Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(frolka25 @ 2017 03 10, 20:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dolle24Dolle" data-cid="71496987" data-time="1489167541"><div><p>sveikos! dirbti pradejau,nebuvo kada uz interneta susimoketi,tai mane atjunge vartotojo įkelta nuotraukagrizau! siryt pries dafba svarstykles rode 103.3 vartotojo įkelta nuotraukabet po siandienos matyt bus blogiau,sokolado namuose yra vartotojo įkelta nuotraukaatsiprasau,kad veluoju prisiduoti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bet tai ei-cia per savaite daugiau nei -3kg?ar as blogai pradini uzsirasiau svori? smile.gif</p>

Teisingai buvai uzsirasiusi. Cia matyt darbas padare savo. pries darba nera kada pavalgyti,per pietus uzkandu ir po darbo uzvalgau. kazkaip dabar labai greitai sotumo jaysmas ateina unsure.gif bet va savaitgali jau bus normaliau smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2017 03 10, 20:04)
Dėkui Frolkai už lentutę, Dolle nieko sau minusas  blink.gif
O mano diena  neatlaikyta  ax.gif

tai kai dienotvarke dabar tokia-darbas-vaikai-namai ir lova gal per mazai valgiau per savaite. nors skrupulingai pasiskaiciuoju kasdien,programele trlefobe turiu tai vos kasnis i burna it uzsirasau is karto biggrin.gif paskaiciuoja man ten kiek dar liko,kiek suvalgiau,kokia norma dienos ir panasiai biggrin.gif Geras daiktas,labai pravercia kai ne namie,tai galiu viska uzsirasyti kol nrpsmirsau biggrin.gif o siaip visa savaite nieko ir saldaus nevalgiau,tai siandien su vaikais pasmaguriavau biggrin.gif kazi ar kita savaite nrbus pliuso biggrin.gif
Atsakyti

Teisingai buvai uzsirasiusi. Cia matyt darbas padare savo. pries darba nera kada pavalgyti,per pietus uzkandu ir po darbo uzvalgau. kazkaip dabar labai greitai sotumo jaysmas ateina unsure.gifbet va savaitgali jau bus normaliau smile.gif)
Papildyta:
tai kai dienotvarke dabar tokia-darbas-vaikai-namai ir lova gal per mazai valgiau per savaite. nors skrupulingai pasiskaiciuoju kasdien,programele trlefobe turiu tai vos kasnis i burna it uzsirasau is karto biggrin.gifpaskaiciuoja man ten kiek dar liko,kiek suvalgiau,kokia norma dienos ir panasiai biggrin.gifGeras daiktas,labai pravercia kai ne namie,tai galiu viska uzsirasyti kol nrpsmirsau biggrin.gifo siaip visa savaite nieko ir saldaus nevalgiau,tai siandien su vaikais pasmaguriavau biggrin.gifkazi ar kita savaite nrbus pliuso biggrin.gif

Gali but ir pliusas,nes taip staigiai cia pakrito tai nenorek :) 

Nuosta,mano dicke keldavosi 7,tai man kaip ir ner labai baisu tas kelimasis 6,nes kad miegotu vaikai iki 8-9 tai cia man butu kazkas is fantastikos srities :D

Darau siandien cheatday,nes prabegom tai ta tai ana isimetu burnon :oh: lauke taip gerai pavaiksciojom pora valandu :)

Atsakyti

Pas mus atidarytas sezonas be striukių  :bigsmile:  parvarėm ką tik iš baleto, kelsis bernai, užkandam ir lekiam į parką. Kol dičkė šoko, aš valandėlę pasiganiau sparčiu žingsniu, sportas lauke  :bigsmile:  cheatinsiu tik rytoj  :B  

Atsakyti

Pas mus atidarytas sezonas be striukių  :bigsmile:  parvarėm ką tik iš baleto, kelsis bernai, užkandam ir lekiam į parką. Kol dičkė šoko, aš valandėlę pasiganiau sparčiu žingsniu, sportas lauke  :bigsmile:  cheatinsiu tik rytoj  :B  

Ka skanaus suplanavus?

As tai kazkaip netycia nukrypau nuo plano,nes maniau,kad visai necytinsiu,bet isejo kiek kitaip,bet ryt vel i rezima  :rolleyes: 

Atsakyti

Ka skanaus suplanavus?

As tai kazkaip netycia nukrypau nuo plano,nes maniau,kad visai necytinsiu,bet isejo kiek kitaip,bet ryt vel i rezima  :rolleyes:

Nieko šiaip, tiesiog leisiu sau pagrybaut jei ką sugalvosiu, iš to kas namie yra :) kažkaip be norų, atsiėdžiau matyt per "atostogas" :D 

Atsakyti

Nieko šiaip, tiesiog leisiu sau pagrybaut jei ką sugalvosiu, iš to kas namie yra :) kažkaip be norų, atsiėdžiau matyt per "atostogas" :D

:D

Atsakyti

Gįžom iš lauko nusikalę, nepamenu kada tiek laiko išbuvom 😀 nu dabar kažkas vėl sirgs. Nors tikiuosi, kad ne  :angel_not:  diena atlaikyta su pliusu!

Atsakyti

Gįžom iš lauko nusikalę, nepamenu kada tiek laiko išbuvom 😀 nu dabar kažkas vėl sirgs. Nors tikiuosi, kad ne  :angel_not:  diena atlaikyta su pliusu!

Nu nesirgs ! Saunuole! As tai privalgiau nesamoniu,kaip ir nereikejo,bet privalgiau vis vien :D

Atsakyti
As kol sporto klube plusau vyras iskepe pyraga su tunu, tai guodziu save kad diena ant nulio iseina😂
Atsakyti
Man šiandien tokia svečių diena buvo, tai aš, tai pas mane. Proto ribose, valgiau, bet nepersivalgiau
Atsakyti

Aš taip nusilksčiau šiandien, kad guliu ant sofos ir galvoju eit i miegamą miegot ar čia likt  :D   :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas!sekmadienis,o mes atsikelem puse 6  :blink:  :4u:  nu tas kleckas mano vyturys kazkoks  :D 

Atsakyti