o mums kaip tik visas dienas lijo, tik vieną dieną davė amatyt krioklį. Mano sūnus sako, kad tai vienintelė savaitė metuose, kurią verta prisimunti, jau kitą met vėl ten lėksim, dar kelios norimos vietos neaplankytos, o paskui, pro Slovakiją tolyn. NA, KAS NEBUVO KALNUOSE TAS MŪSŲ KLIEDESIŲ TIKRAI NESUPRAS..... aš jau vėl ten noriu...........
Labas.
Ar imanoma ten per diena is Zakopanes i Smakoveca pereit?
Ar imanoma ten per diena is Zakopanes i Smakoveca pereit?
Laba diena
Mes ruosiames sia vasara i Slovakija, pakerejo pasakojimai ir vaizdai is nuotrauku, tai tikrai norisi viska gyvai pamatyt.
O sakykit kiek mazdaug visa tai kainuoja, kokios sumos reik atostoginiu
Mes ruosiames sia vasara i Slovakija, pakerejo pasakojimai ir vaizdai is nuotrauku, tai tikrai norisi viska gyvai pamatyt.
QUOTE(mama bum @ 2012 01 25, 13:13)
Laba diena
žiūrint, ką norit veikti ir kiek ilgai būsit.
mes pernai važiavom penkiese (vienas vaikas)
tai per visus 5 išleidom apie 3000 Lt
su savo mašina važiavom, nakvynei nusiderėjom, nes ilgiau buvom - apie 7-8 naktis nakvojom. į kalnus, kur įmanoma, kai kurie su keltuvais kėlėsi - kojas taupė, kiti eurus taupė ir savom kojom visur ėjo
QUOTE(mama bum @ 2012 01 25, 13:13)
Mes ruosiames sia vasara i Slovakija,
Ir mes ruošiamės šią vasarą
QUOTE(Lindra @ 2012 01 25, 13:41)
tai per visus 5 išleidom apie 3000 Lt
su savo mašina važiavom, nakvynei nusiderėjom, nes ilgiau buvom - apie 7-8 naktis nakvojom.
Čia be kuro turbūt tiek išleidot?
Gal galit išduoti, kur buvot apsisitoję? Mes savarankiškai planuojam kelionę pirmą kartą. Realiai, net nežinau nuo o pradėt Pirmą, ką padarėm, tai visi keliautojai susiderinom vasaros atostogas. Planuojam 3 šeimos važiuoti.
Prieš kiek laiko maždaug rezervavot gyvenamasias vietas?
QUOTE(Juny @ 2012 01 26, 09:11)
Ir mes ruošiamės šią vasarą
Gal galit išduoti, kur buvot apsisitoję? Mes savarankiškai planuojam kelionę pirmą kartą. Realiai, net nežinau nuo o pradėt Pirmą, ką padarėm, tai visi keliautojai susiderinom vasaros atostogas. Planuojam 3 šeimos važiuoti.
su kuru. mes truputį taupėm. Pagrindinis tikslas buvo vaikščiojimas kalnais. Tai vat į tuos baseinus nėjom. nors buvau prisiskaičius, kad nebrangiai, o vat į vietą nuvažiavus brangoki bilietai pasirodė. tai arba ieškot nemokėjom, ar netinkamu laiku važiavom
valgėm pagrinde savo gamintą maistą - maisto produktų apsiprekindavom Poprade Prekybos centruose.
mes nerezervavom gyv.vietos važiavom per gyvenvietes ir gyvai ieškojom laisvų vietų ir radom
apsistoję buvom Nova Lesna, adreso nepamenu. tiesiog privatus namas, su lentele PRIVAT ten tokių daug, tik reikia kantrybės - važiuoji, sustoji, klausi
QUOTE(Lindra @ 2012 01 26, 09:48)
*su kuru.
**apsistoję buvom Nova Lesna, adreso nepamenu. tiesiog privatus namas, su lentele PRIVAT ten tokių daug, tik reikia kantrybės - važiuoji, sustoji, klausi
**apsistoję buvom Nova Lesna, adreso nepamenu. tiesiog privatus namas, su lentele PRIVAT ten tokių daug, tik reikia kantrybės - važiuoji, sustoji, klausi
*Nudžiuginot. Mes irgi nusiteikę taupyti Norim į kalnus ir į urvus. Apie baseinus nepagalvojau. A kuom ten jie ypatingi?
**O kaži imanoma va ta, privačiai, rast apsistot 11 asmenų grupei?
QUOTE(Juny @ 2012 01 26, 10:10)
*Nudžiuginot. Mes irgi nusiteikę taupyti Norim į kalnus ir į urvus. Apie baseinus nepagalvojau. A kuom ten jie ypatingi?
urvai šiek tiek kainuoja irgi, jei nebuvę niekuomet, tai verta , o jei buvę, tai neapsimoka. aš nors senokai buvau buvus, man įspūdžio nepadarė, bet ėjau dėl šeimos, jie buvo pirmą kartą
nors patiko - muziką garsiai užleido urve, tai labai fainiai buvo
baseinai ypatingi tie, kurie karšti yra, karštos versmės. galima ir žiemą lauke maudytis. sako, kad nebrangiai ten...
na, 11 asmenų gal sunkoka taip ekspromtu rast. gal tuomet geriau nerizikuot, o rezervuotis..
kažin ar bus kur privačiai tiek vietų.. ten, kur mes buvom , tilpo max iki 10 žmonių vienu metu (trys kambariai nuomojami 5+3+2) bet kai mes atvykom vienas kambarys jau buvo užimtas.
daugiau žmonių gali kokie pencionai priimti, bet ten ir kainos didesnės..
QUOTE(Lindra @ 2012 01 26, 10:57)
aš nors senokai buvau buvus, man įspūdžio nepadarė, bet ėjau dėl šeimos, jie buvo pirmą kartą
kažin ar bus kur privačiai tiek vietų.. ten, kur mes buvom , tilpo max iki 10 žmonių vienu metu (trys kambariai nuomojami 5+3+2) bet kai mes atvykom vienas kambarys jau buvo užimtas.
Urvuos buvus ir aš, Čekijoje, bet va likusioji šaikos dalis nebuvę
Labai norėčiau kur privačiam sektoriuje apsigyvent, bet rizikuot važiuot nerezervavus niekur kaip ir bijau. O tie privatūs kažin skelbiasi kur internete?
QUOTE(Juny @ 2012 01 26, 13:31)
Urvuos buvus ir aš, Čekijoje, bet va likusioji šaikos dalis nebuvę
Labai norėčiau kur privačiam sektoriuje apsigyvent, bet rizikuot važiuot nerezervavus niekur kaip ir bijau. O tie privatūs kažin skelbiasi kur internete?
blogiausiu atveju apsigyventumėt per kelias vietas . bet turbūt kartu važiuojant ir vakaroti kartu norisi
neįsivaizduoju, ar skelbiasi, gal vistik yra kažkoki centralizuoti puslapiai, kur renkama iš privačių informacija.
pvz čia galima ir miestelį pasirinkt
QUOTE(Lindra @ 2012 01 26, 13:58)
Aha, norisi
Ačiū už nuorodą
O gal pamenat, kiek maždaug jums vien nakvynė kainavo?
QUOTE(Juny @ 2012 01 26, 14:09)
O gal pamenat, kiek maždaug jums vien nakvynė kainavo?
buvom 5 žmonės. 4 kaip suaugę ir vienas septynmetis. kiek pamenu, tai mokėjom arba visi po 8 eurus, arba 4 suaugę po 10 eurų ir už vaiką nemokėjom
na, mes nusiderėjom taip. kažkaip pavyko kadangi 9 naktis nakvojom, tai nusileido.
gavosi apie 1242 Lt
čia Kelionių fotoreportažų tema, geriau kelkimės čia- į Slovakijos temą ir daugiau dominančios informacijos rasit