Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Žiūriu mūsų gretos tankėja, džiugu Dolle sveika prisijungusi 4u.gif Aš šiandien pusė dienos virtuvėje prasisukiau. O valgyt po pietų nelabai ko ir yra ax.gifAnyta privežė kopūstų, o aš neturiu kur jų dėti, tai šiandien ir mišrainė kopūstų, ir sriuba su kopūstais ir dar užraugimui užteko. Ir visa tai iš vieno kopūsto. Reiks sesei dar nuvežti, taip po biškiuką ir atsikratysiu smile.gif
Ziauriai megstu kopustus-visokiam pavidale :D O jolitamarija kaip fainai! Busi masaziste!

Diena atlaikyta puikiai! :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 04 kovo 2017 - 19:07

Nuosta,  tavo anyta turbut liekna kaip smilga , kad nieko negamina?  ;)

Aha, liekna ji, nes toks žmogus, kur tiesiog nejaučia malonumo valgyt :) norėčiau ir aš taip 😀

Atsakyti

Dolle, sveika prisijungusi !

Nuosta, tu tikrai - bitute , saunuole . Motinyste - isbandymas, pamatai save , kokia esi ir turi galimybe patobuleti ;)

Kai seima didele , tampi tikra logistikos profe .

Jau kad logistikos profe tai tikrai 😀 sakiau vaikao paaugs, tai ieškosios darbo logistikoj 😂😂

Atsakyti
Nusipirkit situ ir tada ate visoma dietoms vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Nusipirkit situ ir tada ate visoma dietoms melynes-su-baltuoju-sokoladu-80-g.jpg

Girdejau apie situos kad skanus :) bet aciu,jau ir taip i pliusa privariau kg,db jokiu nukrypimu stengiuos nedaryt :4u: 

Atsakyti

Nusipirkit situ ir tada ate visoma dietoms melynes-su-baltuoju-sokoladu-80-g.jpg

Nemėgstu aš balto šokolado. Bet tokios braškės ir berods avietės būna pieniškam šokolde ar juodam  :wub:  mes privalgėm picos, lekiam namo. Ryt vėl į svečius. Smagu, bet baisiai pavargstam  :oh: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti
Labas rytas. I Kaziuka lekiame, gal žmonių mažiau nei vakar bus, nes kai foto pamačiau jau ir noras praėjo
Atsakyti
Labu smile.gif vakar diena kaip ir nieko praėjo,neviršijau kaloriju tik vakare nuodemė buvo - bulvių fri paragavau,o ten tai nuodas biggrin.gif bet pasiskaiciavau,kad itilpau i dienos norma. Na,o siandien diwna sveciuose,arbata be cukraus,bet ant stalo sausainiai,na gal koks vienas nesugadins visko labai 4u.gif
Atsakyti

Labu smile.gifvakar diena kaip ir nieko praėjo,neviršijau kaloriju tik vakare nuodemė buvo - bulvių fri paragavau,o ten tai nuodas biggrin.gifbet pasiskaiciavau,kad itilpau i dienos norma. Na,o siandien diwna sveciuose,arbata be cukraus,bet ant stalo sausainiai,na gal koks vienas nesugadins visko labai 4u.gif

Jei tik vienas tai tikrai nesugadins :) 

Jerda gero kaziuko!

Mes pasivaiksciojom lauke pora valandu,taip gera ir gaivu :)

Atsakyti

Labas rytas. Išrūšiavau vaikų rūbus, žieminius išnešiau, vasarinius sudėjau į komodas ir spintas  :bigsmile:  galėsiu pradėt shopintis vasarai ko trūksta 😀 ruošiamės ir lėksim į svečius, ir ten ne tik sausainiai bus. Bet aij, bala nematė  :bigsmile:  :wink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 05 kovo 2017 - 14:13

Labas rytas. Išrūšiavau vaikų rūbus, žieminius išnešiau, vasarinius sudėjau į komodas ir spintas  :bigsmile:  galėsiu pradėt shopintis vasarai ko trūksta 😀 ruošiamės ir lėksim į svečius, ir ten ne tik sausainiai bus. Bet aij, bala nematė  :bigsmile:  :wink:

As tai laikausi truks plys :) su drauge susirasem tai pasirodo abi savaite buvom uzedusios :D 

Man kazkaip galva skauda,gal cia nuo oro nes lyt pradejo,o gal cukraus stoka organizme :D :lol: 

Atsakyti