Įkraunama...
Įkraunama...

Slovakijos kalnai - rojus turistams

o mums kaip tik visas dienas lijo, tik vieną dieną davė amatyt krioklį. Mano sūnus sako, kad tai vienintelė savaitė metuose, kurią verta prisimunti, jau kitą met vėl ten lėksim, dar kelios norimos vietos neaplankytos, o paskui, pro Slovakiją tolyn. NA, KAS NEBUVO KALNUOSE TAS MŪSŲ KLIEDESIŲ TIKRAI NESUPRAS..... aš jau vėl ten noriu...........
Atsakyti
Labas.
Ar imanoma ten per diena is Zakopanes i Smakoveca pereit?
Atsakyti
Laba diena
Mes ruosiames sia vasara i Slovakija, pakerejo pasakojimai ir vaizdai is nuotrauku, tai tikrai norisi viska gyvai pamatyt.
O sakykit kiek mazdaug visa tai kainuoja, kokios sumos reik atostoginiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama bum @ 2012 01 25, 13:13)
Laba diena
Mes ruosiames sia vasara i Slovakija, pakerejo pasakojimai ir vaizdai is nuotrauku, tai tikrai norisi viska gyvai pamatyt.
O sakykit kiek mazdaug visa tai kainuoja, kokios sumos reik atostoginiu  biggrin.gif

žiūrint, ką norit veikti ir kiek ilgai būsit.
mes pernai važiavom penkiese (vienas vaikas)
tai per visus 5 išleidom apie 3000 Lt
su savo mašina važiavom, nakvynei nusiderėjom, nes ilgiau buvom - apie 7-8 naktis nakvojom. į kalnus, kur įmanoma, kai kurie su keltuvais kėlėsi - kojas taupė, kiti eurus taupė ir savom kojom visur ėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama bum @ 2012 01 25, 13:13)
Mes ruosiames sia vasara i Slovakija,

Ir mes ruošiamės šią vasarą drinks_cheers.gif

QUOTE(Lindra @ 2012 01 25, 13:41)

tai per visus 5 išleidom apie 3000 Lt
su savo mašina važiavom, nakvynei nusiderėjom, nes ilgiau buvom - apie 7-8 naktis nakvojom.

Čia be kuro turbūt tiek išleidot?

Gal galit išduoti, kur buvot apsisitoję? Mes savarankiškai planuojam kelionę pirmą kartą. Realiai, net nežinau nuo o pradėt biggrin.gif Pirmą, ką padarėm, tai visi keliautojai susiderinom vasaros atostogas. Planuojam 3 šeimos važiuoti.
Prieš kiek laiko maždaug rezervavot gyvenamasias vietas?
Atsakyti
QUOTE(Juny @ 2012 01 26, 09:11)
Ir mes ruošiamės šią vasarą  drinks_cheers.gif
Čia be kuro turbūt tiek išleidot?

Gal galit išduoti, kur buvot apsisitoję? Mes savarankiškai planuojam kelionę pirmą kartą. Realiai, net nežinau nuo o pradėt biggrin.gif Pirmą, ką padarėm, tai visi keliautojai susiderinom vasaros atostogas. Planuojam 3 šeimos važiuoti.
Prieš kiek laiko maždaug rezervavot gyvenamasias vietas?

su kuru. mes truputį taupėm. Pagrindinis tikslas buvo vaikščiojimas kalnais. Tai vat į tuos baseinus nėjom. nors buvau prisiskaičius, kad nebrangiai, o vat į vietą nuvažiavus brangoki bilietai pasirodė. g.gif tai arba ieškot nemokėjom, ar netinkamu laiku važiavom smile.gif
valgėm pagrinde savo gamintą maistą - maisto produktų apsiprekindavom Poprade Prekybos centruose.
mes nerezervavom gyv.vietos važiavom per gyvenvietes ir gyvai ieškojom laisvų vietų smile.gif ir radom smile.gif
apsistoję buvom Nova Lesna, adreso nepamenu. tiesiog privatus namas, su lentele PRIVAT smile.gif ten tokių daug, tik reikia kantrybės - važiuoji, sustoji, klausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2012 01 26, 09:48)
*su kuru.
**apsistoję buvom Nova Lesna, adreso nepamenu. tiesiog privatus namas, su lentele PRIVAT smile.gif ten tokių daug, tik reikia kantrybės - važiuoji, sustoji, klausi smile.gif

*Nudžiuginot. Mes irgi nusiteikę taupyti drinks_cheers.gif Norim į kalnus ir į urvus. Apie baseinus nepagalvojau. A kuom ten jie ypatingi?
**O kaži imanoma va ta, privačiai, rast apsistot 11 asmenų grupei?
Atsakyti
QUOTE(Juny @ 2012 01 26, 10:10)
*Nudžiuginot. Mes irgi nusiteikę taupyti drinks_cheers.gif Norim į kalnus ir į urvus. Apie baseinus nepagalvojau. A kuom ten jie ypatingi?
**O kaži imanoma va ta, privačiai, rast apsistot 11 asmenų grupei?

urvai šiek tiek kainuoja irgi, jei nebuvę niekuomet, tai verta , o jei buvę, tai neapsimoka. aš nors senokai buvau buvus, man įspūdžio nepadarė, bet ėjau dėl šeimos, jie buvo pirmą kartą biggrin.gif
nors patiko - muziką garsiai užleido urve, tai labai fainiai buvo wub.gif biggrin.gif

baseinai ypatingi tie, kurie karšti yra, karštos versmės. galima ir žiemą lauke maudytis. sako, kad nebrangiai ten...

na, 11 asmenų gal sunkoka taip ekspromtu rast. gal tuomet geriau nerizikuot, o rezervuotis..
kažin ar bus kur privačiai tiek vietų.. ten, kur mes buvom , tilpo max iki 10 žmonių vienu metu (trys kambariai nuomojami 5+3+2) bet kai mes atvykom vienas kambarys jau buvo užimtas.
daugiau žmonių gali kokie pencionai priimti, bet ten ir kainos didesnės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 26 sausio 2012 - 10:58
QUOTE(Lindra @ 2012 01 26, 10:57)
aš nors senokai buvau buvus, man įspūdžio nepadarė, bet ėjau dėl šeimos, jie buvo pirmą kartą  biggrin.gif

kažin ar bus kur privačiai tiek vietų.. ten, kur mes buvom , tilpo max iki 10 žmonių vienu metu (trys kambariai nuomojami 5+3+2) bet kai mes atvykom vienas kambarys jau buvo užimtas.
daugiau žmonių gali kokie pencionai priimti, bet ten ir kainos didesnės..

Urvuos buvus ir aš, Čekijoje, bet va likusioji šaikos dalis nebuvę biggrin.gif
Labai norėčiau kur privačiam sektoriuje apsigyvent, bet rizikuot važiuot nerezervavus niekur kaip ir bijau. O tie privatūs kažin skelbiasi kur internete?
Atsakyti
QUOTE(Juny @ 2012 01 26, 13:31)
Urvuos buvus ir aš, Čekijoje, bet va likusioji šaikos dalis nebuvę biggrin.gif
Labai norėčiau kur privačiam sektoriuje apsigyvent, bet rizikuot važiuot nerezervavus niekur kaip ir bijau. O tie privatūs kažin skelbiasi kur internete?

blogiausiu atveju apsigyventumėt per kelias vietas biggrin.gif . bet turbūt kartu važiuojant ir vakaroti kartu norisi thumbup.gif
neįsivaizduoju, ar skelbiasi, gal vistik yra kažkoki centralizuoti puslapiai, kur renkama iš privačių informacija.
pvz čia galima ir miestelį pasirinkt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 26 sausio 2012 - 13:58
QUOTE(Lindra @ 2012 01 26, 13:58)
bet turbūt kartu važiuojant ir vakaroti kartu norisi  thumbup.gif

Aha, norisi biggrin.gif
Ačiū už nuorodą 4u.gif

O gal pamenat, kiek maždaug jums vien nakvynė kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juny: 26 sausio 2012 - 14:17
QUOTE(Juny @ 2012 01 26, 14:09)
O gal pamenat, kiek maždaug jums vien nakvynė kainavo?

buvom 5 žmonės. 4 kaip suaugę biggrin.gif ir vienas septynmetis. kiek pamenu, tai mokėjom arba visi po 8 eurus, arba 4 suaugę po 10 eurų ir už vaiką nemokėjom biggrin.gif
na, mes nusiderėjom taip. kažkaip pavyko biggrin.gif kadangi 9 naktis nakvojom, tai nusileido.

gavosi apie 1242 Lt

čia Kelionių fotoreportažų tema, geriau kelkimės čia- į Slovakijos temą smile.gif ir daugiau dominančios informacijos rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 26 sausio 2012 - 14:35