Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Ale zinai mes norim norim,o musu smegenys ima ir issijungia ir nutrukstam ir vel tas tikslas nutolsta :D pas mane kaip ir progu nelabai bus,anitos gimse kita savaite.,paskui mamos gimse,velyku nesvesiu greiciausiai :) 
joooo, būne smegenų užtemimų, bet vistiek iriamės į priekį, svarbu visiškai nepasiduot ir neoasileist! Manau, va tas soortas ir neleis to padaryt. Kažkada čia žiūrėjau praeitos vasaros nuotraukas, visai gražiai sau atrodžiau, dabar sveriu pora kg mažiau, tai džiaugiuosi bent tiek, vis ne blogyn varau  😀 Pas mus Velykos prilygsta Kalėdų svarbai ir šventimui  :bigsmile:  man netgi labiau Velykos prie širdies 😍

Mano diena irgi +.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 13 kovo 2017 - 19:07
Labukas, mergaites! 4u.gif smile.gif Noreciau prie jusu prisijungti. bigsmile.gif Ar priimsite? ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labukas, mergaites! 4u.gifsmile.gifNoreciau prie jusu prisijungti. bigsmile.gifAr priimsite? ax.gif4u.gif4u.gif4u.gif

Žinoma priimsim! 😉 papasakok apie save, savo tikslus, kokie dabar duomenys ir ką darysi, viskas įdomu  :bigsmile: 

Atsakyti
Sveikutes vakar grizau is darbo ti jauciu koki kilogramu stintu privalgiau 10 vakaro blink.gif ti dbr kazko negera bigsmile.gif u
Atsakyti

Labukas, mergaites! 4u.gifsmile.gifNoreciau prie jusu prisijungti. bigsmile.gifAr priimsite? ax.gif4u.gif4u.gif4u.gif
Prasom drasiai junkis :)

Sveikutes vakar grizau is darbo ti jauciu koki kilogramu stintu privalgiau 10 vakaro blink.gifti dbr kazko negera bigsmile.gifu
Oho :o

Labas rytas :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 14 kovo 2017 - 06:19

Sveikutes vakar grizau is darbo ti jauciu koki kilogramu stintu privalgiau 10 vakaro blink.gifti dbr kazko negera bigsmile.gifu

Vaje  :blink:  tikiuosi gerai jautiesi :4u: 

Labas ryyyytas  :4u:  galva sprogsta. Dičkė dvi dienas paėjo į mokyklą ir vėl temperatūra neaišku nuo ko :oh: 

Atsakyti

Vaje  :blink:  tikiuosi gerai jautiesi :4u:

Labas ryyyytas  :4u:  galva sprogsta. Dičkė dvi dienas paėjo į mokyklą ir vėl temperatūra neaišku nuo ko :oh:

Mhm,va del tu ligu sedi maniske dar namuose,labai jau nesinori vest dvi dienas i darza ir paskui pora savaiciu sedet namie su sergancia :oh:  laukiu kada nusistoves daugmaz orai tada ir vesiu .sveikatos !

Atsakyti

Čia yra privalomas mokslas nuo 5 metų, tai reikia vesti. Šiaip nepasakyčiau, kad ji serga daug, pirmą pusmetį nė vienos dienos nepraleido, o dabar po vėjaraupių labai apsilpo matyt. Ech.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 14 kovo 2017 - 09:52
Labas rytas! 4u.gif biggrin.gif Aciu, kad priimate i savo buri. Tiesiog nebezinau, ka daryti? Per du metus priaugau 20 kg... ax.gif Geriu nuo skydliaukes vaistus ir valgau valgau valgau... Pries kokia dvidesimt dienu sveriau 92.600 kg ir tada sau pasakiau stop... unsure.gif ir numeciau iki 89.900 kg Tiek sveriau vakar. Ka darau, kad svoris kristu? As pradejau vaikscioti su siaurietiskomis lazdomis kiekviena diena po valada, o savaitgaliais po dvi. smile.gif Vakarais bandau nevalgyti. Nevisada taip iseina, bet bandau. unsure.gif Si reikala, valgyma vakarais, susitvarkysiu... kaip nors...
O dietu esu bandziusi ir... buvo pavyke neblogai.. Esu bandziusi Ducano dieta ir Protasovo. Saziningai pasakysiu iki galo jas neisbandziau, bet svoris krito... o kaip iki galo neistengiau isbuti dietoje, tai svoris grizo su kaupu... ax.gif
Kazko is maisto atsisakyti nenoriu ir dabar tiesiog stengiuosi kuo maziau valgyti saldumynu. Tiesiog bandau save kontroliuoti, bet jauciu, kad nenoriu ko nors atsisakyi ir taip kankintis. Tiesiog noriu valgyti normaliai, o ne persivalgyti. Nezinau, ar cia gera mintis nieko neatsisakyti? Patarsite? 4u.gif
O tikslas mano... sverti...60 kg... Gal per metus galesiu pasiekti savo tiksla? Padekite!!! 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas! 4u.gifbiggrin.gifAciu, kad priimate i savo buri. Tiesiog nebezinau, ka daryti? Per du metus priaugau 20 kg... ax.gifGeriu nuo skydliaukes vaistus ir valgau valgau valgau... Pries kokia dvidesimt dienu sveriau 92.600 kg ir tada sau pasakiau stop... unsure.gifir numeciau iki 89.900 kg Tiek sveriau vakar. Ka darau, kad svoris kristu? As pradejau vaikscioti su siaurietiskomis lazdomis kiekviena diena po valada, o savaitgaliais po dvi. smile.gifVakarais bandau nevalgyti. Nevisada taip iseina, bet bandau. unsure.gifSi reikala, valgyma vakarais, susitvarkysiu... kaip nors...
O dietu esu bandziusi ir... buvo pavyke neblogai.. Esu bandziusi Ducano dieta ir Protasovo. Saziningai pasakysiu iki galo jas neisbandziau, bet svoris krito... o kaip iki galo neistengiau isbuti dietoje, tai svoris grizo su kaupu... ax.gif
Kazko is maisto atsisakyti nenoriu ir dabar tiesiog stengiuosi kuo maziau valgyti saldumynu. Tiesiog bandau save kontroliuoti, bet jauciu, kad nenoriu ko nors atsisakyi ir taip kankintis. Tiesiog noriu valgyti normaliai, o ne persivalgyti. Nezinau, ar cia gera mintis nieko neatsisakyti? Patarsite? 4u.gif
O tikslas mano... sverti...60 kg... Gal per metus galesiu pasiekti savo tiksla? Padekite!!! 4u.gifbigsmile.gif

Na tas nieko neatsisakyti, tai nežinau, gal svoriui palaikyti to pakaktų, bet jei nori numesti 30 kg tai kažin :hmm:  reikėtų tiesiog sveikiau maitintis ir saikingiau,stebuklų, deja, nebūna.. suprantu, kad baisiai ir sunkiai gal tai skamba, bet grožis reikalauja aukų. Tiek numesti, tai nebus aij va kažko truputį atsisakysiu ir tiek, čia juodas darbas, bet rezultatai atperka, svarbiausia kad būtų didelis didelis noras  :4u:   pradžioj svoris lengvai krenta, bet paskui stop ir reikės vis daugiau pastangų ir laiko. Gal ir įmanoma per metus pasiekti, bet lengva tikrai nebus, kiekviena atrasti sau geriausią būdą turim. Didžiausios sėkmės :4u:  beje koks tavo ūgis? Prisidavinėsi su mumis prnktadieniais? Frolka į lentutę įtrauktų  :mirksiukas: 

Atsakyti
Na tas nieko neatsisakyti, tai nežinau, gal svoriui palaikyti to pakaktų, bet jei nori numesti 30 kg tai kažin hmm.gif  reikėtų tiesiog sveikiau maitintis ir saikingiau,stebuklų, deja, nebūna.. suprantu, kad baisiai ir sunkiai gal tai skamba, bet grožis reikalauja aukų. Tiek numesti, tai nebus aij va kažko truputį atsisakysiu ir tiek, čia juodas darbas, bet rezultatai atperka, svarbiausia kad būtų didelis didelis noras  4u.gif   pradžioj svoris lengvai krenta, bet paskui stop ir reikės vis daugiau pastangų ir laiko. Gal ir įmanoma per metus pasiekti, bet lengva tikrai nebus, kiekviena atrasti sau geriausią būdą turim. Didžiausios sėkmės 4u.gif  beje koks tavo ūgis? Prisidavinėsi su mumis prnktadieniais? Frolka į lentutę įtrauktų  mirksiukas.gif </p>
[/quote]
Na, va del to maisto... ax.gif unsure.gif Tiesiog nezinau, ka daryt, nes kiek bandziau... neiseina man kazko ilgai atsilaikyti... Tiesiog gal reikia keisti visos seimos meniu... unsure.gif Padesite, mergaites? Gal rasiu pas jus kokiu labai geru minciu ir patarimu... Drauge diskutuoti ir laikytis gal lengviau?
Mano ugis 165 cm. Butinai prisidavinesiu su jumis penktadieniais. Aciu jums, kad priemete!!! i savo buri!!!
Atsakyti

Padesite, mergaites? Gal rasiu pas jus kokiu labai geru minciu ir patarimu... Drauge diskutuoti ir laikytis gal lengviau?
Mano ugis 165 cm. Butinai prisidavinesiu su jumis penktadieniais. Aciu jums, kad priemete!!! i savo buri!!!

Gal sakyciau skaiciuot kalorijas reiktu ir tada butu galima nieko neatsisakyt,bet aisku ir nevalgyt tortu kasdien :D man rodos su saiku vartoti galima viska,nes as pvz ir bulves ir makaronus ir miltinius valgau,bet juk nekemsu ju pilnom rieskutem :) dar ziurint kokie valgymo iprociai yra,ar pusryciaujat ar velai einat miegot,reiktu bent kazkiek susideliot savo valgymo rezima ir meniu :) itrauksiu i lentele :) 

Atsakyti