Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2019 10 12, 16:54)
Ingrida, na kad skieija nt vaistinese, tai nera norma. Gal yra tavo kokia liga, kuri nesiderina su skiepu. Jau visos seniai zinot mano nuomone apie skiepus rolleyes.gif

Dirbu namu seimininke. Pusantru metu jau kai nedirbu, tai nieko naujo.

Tu turi pasirašyti ant lapo pats,kad esi sveikas UK.Aš atsakau už save.O pas mus greičiau pinigą paiimti,Endemike nerūpi kuo tu sergi. bigsmile.gif
Atsakyti
na as negarantuociau, kad dabar visai sveika esu. Kazkokiu budu numeciau tris kilus, nevalgymo budu ax.gif Dabar bandau atsigriebt ax.gif
Atsakyti
Sapniuk, kaip tu nenumesi, jei tokių bėdų turėjai. Kai maniškis gulėjo ligoninėj, krito beveik 6 per dvi savaites. Pavakary arba vakare pusryčiaudavau. Bet aš gabi, greit moku susirankiot, ką pametu biggrin.gif
Kol kas aš irgi be skiepų gyvenu ax.gif
Atsakyti
labas šlapią dieną 4u.gif

Luety, o tokių kaip dolomitmilčiai pas jumi nėr?

Ex, čia buvau į seną kaimynų sodą įsisukus ir radus labai skanų obuolį,dabar ieškau koks jo vardas mirksiukas.gif rudeninę sodinau kovalenkovskaja, desertinė, baltarusiška veislė, kaip tik man ant sienos augint biggrin.gif
kalbėjau su vienu veislininku, sakė, kad panašus į Trebu sėklinuką, gal kas tokį turit? latviškas, tad abejoju ar apie 1955 m po kaimus vežiojo latviškus sodinukus, nors gal, hmmm
Grabšteiną turim, dideliausias medis, neįsikarsi bigsmile.gif skanus, šiemet tik kašelį nuskynėm, apšalo....

pridariau šaltienos, sutvarkėm vienus kapus, kitą savaitę pro kitus prasuksim, jau iki Vėlinių žolėm neužeis.

Ingridėl, kokias puokšteles darai šiemet, rodyk, mokyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Grabštainus bent du turiu senovinius,vienas ankstyvesnis,kasmet būna pilnas obuolių,kitas vėlyvesnis paukščiai smaguriauja,arba stirnos likučius. ax.gif Va ir anataninę arba gyviAI SUVALGĖ ARBA KAIMYNAI?Radau tik vieną normalų obuolį. ax.gif
Puokštės?Galvojau šiemet apsiramink motin.Bet po truputi žiūriu vėl baigiu apaugti medžiagomis.Pamėginsiu nufotografuoti iš miško viržių vainikėlį pabandžiau,pažystama pynė iš pirktinių,na galvoju truputi per brangu 5 vazonai sueina..Bet gražu. bigsmile.gif
Na ką auginsime vėl kg?MB sakė nuostabios spurgos obuolių,kažin tokios ar beišeis? bigsmile.gif
O aš skiepysiuosi,pernai nespėjau kažkaip,praslydo,man dūšiai ramiau,kai skiepas yra.Ir mamą varysiu nemokamai,babytę kasmet skiepydavome.Vaikams zyziu nuo tymų pasiskiepyti.Mažsis tik sakė nuo gripo nesiskiepys,ten vakarų pakrantę kažin ar pasieks?Azijoje jau siaučia gripas? blink.gif blink.gif
Rytoj planuose turgelis?Kaip norėčiau po pietų miškan,savo vilkiukui pažadėję mišką.Čia buvo nutrūkęs nuo būdos ,pirmu taikiniu į mano mašiną,vežkite miškan. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 10 13, 07:41)
Labas rytas.

Sveikos
Tas pirmas ropes vadino kūziku ir kolūkyje augimo gyvuliams jos tikrai laaabai smirdi
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 10 12, 13:46)
Ingrida,pirkau tokiu daigus,esu pirkus PC man l;abai jos skanios buna

O uzaugo tokios
vartotojo įkelta nuotrauka ir smirdi tokiu sietiniu kvapu runkeliniu,nu nepernesu as to kvapo.Vaikai bande barbekines anglyse kept,kaip bulves,suvynioje i folija,bet man ne,netiko,brolis sako valgyt galima. biggrin.gif

Na, trauktų perkūnas tą anglų tautą. Ne žemdirbiai jie, o technokratai. Todėl ir atskirų pavadinimų ropėms bei griežčiams neturi. Nors tai yra skirtingos rūšys. Brassica rapa ir Brassica napus.
Tavo augintas greičiausiai bus griežtis. Man tai jie skanūs.
Arba pašarinė ropė. Pašarinės ropės dar vadinamos turnepsais. Kolūkių kūrimosi pradžioje būdavo pašarui sodinamos estiška veislė " Kuzik". Kol jaunos, jos tikrai skanios. Bet jeigu pašaldavo, tai pro šalį nepraeisi. Smarvė nereali.
Nors vaikystėje bile kas buvo skanu. Valgydavome švendrų vidinę dalį, liepų pumpurus, dobilų žiedus ir dar velniai žino ką. Ai, rudenį gudobelę.

Išviriau labai skanią uogienę. Tiesiog pasaka, kaip gerų saldainių skonis. Dėjau kriaušes, apelsinus ir juodą šokoladą. wub.gif Šiandien dar parsivežiau turguje nusipirkusi šermukšnių Granatnaja. Nesvietnai man jie skanūs. Jeigu nesulapnosiu žalių, sutrinsiu ir į šaldiklį.
Atsakyti
Labas, merginos

gal kuri zinot, kokios algos rogramuotoju ant Vilniaus?

Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 10 13, 13:59)
Labas, merginos

gal kuri zinot, kokios algos rogramuotoju  ant Vilniaus?

Sapniuk,programuotojų? Nuo 1000-iki 7000. mirksiukas.gif
Ką skanaus pagaminti iš kazlėkų,nemažą krepšį parsivežėme,šunį vedžiodami,tai jau prieš mus kžkas praėjo.Palei kelią visi,dar ir vieną sveiką baravyką rado mb. bigsmile.gif Dygsta akyse. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif

o tai virti kepti kazlekai su grietine ir bulvem prastai?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 10 13, 16:56)
aciu 4u.gif

o tai virti kepti kazlekai su grietine ir bulvem prastai?

Tai kad tiek nesuvalgysime.Nepatingėjau nulupti kepurėles,tai grybai balti blti.Bandysiu žiemai užmarinuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti