sveikos! dirbti pradejau,nebuvo kada uz interneta susimoketi,tai mane atjunge grizau! siryt pries dafba svarstykles rode 103.3 bet po siandienos matyt bus blogiau,sokolado namuose yra atsiprasau,kad veluoju prisiduoti
Pasizymesiu lentelej svoriuka
Nuosta,as irgi atsiziuret negaliu tokia grazi lentele jokiu raudonumu
sveikos! dirbti pradejau,nebuvo kada uz interneta susimoketi,tai mane atjunge grizau! siryt pries dafba svarstykles rode 103.3 bet po siandienos matyt bus blogiau,sokolado namuose yra atsiprasau,kad veluoju prisiduoti
Bet tai ei-cia per savaite daugiau nei -3kg?ar as blogai pradini uzsirasiau svori?
O mano diena neatlaikyta
Mano atlaikyta
Mano atlaikyta irgi,, nors gal maisto ir padauginau, tik tiek, kas sveiko tai sąžinė rami
Sveikos, as neprisidaviau siandien, bet yra pliusas, tai tiek to. Laikiausi graziai, paskui keleta dienu nutrukau, junko buvo ir pica valgiau, ir ledu vakar vakare. Pati kalta. Kazkaip man taip gaunasi, kad viena savaite gera, kita bloga. Dabar mm atejo, tai isvis nesamonem uzkandziauju ir dar pilva skauda, nors siaip niekad neskauda. Rytoj griztu i ritma.
Saunuoles visos ❤
Sveikos, as neprisidaviau siandien, bet yra pliusas, tai tiek to. Laikiausi graziai, paskui keleta dienu nutrukau, junko buvo ir pica valgiau, ir ledu vakar vakare. Pati kalta. Kazkaip man taip gaunasi, kad viena savaite gera, kita bloga. Dabar mm atejo, tai isvis nesamonem uzkandziauju ir dar pilva skauda, nors siaip niekad neskauda. Rytoj griztu i ritma.
Saunuoles visos ❤
Laikykis!visom buna
Labas rytas!
Labas šeštadienio rytas nuo 5.15 😂 jetus kas tiem mano vyturiam. Jaučiu reik pradėt mažiau leist dieną miegot
Bevale, visoms būna tokių paslydimų, užtai gal visai gerai turėti tą vieną cheat dieną, leist sau atsipalaiduot ir varyt toliau, nes kitaip stumdymasis ant vietos išvis palauš sėkmės susiimant
Labas šeštadienio rytas nuo 5.15 😂 jetus kas tiem mano vyturiam. Jaučiu reik pradėt mažiau leist dieną miegot
Maniskis siandien leido pamiegot ciut ilgiau ir atsikele po 6
Maniskis siandien leido pamiegot ciut ilgiau ir atsikele po 6
Aš tokių bajerių su mergaitėm neturėjus... jau anksčiausiai jos 9 prabusdavo. Bet ir miegot vėlai eidavo. Dabar visi 8 suguldyti, tai jie pietų numigę (du kartus) užtai taip mane ir žadina. Bet man jau geriau ryte anksti keltis ir vakarus sau turėt