Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Ar švenčiat šiandien? Čia niekas nešvenčia, vyras mano net nežino šios šventės, tai niekad jos neprisimena,  aš kasmet tik pasakau jam kaip priekaištą ir vėl užmiršta iki kitų metų  :D

Nop :) nesvenciu :) gavom su dukra abi tulpiu ir svente tuom baigesi :D vyram turbut ir ant kaktos uzrasius sugebetu pamirst :D 

Mano mazius pyktas,kiba pareina virsuj dantys jau mesuprantu  :hmm: 

Atsakyti

http://www.15min.lt/...gos-1030-764284

Atsakyti

Išprotėt dabar galima nuo informacijos gausos  :oh:  kur skaitai, ten atrodo teisybė, o kiek visko kas vienas kitam prieštarauja. O kur dar kas vienam tinka, kitam netinka, vienur padeda, kitur kenkia :lol:  aš dabar stengiuos į save įsiklausyt. Visiškai aklai sekiau kilo rekomendacijas, bet dabar jau neprievartauju savęs ir nevalgau pagal valandas, negeriu to vandens po 3 litrus, psichologiškai kažkaip lengviau kuo mažiau tų skaičiavimų ir taisyklių. 

Atsakyti

Išprotėt dabar galima nuo informacijos gausos  :oh:  kur skaitai, ten atrodo teisybė, o kiek visko kas vienas kitam prieštarauja. O kur dar kas vienam tinka, kitam netinka, vienur padeda, kitur kenkia :lol:  aš dabar stengiuos į save įsiklausyt. Visiškai aklai sekiau kilo rekomendacijas, bet dabar jau neprievartauju savęs ir nevalgau pagal valandas, negeriu to vandens po 3 litrus, psichologiškai kažkaip lengviau kuo mažiau tų skaičiavimų ir taisyklių. 

Jo jo,nes nera vienos bendros nuomones :) as sakau pvz ana syki kai meciau svori vakare valgydavau varske su bananu,ogi taip negalima ir svoris turi nekrist,bet man tiko ir patiko ir svoris krito! Kiekvienam savo visgi :) 

Atsakyti

Diena atlaikyta :yahoo: 

Atsakyti
Mano su mažyte nuodėme, gabalėliu šokolado ir stikliuku vyno atlaikyta ax.gif
Atsakyti

Mano diena irgi done  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 03 08, 10:08)
<p>Labas rytas  4u.gif  </p><p>Naujoke, sveika prisijungus smile.gif  tik sakyčiau pagal duomenis ne į tą kategoriją papuolei čia  biggrin.gif  ar esi kada nors svėrus netoli šimto? Nenoriu pasirodyt nesvetingai  tiesiog įdomu, kodėl šią temą pasirinkai?  rolleyes.gif </p><p></p><p></p>

smile.gif esu sveru daugiausiai99kg bet tai budama nescia. Iki nestumo sveriau 56kg po gimdymu buvau pasiekusi 85kg ir tai nelabai suregavau bet jai turgui nuejusi nusipirkti suknute pasake kad tokiu dydziu negamina blink.gif tai supratau kazka reikia daryti, o dar ligos prisidejo taiva smile.gif
Atsakyti

Mano su mažyte nuodėme, gabalėliu šokolado ir stikliuku vyno atlaikyta ax.gif

Nežinau ar teisybė, bet kilo.lt skaičiau, kad alkoholis benr savaitei sustabdo svorio metimą  :hmm:  bet gal ne tokiais kiekiais :4u: 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 08, 08:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gobsiukas" data-cid="71490587" data-time="1488921569"><div><p>Labai smagu kad priemet , ugis 172,5cm svoris 65kg . o noreciau sverti 58kg vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O cia tie siekiami 58 kg jau buves svoris ar kazkoks uzsibreztas tiesiog? smile.gif nes pagal ugi ir 65 turbut jau yra gerai smile.gif klausiu nes pati siekiu 70,nors ir su 73 gerai jau jauciuos smile.gif</p>

Jo as tikrai neatrodau negerai ir daugelis gal pasakytu liekna , tikrai nenoriu atrodyti kaip skeletas bet riebaliukai ant pilvo ir ir sonu mane erzina smile.gif
O pas jus atejau nes man pasirode kad jus labai graziai bendraujate 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gobsiukas: 08 kovo 2017 - 21:43
QUOTE(gobsiukas @ 2017 03 08, 21:34)
smile.gif esu sveru daugiausiai99kg bet tai budama nescia. Iki nestumo sveriau 56kg po gimdymu buvau pasiekusi 85kg ir tai nelabai suregavau bet jai turgui nuejusi nusipirkti suknute pasake kad tokiu dydziu negamina  blink.gif  tai supratau kazka reikia daryti, o dar ligos prisidejo taiva  smile.gif

Ir kokių priemonių ėmeisi, nes puikių razultatų pasiekei?

Papildyta:
QUOTE(nuosta @ 2017 03 08, 21:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jerda" data-cid="71492359" data-time="1488992800"><div><p>Mano su mažyte nuodėme, gabalėliu šokolado ir stikliuku vyno atlaikyta vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nežinau ar teisybė, bet kilo.lt skaičiau, kad alkoholis benr savaitei sustabdo svorio metimą  hmm.gif  bet gal ne tokiais kiekiais 4u.gif </p>

Nežinau, aš kai atostogauju tikrai neatsisakau alkoholio, o grįžtu kartais po pora kg numetusi. Daug daug judėjimo mano svoriui labai teigiamą įtaką daro.
Atsakyti

Vat dabar sau sėdžiu ir galvoju :hmm: O ko aš čia nuspręndžiau kad  per atostogas nuo judėjimo svoris krinta, o maž nuo alkoholio ???  :D  :D  :D  Judu tai ir ne per atostogas, bet gramą kitą  bene kasdien visą savaitę   :alc: vat šitaip tai tik per atostogas :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 08 kovo 2017 - 22:15