Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Nežinau kas man kartais užeina, bet nuo daržovių aš dar labiau valgyti noriu. Kartais man geriau grynos mėsos gabaliukas pasotina, o toks pat gabaliukas su daržovėmis alkį kelia doh.gif Ar kokios kruopos, kiaušinis irgi vieni man sočiau, Bet ne visada tą alkį iššaukia.
aš tai Airisės pasigedau, dingo kaip į vandenį, nejaugi rankas nuleido blink.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes ar mane priimsit i kompanija?☺
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2017 03 07, 22:16)
Sveikos mergytes ar mane priimsit i kompanija?☺

Be abejo 4u.gif Prašom ūgis, svoris, ir svajonių svoris. O frolka penktadienį į lentutę įtrauks
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 03 07, 23:24)
Be abejo 4u.gif  Prašom ūgis, svoris, ir svajonių svoris. O frolka penktadienį į lentutę įtrauks

Labai smagu kad priemet , ugis 172,5cm svoris 65kg . o noreciau sverti 58kg smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: naujoke sveika prisijungus!

Bevale ar atsilaikei vakar ?

Jerda,manyciau tas sotumo jausmas priklauso labiau nuo minciu galvoje ir nusiteikimo.pvz kartais man uztenka tik vieno saldainio,o kartais galeciau suryt ir visa maisa ir vis vien butu negana :huh2: 

Atsakyti

Labai smagu kad priemet , ugis 172,5cm svoris 65kg . o noreciau sverti 58kg smile.gif

O cia tie siekiami 58 kg jau buves svoris ar kazkoks uzsibreztas tiesiog? :) nes pagal ugi ir 65 turbut jau yra gerai :) klausiu nes pati siekiu 70,nors ir su 73 gerai jau jauciuos :)

Atsakyti

http://sveikata.lryt...sportuodami.htm

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  

Naujoke, sveika prisijungus :)  tik sakyčiau pagal duomenis ne į tą kategoriją papuolei čia  :D  ar esi kada nors svėrus netoli šimto? Nenoriu pasirodyt nesvetingai  tiesiog įdomu, kodėl šią temą pasirinkai?  :rolleyes: 

Atsakyti

Aaaa gi su MŪSŲ diena  :wub:  :4u: 

Atsakyti

Aaaa gi su MŪSŲ diena  :wub:  :4u:

Tikrai su kovo 8! :4u: 

Parejom is lauko :yahoo: 

Atsakyti

Aš sportuoju :B 

Atsakyti

Ar švenčiat šiandien? Čia niekas nešvenčia, vyras mano net nežino šios šventės, tai niekad jos neprisimena,  aš kasmet tik pasakau jam kaip priekaištą ir vėl užmiršta iki kitų metų  :D 

Atsakyti