Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Mano diena/savaitė, o tiksliau 5 dienos be nuodėmių 😀👍 po prieš tai 10 dienų ėdimo. Įdomu kas gi ryt bus 😅 beje, šiandien  pasidariau MKD. Iškrovos niekaip neatlaikau, kas čia dabar  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 03 09, 20:59)
<p>Mano diena/savaitė, o tiksliau 5 dienos be nuodėmių 😀👍 po prieš tai 10 dienų ėdimo. Įdomu kas gi ryt bus 😅 beje, šiandien  pasidariau MKD. Iškrovos niekaip neatlaikau, kas čia dabar  hmm.gif </p>

Kas per daiktas MKD ?
Atsakyti

Kas per daiktas MKD ?

Mažo kaloringumo diena 😀 berods čia ir išmokau kažkada šį terminą  :D  :hmm: 

Atsakyti
Labas rytas 116.3 tyrimas kojų sumažėjo ir dienos šią savaitę prasidėjo val todėl taip pagerėjo rezultatas.
Atsakyti

Labas rytas ,pas mane 73.3 :4u:  jauciuosi pastrigusi ties tais paciais skaiciais :oh:  bet 6dienos normalaus valgymo bent jau pliusa padejo numest  :ax: 

Atsakyti
87,6. Spirkit man kas nors, o tai visiskai nesirupinu savim, o vakar dar ir pyraga iskepiau 😭
Atsakyti

87,6. Spirkit man kas nors, o tai visiskai nesirupinu savim, o vakar dar ir pyraga iskepiau 😭

Ko tais ne taip vestuvem ruosies :D jei susiimtum dar spetum is 8 zonos islipus apsizenyt :)

Atsakyti
Bent pusrycius siandien normalius pasidariau vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labukas 4u.gif pas mane 65kg . NUo siandienos pradedu valgyti graziai smile.gif ir sazinigai gerti vandenuka. Bent jau siandiena pradejau graziai smile.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

88,0

Yra !

Atsakyti

Bent pusrycius siandien normalius pasidariau IMG_6213.jpg

Taip ir toliau :) o sportuoji?

Atsakyti

Labas rytas, pas mane 80.2 kg šįryt  :angel_not:  sakyčiau visai neblogai!  Tikiuosi savaitgalį labai nenugrybaut ir tik vieną dieną cheatint. Gal tada kitą penktadienį 7 priekį pamatysiu  :bigsmile:  jeeeetus kiek man tai reikštų  :wub: 

Atsakyti