Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas! smile.gif Mes tik neseniai nubudom. Siandien noriu tik lovoj guleti,nes ryt vel i darba.. rolleyes.gif bet zinoma,kad taip nebus,darbu milijonas laukia blink.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: Man šiandien iki 6.30 leido pamiegot. Nors tik vienas atsikėlė, visi kiti miega, o jis po kambarį su šluota laksto, gal bent darbštus užaugs  :lol: 

Atsakyti

Oi kaip gerai lauke prasiejom 3valandas,su drauge kavos isgerem kol vaikai visus kankorezius ir sakas parke surinkinejo ir balandzius vaike :D 

Atsakyti

Diena atlaikyta :4u: 

Atsakyti
Sveikos gyvos, na jums vaikai rytais miegoti neleidžia, o man, matyt, senatvė, prabudau apie pusė septynių unsure.gif Na o mano vaikučiai gal apie pusė dvylikos(dienos) Na tie vaikučiai viena jau pilnametė, o ir kitas jau už tėvus didesnis biggrin.gif
Diena tai nelabai kaip, reikėta valgyti mažiau. Gerai tik tiek kad ir nemažai padirbėjau, judėjau
Atsakyti

Aš dar vargstu šiandien su valgymu 😀 

Atsakyti
Palinkekit sekmes, ryt vel darbo savaite prasideda! Pietus i darba - vistienos file virta su prieskoniais ir duonytes juodos dvi riekutes smile.gif) O per savaitgali rodos normos neperzengiay,bet baisiai apsunkusi jauciuos blink.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:  dolle24 sekmes darbe :4u: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: dolle, sėkmės! Aš stoju atgal į vėžes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 13 kovo 2017 - 07:46

Wow, pas mus visą savaitę geri orai nusimato 16-17 šilumos ir saulėta :bigsmile:  iškart gerai nuteikė! Su pavasariu  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas, 

na gal ir pas mus islis  saulute , kol kas tai apsiniauke ir saltoka .

Atsakyti

Pasidžiaugiau... kiba kas užpavydėjo :D  visiem trims mažiems vėjaraupiai  :lol:  :oh:  :yahoo: 

Atsakyti