Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas. Likau šokiruota užlipus ant svarstyklių. 115.1 +daugiau nei 1kg. Nors visą savaitę normaliai valgiau, vakarais susilaikydavau neprisiesdavau. Saldumynų irgi neliečiu...
Atsakyti

Labas rytas,pas mane 77.9 :4u:  

Jerda gal mmm ar skysciai kokie uzsilaike?

Atsakyti
Labas rytas.

As irgi su pliusu... 77,4 kg. Nu nieko. 4u.gif

Geros dienos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 12 16, 08:19)
Labas rytas.

Geros dienos. 4u.gif

77,4???? Ar ne stebuklingas minusas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

90.8

QUOTE(Airisė @ 2016 12 16, 07:19)
Labas rytas.

Geros dienos. 4u.gif

ne su pliusu, o su didziausiu minusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 12 16, 07:57)
<p>Labas rytas,pas mane 77.9 4u.gif  </p><p>Jerda gal mmm ar skysciai kokie uzsilaike?</p>

Darbe vieną mintis, nuo ko.... taigi aš į duoną su saulėgrąžom buvo visa savaitė įsisukus
Atsakyti

Labas rytas suraitytas, turiu minusą :yahoo:  81.8 kg. Mažiausias svoris pasiektas po dvynių berods  :D  niuuuu jei per Kalėdas neužėsiu savaitei, tai Naujus metus pasitikt turėčiau 7 zonoj :bigsmile:  bet čia laaaaaabai maža tikimybė  :lol:  ech,vistiek kažkaip smagu :victory2: 

Atsakyti

Labas rytas. Pas mane 97,5. Kazkaip vietoj stumdaus, atsibodo jau..

Atsakyti

Labas rytas, minusas yra, 100 kg lygiai. Svoris siaubas kaip baisiai rasosi, nu bet pagaliau tikuosi islipti is triju skaiciu zonos, kiek galima

Atsakyti

Sveikutes,

88.9  minusiukas yra

Airise , gal klaida ar pas tave  tokie suoliai ?

Nuosta , kaip tu gali kepti ir neprisiragauti ?

pas mane sia savaite irgi nuotaikos nuo puikiu iki depresovu . Bet nurasau tai - pilnaciai ir nuovargiui . 

Atsakyti

Na tai ka,iki nauju beliko 2 savaites!kokie planai ir uzmojai sugalvoti 2017metams?

Atsakyti

jolitamaria, kai kepu Kalėdoms,tai nieko nepjaunu ir neragauju, o maišant viską man nepatinka ragaut, galutinį variantą tik valgyt mėgstu  :D  varau dabar va dar tris iškept :bigsmile: 

Airise, geras tavo pliusas, visos akapę  :lol:  kalėdiniai stebuklaiiiii!!! :newyear: 

Aš užmojų didelių neturiu, dėo svorio rai pasiekti tuos 77 PAGALIAU, nepamiršt pasportuot. IR MAŽIAU SĖDĖT INTERNETE tiksliau fb  :oh: 

Atsakyti