Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

as visada kazleku kepures nulupu, net neisivaizdavau, kad galima nelupt ax.gif Man labai skanu kazlekai, tik ciogones su jais yr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 13 spalio 2019 - 18:00
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tai čia man mb pasiūlė,nelupk,nu jo kokie žemėti jie buvo. bigsmile.gif bigsmile.gif
Varau spanguolių,gal liks laiko girioje pasodairyti grybų? ax.gif Trečiadienį planuose rimčiau pagrybauti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 spalio 2019 - 06:25
Kazkas baisaus musu kieme prie nuosavo namo ivyko. Atvaziavo greitoji, paeiliui 5 policijos masinos ie Ramybes tako vezikai. I ta nama o 15 metu grizo is Vokietijos seimininkai, dabar langus keitesi.Reiks ziuret zinias kas ten ivyko. Bet kriminalistai ejo i musu nama, gal is musu namo kazka....

Labas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 14 spalio 2019 - 13:21
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 10 13, 11:44)
Na, trauktų perkūnas tą anglų tautą. Ne žemdirbiai jie, o technokratai. Todėl ir atskirų pavadinimų ropėms bei griežčiams  neturi. Nors tai yra skirtingos rūšys. Brassica rapa ir Brassica napus.
Tavo augintas greičiausiai bus griežtis. Man tai jie skanūs.
Arba pašarinė ropė. Pašarinės ropės dar vadinamos turnepsais. Kolūkių kūrimosi pradžioje būdavo pašarui sodinamos estiška veislė " Kuzik". Kol jaunos, jos tikrai skanios. Bet jeigu pašaldavo, tai pro šalį nepraeisi. Smarvė nereali.
Nors vaikystėje bile kas buvo skanu. Valgydavome švendrų vidinę dalį, liepų pumpurus, dobilų žiedus ir dar velniai žino ką. Ai, rudenį gudobelę.

Išviriau labai skanią uogienę. Tiesiog pasaka, kaip gerų saldainių skonis. Dėjau kriaušes, apelsinus ir juodą šokoladą. wub.gif  Šiandien dar parsivežiau turguje nusipirkusi šermukšnių Granatnaja. Nesvietnai man jie skanūs. Jeigu nesulapnosiu žalių, sutrinsiu ir į šaldiklį.

Labutes,

Lyja pas mumi,nuplauks sala i Anerika,jei tiek lis. biggrin.gif biggrin.gif
Uzsikasus su zuikiu nerimu.Turiu tokia kliente,kai koki pamato,tuoj jai reikia.Jau tris nupirko,dar viena turiu nunert.Viena isbrokijo del ugio,atsieit per mazas,kai dabar ji aprengiau ir ji pamate,jau nori ir sito.Namie turi du gyvus triusius,grazius tokius,pukuotus,o jau nertu zaisliniu,nezinau kiek ir kur ji juos deda.Tiesiog zuikomane.
Dwel tu ropiu,tai as apie ju veisles nieko nezinojau.Kai pirkau daigus sodo centre,tai buvo ideta nuiotraukyte tokiu,kokius as megstu,o kai uzaugo,fui fui fui,tas kvapas mane pritrenkia tiesiog.Nu gal pasals,nesmirdes,bet neskanu man.As noriu,kaip kaliaropes,kaip ridiko skonio,baltos spalvos,o cia grynai geltonos,grynai griezciai su savo kvapu.
Sermuksnius valgau zalius,labai skanu man.
Ingrida,saltalankiai gave salnos,jei neatsyla buna kieti ir pajudinus byra nuo sakuciu,net skinant.Reik kokia paklode klot po krumu.
Del skiepijimusi,taip,cia skiepija vaistinese nuo gripo,bet ...komercija tie skiepai.Niekada gyvenime nepasirasiau tam ir nepasirasysiu,cia jau mano toks poziuris,gripo epidemijos kasmet,o as neatsimenu,kada sirgus gripu ir be skiepo.Bereikalingas svetimas baltymas zmogaus organizme,o kokios jo pasekmes,niekas netiria.Bet kiekvienas turim savo nuomone tuo klausimu,tai niekam nieko nesakau.
Atsakyti
Luety,o aš mamą stumiu skiepytis.Sakė eis šią savaitę. ax.gif
Mažsisi apsirgo nuo angliško oro,jam tik kur šilta ir gyventi.Išskrido į Orleaną kosėdamas ir su sloga. bigsmile.gif bigsmile.gif Visai imunitetas nusilpęs,dar tie laiko kaitaliojimai,skrydžiai,dabar tokia savijauta 9 valandos ore. ax.gif Gerai brolis turėjo šeivamedžio mano duoto,bent arbatos prigėrė,aviečių uogienės buvau įdėjųsi.O renku šiandien spanguoles ir save ėdu,kitiems gera darau,o vaikui neįdėjau. ax.gif
Kad užėjome uogų šiandien ir kibirą pririnkau ir mama davė maišiuką užpildžiau ir dar kiek palikome,tikiuosi kitam kartui. ax.gif
Luety,zuikiai nuostabūs. wub.gif wub.gif wub.gif
Sapniuk,na sužinojai,kas atsitiko?Žinios nerodė,gal fb parašys? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Šiandien savanorystės diena,jei ne,kaip maučiau miškan. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Luety kiškis puikus wub.gif wub.gif

saulė žeme ritinėjas-GERA wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ingrida, nezinau kodel nerode, gal cia tokia smulkmena. As virtuvej tuo metu valgyt dariau, tai tarnyybu auto judejimas pro langa matesi

Labas
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

su gražiomis rudens dienelėmis smile.gif

Va aplankeme Birštono apžvalgos bokštą smile.gif, pasigrožėjome rudeniška gamta, Nemuno vingiais , kokia graži ta mūsų Lietuvėlė wub.gif
https://scontent.fvn...amp;oe=5E1BE881
Atsakyti
Labas rytas.
Graži ta Lietuvėlė.
nUO KETURIŲ LAUKIU KADA GRYBAUTI. bigsmile.gif mirksiukas.gif
Vis pamirštu parašyti.Kai brexetas dabar aktualu,vaikai iškapstė įstatymą,tyliai priimta ankščiau.Tremtinių vaikai,anūkai,proanūkai gali turėti dvigubą pilietybę. mirksiukas.gif Tai dičkis bandys sužinoti UK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 16 spalio 2019 - 06:09
tas istatymas man aktualus, kur ieskot suzinok.

Tempia mane i soda, o tingiu. Geriau su Ingrida grybu varyciau.

Labas
Atsakyti
labas 4u.gif

lauke fantastika wub.gif

eičiau ir aš su jumi grybaut ax.gif ale kad Jūsų girios toli bigsmile.gif

vakare einu į keramikos pamoką pasižaist biggrin.gif

Kaimietukė tikriausiai su kitaicais došijas bigsmile.gif
Liniuk, ar česnakus jau sodinai? aš dar lauksiu kokią savaitę
Atsakyti