Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Čia yra privalomas mokslas nuo 5 metų, tai reikia vesti. Šiaip nepasakyčiau, kad ji serga daug, pirmą pusmetį nė vienos dienos nepraleido, o dabar po vėjaraupių labai apsilpo matyt. Ech.

Maniske tai daugiau prasirgo nei pralanke :) bet jau mastau leist nuo kitos savaites :)

Atsakyti

Dėl to ilgai atsilaikymo, tai gerai yra turėti vieną dieną į savaitę, kai leidi sau viską kiek nori ir ko nori. Bet tik vieną, nes jei daugiau, tai nenesi, o stovėsi vietoj arba auginsi toliau :4u:  šiaip gali kalorijas skaičiuoti,suvartoti apie 1500 kcal, visai nesunku su programėlėm pasiskaičiuot. Aš valgau su šeima, bet negamini nieko sudėtingo, pagrindinis valgymas būna vis kokia mėsa, žuvis, kiaušiniai ir salotos, vakare sau be bulvių ar ryžių (pas mus pagrindinis valgymas-vakarienė). Vaikai nemėgsta visokių makalionių, tai man gerai dėl to. Jei jiems kokie blynai ar kas, tai dau darausi salotas su tunu, visad namie yra, daržovių neriboju, valgau ir neskaičiuoju jų. Vengiu miltinių patiekalų, duoną valgau tik savo keptą, pilno grūdo ruginę, bet ne daugiau kai dvi riekeles. Majonezo nevartoju, grietinės irgi,, keičiu natūraliu ar graikišku jogurtu (ilgai tam nesiryžau, bet valgant skirtumas mažai jaučias įdėjus mėgstamų prieskonių, druskos). Reikia naudoti ir gerų tų riebalų, brt ir su saiku. Na čia visom viskas aišku, manau, dviračio neišradinėsiu  :D 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 14, 11:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aukso Pieva 2010" data-cid="71504297" data-time="1489481830"><div><p>Padesite, mergaites? Gal rasiu pas jus kokiu labai geru minciu ir patarimu... Drauge diskutuoti ir laikytis gal lengviau?
Mano ugis 165 cm. Butinai prisidavinesiu su jumis penktadieniais. Aciu jums, kad priemete!!! i savo buri!!!</p></div></blockquote><p>Gal sakyciau skaiciuot kalorijas reiktu ir tada butu galima nieko neatsisakyt,bet aisku ir nevalgyt tortu kasdien biggrin.gif man rodos su saiku vartoti galima viska,nes as pvz ir bulves ir makaronus ir miltinius valgau,bet juk nekemsu ju pilnom rieskutem smile.gif dar ziurint kokie valgymo iprociai yra,ar pusryciaujat ar velai einat miegot,reiktu bent kazkiek susideliot savo valgymo rezima ir meniu smile.gif itrauksiu i lentele smile.gif </p>

Aciu, kad itrauksite i lentele. 4u.gif Del maisto vartojimo as pagalvosiu, kaip cia man sveikiau gyvent. Nors mano vyras nieko pries, kad gaminciausi sau kazka atskirai. O kalorijas gal reiktu paskaiciuoti... Tortu kiekviena diena nevalgau... biggrin.gif Ankscau as nepusryciaudavau, o dabar pusryciauju ir pietauju, o vakare nieko nevalgau arba truputi... ax.gif Man kazkaip sunkiai tas svoris krenta... Kartais net atrodo, kad storeju net kvepuodama... unsure.gif Rasykit, mergaites, kaip jus su tuo maistu gyvenat? Man tavo, frolka25, patinka mintis nieko neatsisakyt, o tiesiog neryti to maisto:blink: Sumasciau sasiuvini uzsivesti ir kiekviena kasni uzsirasyti. Tiesa, seniau labai megau uzkandziauti, o dabar stengiuosi, kiek galima maziau...bet nevisada iseina, nes kartais uzsimirstu ir uzkandu. Atrodo smulkmena, bet zinau, kad labai negerai taip daryti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 03 14, 11:07)
<p>Dėl to ilgai atsilaikymo, tai gerai yra turėti vieną dieną į savaitę, kai leidi sau viską kiek nori ir ko nori. Bet tik vieną, nes jei daugiau, tai nenesi, o stovėsi vietoj arba auginsi toliau 4u.gif  šiaip gali kalorijas skaičiuoti,suvartoti apie 1500 kcal, visai nesunku su programėlėm pasiskaičiuot. Aš valgau su šeima, bet negamini nieko sudėtingo, pagrindinis valgymas būna vis kokia mėsa, žuvis, kiaušiniai ir salotos, vakare sau be bulvių ar ryžių (pas mus pagrindinis valgymas-vakarienė). Vaikai nemėgsta visokių makalionių, tai man gerai dėl to. Jei jiems kokie blynai ar kas, tai dau darausi salotas su tunu, visad namie yra, daržovių neriboju, valgau ir neskaičiuoju jų. Vengiu miltinių patiekalų, duoną valgau tik savo keptą, pilno grūdo ruginę, bet ne daugiau kai dvi riekeles. Majonezo nevartoju, grietinės irgi,, keičiu natūraliu ar graikišku jogurtu (ilgai tam nesiryžau, bet valgant skirtumas mažai jaučias įdėjus mėgstamų prieskonių, druskos). Reikia naudoti ir gerų tų riebalų, brt ir su saiku. Na čia visom viskas aišku, manau, dviračio neišradinėsiu  biggrin.gif </p>

geros mintys... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2017 03 14, 12:16)
Del maisto vartojimo as pagalvosiu, kaip cia man sveikiau gyvent. Nors mano vyras nieko pries, kad gaminciausi sau kazka atskirai

Zinai as jau greit 2 metai kai gaminu sau ir seimai atskirai tik lb retais atvejais valgom visi tapati. Tai tikrai nesudetinga smile.gif net per sventes lb retai kada ka valgau nuo sventisko stalo
Gerai jauciuosi mergaites tik pusrytuku nenorejau o dbr pietukus graziai suvalgiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gobsiukas: 14 kovo 2017 - 12:37

Zinai as jau greit 2 metai kai gaminu sau ir seimai atskirai tik lb retais atvejais valgom visi tapati. Tai tikrai nesudetinga smile.gifnet per sventes lb retai kada ka valgau nuo sventisko stalo

Oho! Geležinė pas tave valia  :bigsmile:  aš neesu niekad praleidus švenčių, visad komžaniją palaikau ir atsipalaiduoju kai tik yra proga. Man laikas ir šventės su šeima yra šventa, o maistas na toks pasilepinimas kartu  :wub:  užtai su tais kg ir kovosiu visą likusį gyvenimą  :D  

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 03 14, 14:23)

</p></div></blockquote><p>Oho! Geležinė pas tave valia  bigsmile.gif  aš neesu niekad praleidus švenčių, visad komžaniją palaikau ir atsipalaiduoju kai tik yra proga. Man laikas ir šventės su šeima yra šventa, o maistas na toks pasilepinimas kartu  wub.gif  užtai su tais kg ir kovosiu visą likusį gyvenimą  biggrin.gif  </p>

Turiu prisipazinti kad ir as labai megdavau skaniai pavalgyti , bet truputi sveikata pakoregavo mano mityba . pradzioj buvo sunku bet va greit bus du metai kai mityba pakeiciau tai 20kg ir pabego tad tas mane ir guodzia
Atsakyti

Oi kaip gera lauke-pavasaris konkretus,net namo nesinori eit 😂

Atsakyti
Mergaites, nuo rytdienos tris menesius ne laso kavos negersiu. Ja keiciu i zalia arbata.
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2017 03 14, 18:54)
Mergaites, nuo rytdienos tris menesius ne laso kavos negersiu. Ja keiciu i zalia arbata.

O kodel kava blogai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2017 03 14, 19:13)
O kodel kava blogai? blink.gif

As jos per daug geriu. Ir ji man didina apetita. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2017 03 14, 20:18)
As jos per daug geriu. Ir ji man didina apetita. biggrin.gif

As klausiu nes maniau kad kad kava yra nedidelis blogis as jos per diena isgeriu1 puoduka be cukrau su migdolu pienu
Atsakyti