Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 11 03, 22:43)
Kažkaip pas mus nesigirdėjo apie vagystes nuo kapų. Mano miestelis tylus, o ten , kur tėvų kapai, irgi nieko tokio negirdėti.

Sveikos smile.gif

Na retsykiais išgirsdavau, bet kaip sakoma galvojau, kad manes nepalies, kartą tik buvo dinge 2 žvakes gražios tos kur ideklai dedami ...ir meistras kur paminkla mums dare pasakojo vos ne per kelis kapus nuo to kur jis dirbo vieni pasodino medeli kiti po pusvalandzio iškase biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Vakar, pagaliau, prisiverčiau padaryti burokėlių su obuolių sultimis žiemai. Parinkau lygesnius nedidelius, sudėjau netarkuotus.
Nuo mano senelių kapo prieš kelias savaites pavogė ir išsivežė rombus, į kuriuos gėlės sodinamos. Juos dar išlupti reikėjo, sunkūs jie, vienas nepaneši. Pas mus nedidukės kaimo kapinaitės. Ne mūsų kaimo gyventojų čia darbas. Gretimo kaimo kapinaitėse irgi buvo pavogti tokie rombai ir aptvaro elementai. Vienais metais per Vėlines vėlokai vakare atvažiavo automobilis, netoli gyvenantys žmonės dar pagalvojo, kas čia taip vėlai, o jie, pasirodo, atvažiavo nurinkti geresnių žvakių, nuo mūsų kapų tada irgi pavogė. Va toks žmonių „verslas“ ir sąžinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 04 lapkričio 2019 - 12:38
Labas

kazkada dvieju zvakiu neradau. Dabar visos 16 baltu roziu laimingai Veliniu sulauke.

Kazkokios depresovos dienos, kaip mano nuotaika siuo metu. Isgyvensiu, ne pirmas kartas.

Kadangi su anglu kalbos mokymusi nelabai, tai griebiau prancuzu rolleyes.gif Na kazkada mokiausi....Bet kiek zodziu su anglu panasiu...
Atsakyti

Cha,o aš vis dar grybauju.Peršlapome su mama iki siūlelio.Bet išvažiuoti jau iš miško buvo baisoka,pagedo keliukai.Tai čia gražiausi grybai,kiti permirko nebe išvaizdūs,šilbaravykiai.Žaliuokes atidaviau,nes aš jų bijau,bet dygsta dar. mirksiukas.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju, kaip galima ką nors vogti nuo kapų. Kaip ir iš vaikų ką nors atimti. Tiesiog galvoje netelpa, kad gali būti tokių žmonių. blink.gif

Šlapia, šalta. Nugalabijome du kalakutus, kaupiuosi mėsinėjimui. Bet gal pirma eisiu pasnausti.
na, kokia bjauri musė dar neužmigusi. Vis taikosi į ranką įgelti. bash.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 05 lapkričio 2019 - 07:46
Pusryčiai griežti, lyg dar ne adventas ? verysad.gif
Atsakyti
Ingridai per grybavimus šaldytuvas tuščias. Tik miltai ir kiaušiniai. Tai ko daugiau norite ??? ax.gif

Dienos gražumas pas mus. Tik į vakarą pradėjo lietus purškenti.
Atsakyti
Labas rytas.
Na taip..............Vakar pradėjau pasiruošimą jau kalėdoms,senelių namuose gaminome jau advento vainikus. ax.gif ax.gif
IK viena ausimi iš vienos seselės girdėjau vakar krepšą baravykų pririnko iš kitos pusės miško,nuo tavęs(Papojaus).Važiuosiu šiandien prie tavęs patikrinti?Gal spėsiu iki lietaus? ax.gif
Atsakyti
Na, su tavo įgūdžiais tai krepšys baravykų ne problema. O man laiko gaila kelias valandas po mišką maltis.
Reikės gal iš tavęs pirkti. Jeigu turėsi atliekamų.
Varau, vakar mašiniukui dirželis nutrūko. Liko užsakymai neišvežti. Reikės šiandien suktis.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 11 06, 09:51)
Na, su tavo įgūdžiais tai krepšys baravykų ne problema. O man laiko gaila kelias valandas po mišką maltis.
Reikės gal iš tavęs pirkti. Jeigu turėsi atliekamų.
Varau, vakar mašiniukui dirželis nutrūko. Liko užsakymai neišvežti. Reikės šiandien suktis.

Och,dar buvo mintis užsukti pas tave.Bet galvoju tikrai nerasiu namie.Visi grybai prie tavęs per porą valandų.Pavažiavau toliau ššššššššššš. mirksiukas.gif Užvažiavau į turgelį,vienai moteriai vis parenku kazlėkų,storalūpių,makavykų.Tai kol kalbėjome ,sulėkė žmonės ir nupirko mažus baravykus,parsivežiau didelius,padžioviau,vakarienei pakepiau su kalafiorais padažą. bigsmile.gif Paskui gailėjausi reikėjo prakišti ir tuos didelius,toks vyras kaip ir norėjo,taip tingiu tvarkyti,bet yra kaip yra.Galvoju rytoj palėkti,tik bijau mb beužsiminti. mirksiukas.gif
Atsakyti