Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Kepti kaštainiai man siejasi su Paryžiumi . wub.gif

Ingrida, gal tu miške peržiūri kiekvieną kvadratinį centimetrą. Aš tai grybų neradau. Tik kelias musmires. blink.gif

Kepiau viščiuką su brokoliais. Nu skanu... Kitą kartą bus viščiukas ir kibiras brokolių. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tao kad IK pie mane visi sako leki kaip briedis,praleidi dalį grybų. biggrin.gif biggrin.gif Bet šeštadienį net akys pradėjo ašaroti žiūrint į lapus įdėmiai. mirksiukas.gif ax.gif Labai jau nesimato.Dar dar kazlėkai,bet baravyką pamatyti laimės dalykas. ax.gif
Važiuoju girion šiandien kiek pauogausiu,paskui pasidairysiu grybų. ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

IK tai per omniva išsiunčiau kvietkus tai gaudyk smile.gif
Atsakyti
Labas

tris dienas praleidau Kupisky. Nezinau ar pailsejau, gal labiau emocijos sukilo. Bet mane ten labai traukia, negaliu paaiskint kodel ax.gif Buvau pazadejus kaimynei, kad kaip vakar eisiu i sv. misias, jos mamos jau neber 3 metai.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 10 21, 14:11)
Sveikos smile.gif

IK tai per omniva išsiunčiau kvietkus tai gaudyk smile.gif

Ačiū.
Atsakyti
Ingrida, dabar tavo sezonas vel iš naujo, tokiosšilumos atėjo pas mus smile.gif]

Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 10 22, 07:43)
Ingrida, dabar tavo sezonas vel iš naujo, tokiosšilumos atėjo pas mus smile.gif]

Sutinku Lyžuka,bet šiandien turiu senelių namuose vainikus gaminti.Rytoj grybauti planuose.Kaip faina girioje vaikščioti samanų pataluose,čia kur prie IK važiuoju mišrus miškas,tai lapai viską nukloja.O girioje samanos,taip viskas gerai matosi. bigsmile.gif Bet vėlinėms prastą orą rodo,galvoju gal atšaukti užsakymą gyvoms gėlėms? ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
kodel atšaukti, čia šiaip nuo žmoniu priklauso, vieni net nežiuri i tas dirbtines bet kokiu oru, kiti ir geriausiu vien jas perka, pirks kaip visad manau 50x50 smile.gif
Atsakyti
Lyžuka,pažiūrėjau orus naktimis rodo -3.-4 galvos skausmas saugok tas gėles.Kam galvos skausmo reikia? ax.gif Na dar pagalvosiu. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Toks nuostabus oras, o aš sugebėjau virusiuką pagauti, gerklėje gaisras, galva sunki, jėgų nėra.
Man irgi kaštainiai- Paryžiuas gatvės, bet niekada nedrįsau jų paragauti.
Sapniuk, man pažįstamas jausmas, kad norėjosi grįžti į namus, kur buvo mama. Prisimenu, po gedulingų pietų, nors nebuvo jokio reikalo, nuvažiavau ten, lyg manęs kas ten lauktų. Manau, kad tai yra visai normalu, mano gimtuosius namus, kur gyveno mama, dabar prižiūri mano sesė, bet jaučiu, kad manęs ten visada laukė ir laukia, kaip rusiškoj dainoj Домик окнами в сад, там где ждет меня мама.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2019 10 22, 14:40)
Sveikos 4u.gif
Toks nuostabus oras, o aš sugebėjau virusiuką pagauti, gerklėje gaisras, galva sunki, jėgų nėra.
Man irgi kaštainiai- Paryžiuas gatvės, bet niekada nedrįsau jų paragauti.
Sapniuk, man pažįstamas jausmas, kad norėjosi grįžti į namus, kur buvo mama. Prisimenu, po gedulingų pietų, nors nebuvo jokio reikalo, nuvažiavau ten, lyg manęs kas ten lauktų. Manau, kad tai yra visai normalu, mano gimtuosius namus, kur gyveno mama, dabar prižiūri mano sesė, bet jaučiu, kad manęs ten visada laukė ir laukia, kaip rusiškoj dainoj Домик окнами в сад, там где ждет меня мама.

Pravirkdėt.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 10 22, 15:58)
Pravirkdėt.... unsure.gif

angel_sadangel.gif

nors mama nebelauks, bet namai manes lauks ir as ju labai pasiilgsiu, Ryt vel vaziuoju....
Atsakyti