Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2019 11 02, 06:36)
Labas rytas.
Kažko nukrenta spaudimas žemai?Atrodo ir geriu po pusę tabletės?Visai negerti vaistų bijau,ypač,kai išvažiuoju miškan. ax.gif

Labas rytas,

rytu ziaurus gusinis vejas,bet bute silta,nes ten neipucia mums,virtuves langas,bet ji apsaugo sodo tvora.
Ingridel,kai as buvau numetus svorio,mano spaudimas buvo normalus ir as nebegeriau vaistu,ir mano gydytojas liepe nebegert,o matuotis kasdien,jei tris dienas nepakyla virs 130,tai ir negert,tik matuotis ir sekt.
O tau gali but taip,daug judi,svoris nukrito,dabar taip islaikyt ir prailginsi gyvenima savo. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 lapkričio 2019 - 10:10
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Praiilginsiu Luety. mirksiukas.gif Širdis atsigavo,miške pabuvau. mirksiukas.gif
Sodybos kaimynė pridėjo nuotraukų fb,aplink sodybą irgi dygsta. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu. Nuvažiavau pagrybauti ten, kur gerais metais baravykų pilna. Vieną ūmėdę beradau.
Ingrida turi kažkokį ypatingą jausmą grybams, todėl ir randa. unsure.gif
Atsakyti
Laba visoms
kapai aplankyti,žiemai sutvarkyti
Oras šiandien belekoks
Kariauju su vaisinėm muselėm,nu rupke,per vasarą nebuvo,ir obuoliai ir pomidorai ir vaisia visoki būdavo,o dabar parsinešiau krepšą svogūnų nusilupt kelis ir bac pakilo visa armija,nebežinau nė ką daryt,juk jos vislios kaip kiniečiai
Atsakyti
Labas rytas.
MB kalbinu į girią pavažiuoti,pasivaikščioti. mirksiukas.gif O planų daug namie,norisi kugelio su baravykų padažu,norisi šaltienos,norisi susiraugti moliūgus. ax.gif Norisi paiilsėti,kojines pradėjau kalėdoms iš spalvotų siūlų,galvoju visiems numegzti po kojinių porą. mirksiukas.gif Tų visų nemažai gaunasi jau vien sūnėnų-4,o dar jų tėvai. bigsmile.gif
Lady,kai buvo šilta ir pas mane tų mūselių buvo,pašaldyk ir dings,atidaryk langą. ax.gif
Atsakyti
Piligriminės lapkričio kelionės baigtos. Nusibodo mašinoje po 200 km sėdėti.
Pašliaužiojau po Gariūnus, megztinį nusipirkau, dar smulkmenų. Bliam, kokį gražų kostiumėlį pabaigoje radau, pasaka. Betgi buvau jau pinigus išleidusi, pritrūko 20 eur. Tingėjau iki bankomato pėdinti blink.gif Nuvažiavome į Akropolį pavalgyti, ten mano mėgstamo balandėliai. wub.gif
Ir visas dienas gyvųjų giminių lankymas. Kava baigia prakiurdyti skrandį.
Atsakyti
Mes irgi aplankėm... Ketvirtadienį vėlai vakare uzdegem, penktadieni jau tuščia nu rinko kokie parazitai... Va tokios tokeles unsure.gif
Atsakyti
Chm aplankėm tik tuos kurie arčiausiai,jei reiktų visus lankyt tai savaitei tektų išvažiuot,mamos tėvai Ignalinos krašte,tėvelio Akmenėj,pati mama Klaipėdoj,na nors tėvukas ir uošviai beveik šalia palaidoti
Va va Lyžuka,o dar kiti deda tas elektronines su batareikom žvakeles,tas gi dar greičiau prichvatizuos,nespėsi nė iš kapų išeit
Atsakyti
Lyžuka, nors aš tėvų kapo nepuošiu labai, bet jau kelis kartus nurovė po kelias kvietkas. Ir dabar rugpjūčio pabaigoj pasodinau 10 tokių nemažų viržių, po mėnesio 2 nurautus radau. Kapas pakrašty, paprasta nurauti.
Atsakyti
Kažkaip pas mus nesigirdėjo apie vagystes nuo kapų. Mano miestelis tylus, o ten , kur tėvų kapai, irgi nieko tokio negirdėti.
Atsakyti
Mūsų kapas prie tvoros,netoli išėjimas,tai nieko padoraus neišeina pasodinti iš karto pavagia. bigsmile.gif bigsmile.gif
O aš šiandien voveraičių pasigrybavau,makavykų kibirą,mb sesei nuvežėme ir baravyką radau,jau taip nugrybauta giria.Netoli nuo kelio ir važiavome,su mb pagrybausi? biggrin.gif blink.gif Makavykai,šilbaravykiai dar dygsta. ax.gif
Atsakyti