Kepti kaštainiai man siejasi su Paryžiumi .
Ingrida, gal tu miške peržiūri kiekvieną kvadratinį centimetrą. Aš tai grybų neradau. Tik kelias musmires.
Kepiau viščiuką su brokoliais. Nu skanu... Kitą kartą bus viščiukas ir kibiras brokolių.
Labas rytas.
Tao kad IK pie mane visi sako leki kaip briedis,praleidi dalį grybų. Bet šeštadienį net akys pradėjo ašaroti žiūrint į lapus įdėmiai. Labai jau nesimato.Dar dar kazlėkai,bet baravyką pamatyti laimės dalykas.
Važiuoju girion šiandien kiek pauogausiu,paskui pasidairysiu grybų.
Sveikos
IK tai per omniva išsiunčiau kvietkus tai gaudyk
IK tai per omniva išsiunčiau kvietkus tai gaudyk
Labas
tris dienas praleidau Kupisky. Nezinau ar pailsejau, gal labiau emocijos sukilo. Bet mane ten labai traukia, negaliu paaiskint kodel Buvau pazadejus kaimynei, kad kaip vakar eisiu i sv. misias, jos mamos jau neber 3 metai.
tris dienas praleidau Kupisky. Nezinau ar pailsejau, gal labiau emocijos sukilo. Bet mane ten labai traukia, negaliu paaiskint kodel Buvau pazadejus kaimynei, kad kaip vakar eisiu i sv. misias, jos mamos jau neber 3 metai.
QUOTE(Lyžuka @ 2019 10 21, 14:11)
Ačiū.
Ingrida, dabar tavo sezonas vel iš naujo, tokiosšilumos atėjo pas mus ]
Sveikos
Sveikos
QUOTE(Lyžuka @ 2019 10 22, 07:43)
Ingrida, dabar tavo sezonas vel iš naujo, tokiosšilumos atėjo pas mus ]
Sutinku Lyžuka,bet šiandien turiu senelių namuose vainikus gaminti.Rytoj grybauti planuose.Kaip faina girioje vaikščioti samanų pataluose,čia kur prie IK važiuoju mišrus miškas,tai lapai viską nukloja.O girioje samanos,taip viskas gerai matosi. Bet vėlinėms prastą orą rodo,galvoju gal atšaukti užsakymą gyvoms gėlėms?
Labas rytas.
kodel atšaukti, čia šiaip nuo žmoniu priklauso, vieni net nežiuri i tas dirbtines bet kokiu oru, kiti ir geriausiu vien jas perka, pirks kaip visad manau 50x50
Lyžuka,pažiūrėjau orus naktimis rodo -3.-4 galvos skausmas saugok tas gėles.Kam galvos skausmo reikia? Na dar pagalvosiu.
Sveikos
Toks nuostabus oras, o aš sugebėjau virusiuką pagauti, gerklėje gaisras, galva sunki, jėgų nėra.
Man irgi kaštainiai- Paryžiuas gatvės, bet niekada nedrįsau jų paragauti.
Sapniuk, man pažįstamas jausmas, kad norėjosi grįžti į namus, kur buvo mama. Prisimenu, po gedulingų pietų, nors nebuvo jokio reikalo, nuvažiavau ten, lyg manęs kas ten lauktų. Manau, kad tai yra visai normalu, mano gimtuosius namus, kur gyveno mama, dabar prižiūri mano sesė, bet jaučiu, kad manęs ten visada laukė ir laukia, kaip rusiškoj dainoj Домик окнами в сад, там где ждет меня мама.
Toks nuostabus oras, o aš sugebėjau virusiuką pagauti, gerklėje gaisras, galva sunki, jėgų nėra.
Sapniuk, man pažįstamas jausmas, kad norėjosi grįžti į namus, kur buvo mama. Prisimenu, po gedulingų pietų, nors nebuvo jokio reikalo, nuvažiavau ten, lyg manęs kas ten lauktų. Manau, kad tai yra visai normalu, mano gimtuosius namus, kur gyveno mama, dabar prižiūri mano sesė, bet jaučiu, kad manęs ten visada laukė ir laukia, kaip rusiškoj dainoj Домик окнами в сад, там где ждет меня мама.
QUOTE(vasarema @ 2019 10 22, 14:40)
Sveikos
Pravirkdėt....
QUOTE(ate42 @ 2019 10 22, 15:58)
Pravirkdėt....
nors mama nebelauks, bet namai manes lauks ir as ju labai pasiilgsiu, Ryt vel vaziuoju....