Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Nekazka padeda nes darbe visad turiu dziovintu vaisiu ar riesutu ir einant namo visad suvalgau kokias3 saujas o gryzus bunu labai labai alkana,ypac rytais as net miegoti negaliu nepavalgiusi

Tai gal dideli tarpai tarp valgymu gaunasi?

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 15, 09:38)
</p></div></blockquote><p>Tai gal dideli tarpai tarp valgymu gaunasi?</p>

Na kai einu i darba valgau ryte 4ryto poto priespieciai apie9 pietus apie 13 pavakariai api16-17 dar einat namo kelias saujas suvalgau dziovintu vaisiu 19 h ir tada namie vakariene apie20.30. Gal maisto permaizai nors mantikrai taip neatrodo , gal netinkamas net nezinau
Atsakyti

Na kai einu i darba valgau ryte 4ryto poto priespieciai apie9 pietus apie 13 pavakariai api16-17 dar einat namo kelias saujas suvalgau dziovintu vaisiu 19 h ir tada namie vakariene apie20.30. Gal maisto permaizai nors mantikrai taip neatrodo , gal netinkamas net nezinau

Gal tada mazai maistingas ir nesotus maistas?nes valgai tai daznai :hmm:  nes mano pusryciai 6-7,pietus 13-14,vakariene 18-18.30. Bet as i tarpus nevalgau,nes uzkandziavimas man eina greit i pliusa :)

Atsakyti

Labas rytas,

Vakar tokia grazi diena buvo , siandien vel i realybe sugrizom :) 

Mano silpnybe miltiniai saldumynai - blyneliai ...  kava ,  alkoholis suvilioja tik per sventes .

kaip jums svoris svyruoja per mmm ? man pries tai buna noras saldumynams, bet paskui aprimstu ir net gerai nukrenta svoris . 

Atsakyti
Labas rytas, na va pradejau diena su zalia arbata. Cia prisiskaiciau apie zaliaja arbata:

http://www.15min.lt/...lus-1028-225711

http://www.pasveik.l...-svorio-/73683/
cia nesupratau, kaip zalia arbata gali tureti kofeino... as maniau, jog ji turi teino?
Papildyta:
QUOTE(sincera_trahatur @ 2017 03 14, 20:58)
As pastebejau dienos metu be problemu atlaikau, bet va vakare alkoholis tai nekazka gaunas. Kaip jus su tuo kovojat?

Man to alkoholio gali ir nebuti. Be to jis letina medziagu apykaita... O gazuoto vandens tai norisi... Kai jo isgeriu, numalsinu troskuli... ax.gif O nuo siandien nei alkoholio, nei gazuoto vandens negersiu tris menesius. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Vakar tokia grazi diena buvo , siandien vel i realybe sugrizom :) 

Mano silpnybe miltiniai saldumynai - blyneliai ...  kava ,  alkoholis suvilioja tik per sventes .

kaip jums svoris svyruoja per mmm ? man pries tai buna noras saldumynams, bet paskui aprimstu ir net gerai nukrenta svoris . 

Pakolkas dziaugiuosi gyvenimu be mmmm :D bet kai jos budavo ziauriai greit i pliusa sokdavau,nes saldaus noredavau daug,bet jom pasibaigus nukrisdavo ir tas pliusas.

Atsakyti

Žalia arbata daig kofeino turi, kaip ir juoda  :rolleyes: 

Aš nesoėju susigaudyt kads tos mano mmm ateina. Priaugt gal nepriaugu, bet svoris tada sustoja. Per tokį balaganą net nesusigaudau kada man pms ar pilnatis  :D  dabar tai ryškiai pilnatį jaučiu :lol: 

Varau į savo miestuką pasiganyt ir pasišopint, reik nuotaiką keltis juodai  :oh:  pavargau nuo vaikų.

Atsakyti
Arbatos teinas vadinasi kofeinas, bet tai ne tas pats kaip kofeinas kavoje, ar gerai supratau?
http://www.pasveik.l...-svorio-/73683/
Atsakyti

Aš tai suprantu, kad tai tas pats kas kofeinas, tik arbata jo turi mažiau jei kava. Bet padauginus jos, prasidės nemiga, irzlumas ir t.t. kaip kavos ptieš kiegą išgėrus. Ir kiek žinau, arbatose tas kofeinas ar teinas (skiriasi tik oavadibimai mabau nuo cofee ar tea), žymiai lėčiau skaidosi ir ilgiau veikia. Kita vertus apie naudą svorio metimui žalioji arbata išbandyta ir patvirtinta net mano vyro  gėrė jis kapsules su žaliosios arbatos ekstraktu, tai sakė nerealus poveikis! :D  Gal reikėtų įsigyti :hmm:  

Atsakyti

Aš tai suprantu, kad tai tas pats kas kofeinas, tik arbata jo turi mažiau jei kava. Bet padauginus jos, prasidės nemiga, irzlumas ir t.t. kaip kavos ptieš kiegą išgėrus. Ir kiek žinau, arbatose tas kofeinas ar teinas (skiriasi tik oavadibimai mabau nuo cofee ar tea), žymiai lėčiau skaidosi ir ilgiau veikia. Kita vertus apie naudą svorio metimui žalioji arbata išbandyta ir patvirtinta net mano vyro  gėrė jis kapsules su žaliosios arbatos ekstraktu, tai sakė nerealus poveikis! :D  Gal reikėtų įsigyti :hmm:  

Eik eik,apseisim mes ir be papildu ;) busim laibos greit :D

Siandien plaukus extremaliai nusidaziau,mazius miegojo nusitepiau,laukiu kol praeis tos 20 min,mazius atsikele,nueinu pas ji pakalbinu,viskas lig ok,po poros min kad pradejo klykt-paziuri i mane ir klykia,blin nuramint neina,begau plaut dazu is galvos,tai zodziu,tokia pusiau dazyta jauciuos,bent jau zilus nueme :D 

Atsakyti

Eik eik,apseisim mes ir be papildu ;) busim laibos greit :D

Siandien plaukus extremaliai nusidaziau,mazius miegojo nusitepiau,laukiu kol praeis tos 20 min,mazius atsikele,nueinu pas ji pakalbinu,viskas lig ok,po poros min kad pradejo klykt-paziuri i mane ir klykia,blin nuramint neina,begau plaut dazu is galvos,tai zodziu,tokia pusiau dazyta jauciuos,bent jau zilus nueme :D

Būsim būsim, kadanors 😀 gal papildai viską pagreitintų. Bet aij, nemėtysiu pinigų, ir taip ne marios..

Kaip nervuoja mane tie žili plaukai, nebųtų jų,tai išvis nedažyčiau. Bet ką jau dabar :unsure:  ir kuo toliau, tuo dažniau man juos reikia dažyt,anksčiau kas 6-7 sav pakakdavo, o dabar kas mėnesį būtinai! Nežinau ar tų baltų padaugėjo, ar greičiau auga.. bet žilų aš jau turiu nuo 18  :oh: 

Pasiganiau  saulės spindulių prisigėriau ir akyse šviesiau  :bigsmile: 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 15, 13:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nuosta" data-cid="71507132" data-time="1489575808"><div><p>Aš tai suprantu, kad tai tas pats kas kofeinas, tik arbata jo turi mažiau jei kava. Bet padauginus jos, prasidės nemiga, irzlumas ir t.t. kaip kavos ptieš kiegą išgėrus. Ir kiek žinau, arbatose tas kofeinas ar teinas (skiriasi tik oavadibimai mabau nuo cofee ar tea), žymiai lėčiau skaidosi ir ilgiau veikia. Kita vertus apie naudą svorio metimui žalioji arbata išbandyta ir patvirtinta net mano vyro  gėrė jis kapsules su žaliosios arbatos ekstraktu, tai sakė nerealus poveikis! biggrin.gif  Gal reikėtų įsigyti hmm.gif  </p></div></blockquote><p>Eik eik,apseisim mes ir be papildu ;) busim laibos greit biggrin.gif</p><p>Siandien plaukus extremaliai nusidaziau,mazius miegojo nusitepiau,laukiu kol praeis tos 20 min,mazius atsikele,nueinu pas ji pakalbinu,viskas lig ok,po poros min kad pradejo klykt-paziuri i mane ir klykia,blin nuramint neina,begau plaut dazu is galvos,tai zodziu,tokia pusiau dazyta jauciuos,bent jau zilus nueme biggrin.gif </p>

Jooo... maziukai taip reaguoja... bet dabar uztat esi grazi 4u.gif smile.gif

As papildu nevartoju, kazkaip esu as pries juos... 4u.gif

Grazus oras, jauciu reiks susiplanuot varyt i gamta su siauriestiskom lazdom du kart per diena... biggrin.gif
Atsakyti