Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas,
Pas mus lyja non stop jau gal savaite laiko,siandien isvis snioja ir dar gusinis vejas,o man sportuot reik eit.
Grazi Lietuva,Lyzuk,ir vis dabinasi.tvarkosi,grazeja,pasiilgau jau,turbut kita met skrisim,bus 50m po vidurines baigimo.
Aciu uz laikus ir pagyras nano zuikiams,klientu padaugejo del ju biggrin.gif Geras hobis man ir nervus ramina ir arbatai atlieka biggrin.gif
O siaip stebim brexit debatus,nors man nera aktualu,turim jau statusa,bet idomu,kuo baigsis parlamente Boriso parvezta nauja sutartis.Jis nebeturi daugumos parlamente,tai bus sunkoka prastumt.
Ingrida,aciu uz nauja atkasta pataisa,mano prancuzaitei labai aktualu,vyras prancuzas,spaudzia priimt prancuzu pilietybe,o ji nenori atsisakyt lietuviskos.Nebuvom tremtiniai,bet senelis buvo vokieciu lageryje,nelaisveja ir kol gyvas gavo kompensacija,gal tai padetu.But gerai istatymo pataisos nuoroda gaut ax.gif
Grazaus savaitgalio.Londone baisus streikai,blokuoja metro,jau nuo vakar,gerai,kad mes nebe Londone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 spalio 2019 - 09:31
QUOTE(Lyžuka @ 2019 10 18, 08:51)
Sveikos gyvos smile.gif

su gražiuoju ir spalvingu rudenėliu jus visas smile.gif

Kaip naudojat ar ka darot iš cidoniju? Pilnas medis, ant žemes krenta gaila palikti suput verysad.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5E279C88

Kaimynė iš brolienės parsiveža ir gamina skanias uogienes. Tokios kaip egzotiškų vaisių skonio. Dar daro apvirtas konservuotas , kaip kompotą. Receptų tai nežinau. Tik tiek, kad žalios neskanios, jos pas mus noramliai nesunoksta . O perdirbtos skanu.

Orelis šiandien pasaka. Nusilaksčiau, kol visus užsakymus įvykdėme. Bulviakasis pilnu tempu.
Atsakyti
orelis geras, sode dramblinius cesnakus sodinau, veislai biggrin.gif

Ingrida, ejau ro tavo darbo vieta, nebuvai. Vyras sako: Ingrida antru etatu kazkur dirba.
Atsakyti
Sapniuk,kaip tu atsiradai? blink.gif blink.gif Kur gi mane rasti?
Aišku miške. mirksiukas.gif 1.5 kibiro pribraukiau dar.Na pirmadienį jau gal paskutinis kartas bus?Jei kas nepasikeis? ax.gif
Čia mažasis iškasė šitą įtatymą,kai grįš į savo dabartinę vietą paspausiu kad atsiūstų kur rado. ax.gif
Atsakyti
vaziavom is sodo ir vyras uzsuko i tevu buta mokesciu moket.
Atsakyti

Labas rytas.
Sapniuk,o tai butus tuščius ir laikote? bigsmile.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
taip, sis renovuotas pigiausiai atseina,

Labas
Atsakyti
Tokia graži ir darbinga diena. Prasilėkiau per miestą, apsikuopiau gėlynus, nukasiau kanas. Ir dar keturis užkrovimus praskalbiau.
Cepelinų praviriau. O vakare dar su dukra ant kombaino pastovėjome, priekabą bulvių privarėme. Labai gerai dabar kasasi. Nedulka bezbožnai. Yra grumstų, kiek spėjame, numėtome. Ai, vis tiek leisime per bunkerių priėmėją, atskiria visokias žemes ir smulkmę.
Tai laikai atėjo. Seniau vos ne eilė būdavo smulkiai bulvei, o dabar viską metame atgal į dirvą. Nebėra kaimuose kriuksių.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Luety,jūsų tuose kraštuose kaštainius kepa?Kaip skaniai pagaminti?Pas mus Lidle pradžioje buvo po 7,99 už kg.Pirks tau lietuvis taip brangiai,nupigino iki 2.19.n tada prašom. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 20 spalio 2019 - 07:02
QUOTE(IngridaB @ 2019 10 20, 06:00)

Labas rytas.
Luety,jūsų tuose kraštuose kaštainius kepa?Kaip skaniai pagaminti?Pas mus Lidle pradžioje buvo po 7,99 už kg.Pirks tau lietuvis taip brangiai,nupigino iki 2.19.n tada prašom. mirksiukas.gif

Labas rytas,

Ingrida,nezinau mano rate,kad kas keptu kastainius namie,lidle pas mus jie stovi ziema vasara,niekas neperka,bent as nesu maciusi,kad kas dometusi jais.
Cia turkai kepa gatvese,turi tokius karstus peciukus,ant virsasu suberia,jie ima sproginet ta savo zieve,ir valgai,man jie kaip naminiu popkornu gamyba panasiai atrodo,tai,manau namu salygomis,i ikaitinka keptuve,ir viskas.Nezinau,jei is tiesu,esu karta pirkus,kai tik buvom atvaziave,labai nesuzavejo,tai daugiau ne nesidomejau.
Duodiesi po miskus,visas fb uzia nuo tavo groziu.
Pas mus vakar po piet nustpjo lyt,bet atsalo iki 6 silumos,ir siandien nezada lietaus,net gamta dziaugiasi,kad B.J.sutarties neprieme,ir isnese sprendima,deretis,kol susideres iki tinkamo.
Ne lengva iseit is kolchozo. biggrin.gif biggrin.gif O dar tokiems ambicingiems,kaip anglai.Jie nori isplest parti geriausia,pati didziausia ,skaniausia kasni is EU,gauti viska kas buvo geriausia ir susigrazinti viska
savo.Matysim ar pavyks.
Atsakyti
Esu vaikystėje Lenkijoje ragavus keptų kaštainių, visai skanu buvo. Įdomu būtų paragauti kaip dabar.
Šeštadienį turėjau netikėtą reviziją. A.d. tik keletą vokų trūko, matyt persiskaičiavau parduodama, taip viskas suėjo. Bet vistiek privargau, nes lb didelė įvairovė, kol suskaičiuoji, parodai kiekvieną smulkmę. Šiandien jau nuo skausmo gėriau, nes nepasijudinau. Dar metinė revizija laukia.
Šiaip nieko naujo, darbas, namai, darbas namai. Darbe biski pamezgu, kai nebūna pirkėjų, nes viskas kaip ir perskaityta, ką veikt. Džiaugiuosi gražiu rudeniu.
Atsakyti
labas 4u.gif

Ingridos gėrybės man pavydo aparpuolį įvarys rolleyes.gif bet kaip gražu pažiūrėt wub.gif wub.gif wub.gif

prabudau prieš 5 nuo baisulinio smūgio-avarija prie turgaus, bet garsas toks, tarsi mano lovoj būtų.... mačiau kad gelbėtojai buvo, kitos tarnybos, bet kai tamsu, tai gerai ir neįžiūrėjau.
dabar galvą sopa ir taip visą dieną, tabletką sugėriau unsure.gif

kaštainių nevalgiau ir nevilioja anie mirksiukas.gif
Atsakyti