Sapniukai, pasistenk paleisti mamą. Gyvieji neturi kartu pasilaidoti.
Gal pas sūnų nuvažiuok, kad atitrūkti.
Ingrida, kur tu matai tą šaltį ? Jau ir Gismeteo atšaukė. Nors...aišku, žiema vis tik ateis. Kada nors.
Labas rytas.
Na kad IK ne tokią jau ir šilumą rodo gismeteo.
Sapniuk
Sveikos
neturiu daugiau ką ir pakomentuoti... turiu pažistamu starovieru, ju tikejimas itin griežtas tai va pagal juos 3 dienos gedulo ir viskas, reikia paleisti mirusi...kaip nekeista butu jo gyvenimas jau ne mums skirtas
ir kas su kurmiais vargstate
https://www.facebook...16365448447001/
Sveikos
neturiu daugiau ką ir pakomentuoti... turiu pažistamu starovieru, ju tikejimas itin griežtas tai va pagal juos 3 dienos gedulo ir viskas, reikia paleisti mirusi...kaip nekeista butu jo gyvenimas jau ne mums skirtas
ir kas su kurmiais vargstate
https://www.facebook...16365448447001/
Teorija as zinau, bet mano praktika i kita puse vaziuoja.
Pas sunu negaliu, pas ji tik viena lova, negi su juo vienoj lovoj miegociau. Nepadoriai sau atrodyciau.
Nama myliu, ten mano 40 metu praleista. Visos rozes, viendienes, kiti augaliukai apglostyti.
Vaziuosim snd, su vyru paruost zemes ziemai, sukultyvuot. Tada grisiu 29 i keturnedeli, i misias.
Labas
Pas sunu negaliu, pas ji tik viena lova, negi su juo vienoj lovoj miegociau. Nepadoriai sau atrodyciau.
Nama myliu, ten mano 40 metu praleista. Visos rozes, viendienes, kiti augaliukai apglostyti.
Vaziuosim snd, su vyru paruost zemes ziemai, sukultyvuot. Tada grisiu 29 i keturnedeli, i misias.
Labas
Lyžuka, ačiū už siuntinuką. Šiandien pasėmiau ir jau su drauge išsidalinome.
Lakstau kaip subinėn įkirpta. Užsakymai, derliaus nuėmimas. Pati už autokaro vairo. Nespėju snarglio nusišluostyti, jau nauja priekaba pastatyta.
Žodžiu, senatvė manęs nesuras. Aš vis darbuose.
Radau kelias minutes, užlėkiau į turgų. Susigundžiau tokiu megztiniu-paltuku ir dar striukę nusičiupau. Norėjau tokių pakreizėjusių gėlėtų batų, bet mano dydžio nebuvo.
Lyžuka, čia tu kalta dėl mano išlaidavimų. Reikėjo gi tau siuntinį įvaryti į dėžę prie turgaus.
Lakstau kaip subinėn įkirpta. Užsakymai, derliaus nuėmimas. Pati už autokaro vairo. Nespėju snarglio nusišluostyti, jau nauja priekaba pastatyta.
Žodžiu, senatvė manęs nesuras. Aš vis darbuose.
Radau kelias minutes, užlėkiau į turgų. Susigundžiau tokiu megztiniu-paltuku ir dar striukę nusičiupau. Norėjau tokių pakreizėjusių gėlėtų batų, bet mano dydžio nebuvo.
Lyžuka, čia tu kalta dėl mano išlaidavimų. Reikėjo gi tau siuntinį įvaryti į dėžę prie turgaus.
Aš tai galvojau kad tau ten itin patogu bus iš turgūs išeinant ji pasiimti
Labas rytas.
Cha IK o aš tave mačiau su mašina akis į akį,prasilenkėme ant kelio. Prie tavęs susirinkau grybus,fantastiški paskutiniai baravykai. O nuvažiavau į kitą mišką,tai tik du baravykai,o praėjau vakar virš 26000 žingsnių.Pasivaikščiojau dar tikėjausi raudonikio.O jų nei vieno. Bet prie tavęs ir makavykų,dar dar kazlėkų,šilbaravykių ir net kelias sveikas ruduokes radau.Tik kelmučių mažoka,rytoj mausiu girion,ten pilna.Iškeliavo krepšys grybų sostinėn.
Atšaukiau užsakymą,širdis jautė blogą orą,o šįryt dar patvirtino.Ir galvoju ko man šiemet taip nesinori nieko daryti.Nors medžiagų turiu sočiai dar iš lenkų privežė kalijų dirbtinų nemažai. Padarysiu tirai ne daug,nors dar nieko ir nepradėjau.Šiandien pas senelius darbas laukia.
tai palikai IK be grybų , na pati kalta, kad nesusirenka
Sveikos
Sveikos
Kaimietuke nebespeja su ukiu, tai grybu sektoriu pas ja Ingrida kontroliuoja. Negi leis geriui zuti
Tvarkau siltnami, o karsta
Vakar apie pietus pamaitinau katinus, jei snd. negrizciau idomu nebutu kaip su ziurkem slojike
Labas
Tvarkau siltnami, o karsta
Vakar apie pietus pamaitinau katinus, jei snd. negrizciau idomu nebutu kaip su ziurkem slojike
Labas
labas
vakar sodyboj patikrinau, jokių grybų pas mus nėr, tik musmerės tuščia tuščia......
užtai pamačiau balon nutemptą ir iškąstais šonkauliais bei palaidom žarnom begulintį kaimynų šunį. Tikriausiai vilkų darbas, nes vienas kaimo gale buvo pastebėtas. bet čia jau visai šalia mano gryčios, kas jam per tvorą peršokt baisu bus ir kieman išeit
česnakai pasodinti, lapai sugrėbstyti, obuoliai bogatyrius beveik visas sutemptas. Liko porai ir kalės kopūstai, dar pakampes apeit ir bus galima skelbt sezono uždarymą
šiandien apvažiavom Karveliškių kapus, o jau kiek žmonių, kiek mašinų, kas bus per Vėlines
Ir labai nustebino žilės-taip gražiai atrodo, nenuroviau. Niekad anksčiau jų neauginus buvau, bet įtariu, kad įtrauksiu į sėklų sąrašą kitiems metams
vakar sodyboj patikrinau, jokių grybų pas mus nėr, tik musmerės tuščia tuščia......
užtai pamačiau balon nutemptą ir iškąstais šonkauliais bei palaidom žarnom begulintį kaimynų šunį. Tikriausiai vilkų darbas, nes vienas kaimo gale buvo pastebėtas. bet čia jau visai šalia mano gryčios, kas jam per tvorą peršokt baisu bus ir kieman išeit
česnakai pasodinti, lapai sugrėbstyti, obuoliai bogatyrius beveik visas sutemptas. Liko porai ir kalės kopūstai, dar pakampes apeit ir bus galima skelbt sezono uždarymą
šiandien apvažiavom Karveliškių kapus, o jau kiek žmonių, kiek mašinų, kas bus per Vėlines
Ir labai nustebino žilės-taip gražiai atrodo, nenuroviau. Niekad anksčiau jų neauginus buvau, bet įtariu, kad įtrauksiu į sėklų sąrašą kitiems metams
QUOTE(Lyžuka @ 2019 10 24, 08:05)
Šventa teisybė. Šiandien mačiau prie lauko dideliausias kreivabudes. Bet patingėjau išlipti. Už tai Ingrida ir sukasi panosėje.
Ingrida, mačiau ryte lyg tai pažįstamą mašiniuką. Bet rūpesčiais galva užkišta, tai neatgaminau, kad taviškė.
Greičiau šeštadienis ateitų. Varom akcijinius pekinus, kiekis nemažas. Psichuoju per visus galus. Sekmadienį, kad ir akmenais lytų, turime pabaigti bulviakasį. 14 priekabų liko .
Kaip tyčia Piežas sugędo. Išminamas guolis zvimbia. Bijau važiuoti, kad kur visai neužsilenktų. O darbas tai didelis , pavarų dėžę imti. Maniškis neturi laiko, nežinau, ar rasiu, kas per savaitgalį patvarkytų. Taip planavau šeštadienį į savo pusės kapines palėkti, ramiai gimines aplankyti.
Labas rytas.
Na nesimiega. Nuo pusės penkių vartausi,o vakare apie 21 pradeda imti miegas,bet gi neisi su vištomis?
MB vakar buvo pas gydytoją,tai nebe rašė leksotonilio,retai aš išgeriu pusę ar visą tabletę.Bet nebe rašė,sakė Veryga pasakė po tokių vaistų prasideda dūriai į veną. Išrašė kažkokių kitokių miegui,matysime. Ir baigėsi mano nuo spaudimo vaistai.Tai maniškis įkišo liežuvį,kad man galva skauda dažnai.Ir kad spaudimas būna 110/80,tai čia kaip man jau per žemas su mano spaudimu.Liepė gerti po pusę tabletės.