą pusvalandį. Dar kartais paminu treniruiklį namie mibi stepper. Gaunasi apie 1.5 val. Sunku prisiversti kartais, bet sau sakau jau jei namie neprisiversiu, tai kažkur eit tuo labiau. Stengiuos nepraleist, nes labai lengva užsitingėt  :rolleyes:  pagal nuotraukas vaizdas lyg gerėja nors šiaip sakyčiau svoris apstojo krist, apimtys irgi ne kažką tirpsta. Bet gerai jaučiuosi išsitampius, ypač po bodyflexo  :wub:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 16 kovo 2017 - 12:15

As nesportuoju-as tinginio pantis 😀😂 mano sportas vezimo stumdimas ir tiek :rolleyes: 

Atsakyti

As nesportuoju-as tinginio pantis 😀😂 mano sportas vezimo stumdimas ir tiek :rolleyes:

Tai irgi geras sportas greituoju ėjimu! Džiaukis ir naudokis progom kol vežimo turinys ramiai sėdi/guli laimingas  :bigsmile:  :wub: 

Atsakyti