Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Mergaites, nuo rytdienos tris menesius ne laso kavos negersiu. Ja keiciu i zalia arbata.

Na idomu ar cia kava didina apetita ar iprotis tiesiog pakramsnot kazka salia jos :) as kava geriu,rytas be kapucino pas mane neprasideda :)

Diena atlaikyta :)

Atsakyti
Mergaites, as po 8 puodukus isgeriu kavos per diena be jokio cukraus ir pieno. As taip nebegaliu. Tiesiog pabandysiu pagyventi be kavos 3 menesius. Paziuresiu kaip bus. Prie to paties noreciau tris menesius atsisakyti visai alkoholio ir gazuoto vandens. Ka manot? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Kad kava skatina netgi metabolizmą, nematau kam jos atsisakyti, nebent kiekį pamažinti :rolleyes:  alkoholio nevartoju, gazuotų negeriu, bet va jų tai gera mintis atsisakyti 😉

Mano diena taip pat ✔

Atsakyti
As pastebejau dienos metu be problemu atlaikau, bet va vakare alkoholis tai nekazka gaunas. Kaip jus su tuo kovojat?
Atsakyti
Aš kavos visai negeriu, greito maisto nevalgau. Mano problema kad aplamai valgyti man norisi. Dieną dar gerai, ryte biškį užkremtu, per pietus irgi normaliai, kiek įsidedu, tiek ir užtenka. o vat grįžusi iš darbo jau oi kaip norisi ... O dar saldumynams neabejinga esu. Alkoholis man itin retomis progomis, bet prie jo užkandžiai, o vat tuomet jau ranka tiesiasi...
Atsakyti

Aš kadangi 5 metus iš eilės arba nėščia buvau, arba maitinau, tai visiškai atpratau nuo alkoholio, gali man jis išnykt ir nepasigesčiau 😀 nors ir kai išgerdavau, tai niekad su alkoholiu man nesinorėdavo valgyt, tada geriau parūkyt, pašokt 😀 žodžiu,šiuo klausimu neturiu ką patart.

Atsakyti

O dėl vakare valgymo, tai vienareikšmiškai, jei labai norisi vakare valgyt,vadinasi ryte/dieną per mažai valgėt. Reikia valgyt pagal valandas. Bet tai ne man, aš vakare irgi daugiausiai valgau, man taip patinka. Svarbu ką valgom ;)

Atsakyti

Labas rytas :4u:  kadangi maitinu del alkoholio nieko nepatarsiu,o ir taip jei isgerdavau tai budavo su proga kazkokia tai kaip kojos ir nekiso kidejimui :rolleyes: 

Oi kokia niuruma uz lango ...feu :blink: 

Atsakyti
Laba ryta kaip smagu lovytej su kavyte uz lango saulyte sviecia ir nereikia niekur skubeti rolleyes.gif o as viena diena nusprendziau nebevartoti alkoholio tai va esu blaivininkas smile.gif
Atsakyti
Gal galetumet kas patarti kaip parejus is darbo nepriryti? Bo pareinu tai toks jausmas kaip koki savaite nevalgiusi
Atsakyti

Gal galetumet kas patarti kaip parejus is darbo nepriryti? Bo pareinu tai toks jausmas kaip koki savaite nevalgiusi

Kazka sukrimst iki ejimo namo,kad ir sauja riesutu kokiu ar batoneli koki.

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 15, 09:13)
</p></div></blockquote><p>Kazka sukrimst iki ejimo namo,kad ir sauja riesutu kokiu ar batoneli koki.</p>

Nekazka padeda nes darbe visad turiu dziovintu vaisiu ar riesutu ir einant namo visad suvalgau kokias3 saujas o gryzus bunu labai labai alkana,ypac rytais as net miegoti negaliu nepavalgiusi
Atsakyti