Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Vat dabar sau sėdžiu ir galvoju :hmm: O ko aš čia nuspręndžiau kad  per atostogas nuo čjudėjimo svoris krinta, o maž nuo alkoholio ???  :D  :D  :D  Judu tai ir ne per atostogas, bet gramą kitą  bene kasdien visą savaitę   :alc: vat šitaip tai tik per atostogas :ax:

Nu va, tai gal išgėrinėt reikia pradėt visom draugiškai ir keist grupės pavadinimą  :lol: 

Atsakyti
[quote=Jerda,2017 03 08, 23:03]
Ir kokių priemonių ėmeisi, nes puikių razultatų pasiekei?

Na as pakeiciau mityba visiskai smile.gif truksta sporto ir cukraus perdaug bet neturiu valios atsisakyti ir pradeti sportuoti normaliai. O alkoholio visai nebevartoju bigsmile.gif
Atsakyti

Nu va, tai gal išgėrinėt reikia pradėt visom draugiškai ir keist grupės pavadinimą  :lol:

:hihihi: 

Labas rytas,mazius atsikele puse 6 :oh: 

Atsakyti

Labas rytas, maniškiai šįryt lygiai 6. Pirma vienas atsistojo mama, griebiau nešt į kitą kambarį kol kitas nepabudo, tai kur tau ir antras užsimerkęs, bet mama rėkia rankas iškėlęs  :D  :oh: 

Atsakyti

Tai ka veikiat? As tai jau ir lauke pabuvau ir pietus suvalgiau,planuose kavos isgert dar :)

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 09, 13:52)
<p>Tai ka veikiat? As tai jau ir lauke pabuvau ir pietus suvalgiau,planuose kavos isgert dar smile.gif</p>

Aš tą dirbu, na pietus jau pavalgiau, seniai biggrin.gif
Atsakyti

Aš namie trinuosi, dukra dar namie sėdi, į lauką pro langą žiūriu, tingiu tingėt šiandien 😅

Atsakyti

Baigesi pavasaris prasidejo ruduo-apsiniauke,tamsu kaip kamaroj,pils lietus :oh:  as kavos dar neisgeriau-tai mamai skambinau,tai su drauge per mesengeri susirasiau ir kava pamirsau :D 

Atsakyti

Aš jau iš nuobodulio, kad pasivaikščiot negaliu, atsidariau plačiai balkoną ir pamyniau savo aparatą  :D  įsivaizdavau, kad lauke vaikščioju  :lol: 

Atsakyti

Aš jau iš nuobodulio, kad pasivaikščiot negaliu, atsidariau plačiai balkoną ir pamyniau savo aparatą  :D  įsivaizdavau, kad lauke vaikščioju  :lol:

:lol:  :victory2:  oi as kartais irgi galva iskisu pro langa ir ora gaudau kaip zuvis :lol:  reik mastyt ka suvalgyt vakarienei :dry2:  nusipirkau siandien ridikeliu,salotos,agurka,svogunu laisku-tai negaliu sulaukt rytojaus pietu ir tikiuos darzoves skoni tures normalu :lol:  

Tai ka,nepamirstam ryt pasisvert ir prisiduot :victory2: 

Atsakyti

Uij kur čia pamirši, įdomus dviejų savaičių rezultatas + kilo kasdien primena, kad laikas svertis  :D  gerų rezultatų visoms  :4u: 

Atsakyti

Diena atlaikyta, su pusė gabalėlio šokolado. Kolegė vaišino, tai nebuvo kaip atsisakyti, nesinori sakyti kad saldumynų beveik nebalgau. Nes kiek kartų jau tai sakyta ir kiek laiko tai tetruko   :unsure: O valgyt tai oi kaip norisi  :4u: 

Atsakyti