Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Manau jaunu mergaiciu filmas ten,tikrai ne tu,kurios turi vaikinus,seimas ir vaiku :D

Sakai gali tekt atsisveikint su svarstyklem :D nu gal nebus baisus prieaugis,vis vien jau sia savaite laikaisi :)

Jaunų, bet atsiliepimai tai ir mano uošvienės ir mano bendraamžių ir truputį jaunesnių 😂

Žinai kai laikausi, tai greit pamirštu tą ėdimo jausmą, atrodo lyg nebuvo, o prieaugis pagal tiek kiek ir ko valgiau, tai turėtų būti uf  :oh:  gal bandysiu paiškrovait kurią dieną. Bet kokia alkana nuolat jaučiuos, nežinau kaip ištvert reiktų  :blink:  einu sportuot, naują programą man sudarė, pasikankinsiu :B 

Atsakyti

Jaunų, bet atsiliepimai tai ir mano uošvienės ir mano bendraamžių ir truputį jaunesnių 😂

Žinai kai laikausi, tai greit pamirštu tą ėdimo jausmą, atrodo lyg nebuvo, o prieaugis pagal tiek kiek ir ko valgiau, tai turėtų būti uf  :oh:  gal bandysiu paiškrovait kurią dieną. Bet kokia alkana nuolat jaučiuos, nežinau kaip ištvert reiktų  :blink:  einu sportuot, naują programą man sudarė, pasikankinsiu :B

Matyt panasiai kaip as kokius +2 su virsum :D na as kai edu tai edu :D nesicackinu -bet jei taip istisai,tai gale metu koki 100 sverciau  :oh: praeis per pora dienu tas alkanumo jausmas,nes skrandis apsitrauks,sestadieni sekmadieni ir as alkana jauciaus,dabar jau normaliai visai :) 

Parejau is lauko-pavasaris sniege :) geras oras,pauksciukai ciulba,sniegas tirpsta :)

Atsakyti

Pas mus irgi pavasaris, bet vėl tik pro langą per ligas  :oh:  pasportavau lengvai su tooookiu tinginiu  :oh:  :bigsmile: 

Atsakyti

Pas mus irgi pavasaris, bet vėl tik pro langą per ligas  :oh:  pasportavau lengvai su tooookiu tinginiu  :oh:  :bigsmile:

Svarbu isvis pasportavai,tai ne as -ruosiuos ruosiuos ir neprisiruosiu :D mano maziui tuoj pusmetis,reiks pradet su kosem zaist :blink: 

Atsakyti

Svarbu isvis pasportavai,tai ne as -ruosiuos ruosiuos ir neprisiruosiu :D mano maziui tuoj pusmetis,reiks pradet su kosem zaist :blink:

Pernai kaip tik panašiu laiku pradėjau saviškius košėm šert, jiems buvo beveik 7 mėn. Tingėjau žiauriai, bet jie taip gerai tas mano košes valgė, kad paskui nenorėjau nustot jų virt, normalų maistą pradėjau duoti tik virš metų 😂 va savaitgalį buvom svečiuose, tai sūnėną ir visus vyresnius savo vaikus pradėjo jie primaitinti nuo trijų mėnesių. Jau nekalbu apie sveikumą, bet kaip norėt tų terlionių ir atskiro gaminimo taip anksti, nesuprantu sakiau  :hmm: 

Atsakyti

Pernai kaip tik panašiu laiku pradėjau saviškius košėm šert, jiems buvo beveik 7 mėn. Tingėjau žiauriai, bet jie taip gerai tas mano košes valgė, kad paskui nenorėjau nustot jų virt, normalų maistą pradėjau duoti tik virš metų 😂 va savaitgalį buvom svečiuose, tai sūnėną ir visus vyresnius savo vaikus pradėjo jie primaitinti nuo trijų mėnesių. Jau nekalbu apie sveikumą, bet kaip norėt tų terlionių ir atskiro gaminimo taip anksti, nesuprantu sakiau  :hmm:

Jo jo,dabar ziuriu madoj anksti pradet,mano maziaus forume tik kelios kurios neprimaitina dar :) as sakiau tempsiu iki 6men,dicke beveik 7men pradejau primaitint,maziu pradesiu sakiau 6men,nes jau mazai ka tepriauga svorio :) tai va ziurineju kokia cia gertuve,koki bliuduka jam paimt :) 

Atsakyti

Maniškiai gerai priauginėjo, užtai ir nesiskibinau, tinginiavau. Net pačiai nesitiki dabar, kad aš juos taip ilgai vien savo pienu auginau 😂

Atsakyti
Na ka,tuoj reiks valgyt vakariene ir bus galima sakyt kad diena atlaikyta :) kazkaip greit tos dienos lekia-cia ziurek rytas,cia ziurek jau vakaras :D
Atsakyti

Sveikos. Valgyt nooooriu! Ka daryt? Reikia kalafiora issivirt gal vakarienei. Gal arbatos isgersiu dabar, banana ka tik suvalgiau. Bijau, kad kokiu sausainiu neuzesciau ne i tema. Eisiu biski pastrakset pagal youtubo pratimus. 

Atsakyti

Pasidariau ką tik salotų bliūdą, kaip gerai, kad vėl jas valgyt galiu, bent ko galiu kiek noriu :D  man dienos greitai lekia kai namie nesėdžiu, nu bet šiandien tai diena be galo :oh:  ir pastebėjau, kad diena kaip pailgėjo! Tuoj 5 val, o dar visiškai šviesu. Po langais kažkoks medelis jau žydi, kaip vyšnia ar slyva, kaip gražu, pasveiks vaikai, reiks baladotis į kokį didesnį Londono parką pasigrožėt pavasariu  :wub:

Bevale, laikykis, man irgi sunku labai, ir net ūpo sakyčiau nėr, bet stengiuos susilaikyt ir palengvės įsivažiavus gal vėl  :hmm:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 07 kovo 2017 - 18:37

Sveikos. Valgyt nooooriu! Ka daryt? Reikia kalafiora issivirt gal vakarienei. Gal arbatos isgersiu dabar, banana ka tik suvalgiau. Bijau, kad kokiu sausainiu neuzesciau ne i tema. Eisiu biski pastrakset pagal youtubo pratimus. 

Laikykis!as su tavim! Kazka reik suvalgyt kas gerai uzkis skrandi,kopustu salotu kokiu :) 

Ne nu,visos straksi visos sportuoja,vienintele as ne  :frusty:  :ax: 

Kaip naujokem sekasi?sincera,dolle24?

Atsakyti

Niu va, po vakarienės, diena atlaikyta  :victory2: 

Atsakyti