Pasidžiaugiau... kiba kas užpavydėjo
visiem trims mažiems vėjaraupiai
![]()
![]()
OMG bet kartu persirgs ir bus ramu
tai pavasariu dziaugsies is namu kaip suprantu
OMG
bet kartu persirgs ir bus ramu
tai pavasariu dziaugsies is namu kaip suprantu
Na dičkę teks eit pasiimt iš mokyklos, tai kažkiek išlysim lauk. O jei tempos nesilaikys, tai gal ir daugiau pasiganysim. Bus matyt. Bet jau vien, kad mažė namie man stabdis, nes tokia ji ir vaikščiotoja 😂
Niuuu kaip pirmadienis? Aš atsportavau su tinginiu, apsikuopiau namus ir pasidėliojau galvoj planus, kad šią savaitę kiek numesiu, tiek ir turėsiu kurį laiką, nes paskui mama ilgam atvažiuos, tai lepins mane, bus vyro gimtadienis, po to Velykos, po Velykų dukros gimtadienis, kažkoks maratonas laukia stengsiuosi bent 0 palaikyt, bet kažin kaip seksis
ir svarbiausia sporto nepamest!
Niuuu kaip pirmadienis? Aš atsportavau su tinginiu, apsikuopiau namus ir pasidėliojau galvoj planus, kad šią savaitę kiek numesiu, tiek ir turėsiu kurį laiką, nes paskui mama ilgam atvažiuos, tai lepins mane, bus vyro gimtadienis, po to Velykos, po Velykų dukros gimtadienis, kažkoks maratonas laukia
stengsiuosi bent 0 palaikyt, bet kažin kaip seksis
ir svarbiausia sporto nepamest!
Ka tik is lauko parejom 3val atvaiksciotos
as tai noriu tuos 70 iki vasaros pavaryt arba bent jau 73 palaikyt ilgam
Ka tik is lauko parejom
3val atvaiksciotos
as tai noriu tuos 70 iki vasaros pavaryt arba bent jau 73 palaikyt ilgam
Aš iki vasaros tai irgi norėčiau tuos 77 pasiekt ar bent iki atostogų liepos gale bet labai savęs neprievartausiu, svarbiausia noriu sportą palaikyt, kad formos į gera keistųsi ir stangrėtų, nepriaugt ko nereik nu ir 8 nebematyt gerai būtų
Aš iki vasaros tai irgi norėčiau tuos 77 pasiekt ar bent iki atostogų liepos gale
bet labai savęs neprievartausiu, svarbiausia noriu sportą palaikyt, kad formos į gera keistųsi ir stangrėtų, nepriaugt ko nereik nu ir 8 nebematyt gerai būtų
![]()
Ale zinai mes norim norim,o musu smegenys ima ir issijungia ir nutrukstam ir vel tas tikslas nutolsta pas mane kaip ir progu nelabai bus,anitos gimse kita savaite.,paskui mamos gimse,velyku nesvesiu greiciausiai