Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Šeštadienį buvau Lietaus 20 mečio koncerte. Nu bliamba kokia pagyvenusia pasijutau biggrin.gif Taip jau puplika apie mano metus ir daugiau biggrin.gif Fonograminis koncertas beveik, bet kai nereikėjo mokėt, tai kaip sakoma, dovanotam arkliui į dantis nežiūri.
Šiandien sudidėjau burokėlių į stiklainius ir kibirą kopūstų užraugiau. Visad dėdavau druskos iš akies, tai ne, mandriau reik, pasiskaičius, kiek pataria dėt. Ir vos neprsdūdžiau.
Ryt anūką porai dienų turėsim, tai palinksmins smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyja?
Įdomu kaip su šaltalankiu?Jaučiu po šalnų subliuškę,jei paukščiai nenulesė?Turiu užsakymą trims kibirams,na bet neišeis musiau? ax.gif
Atsakyti
Ex, kokie faini tavo prisiminimai.
Kai buvau dar paaugliukė, kolūkio pirmininkas įsūdė tėvui laikyti jo sportinį žirgą. Irgi ristūnas, žiemai laikomas Sartų lenktynėms. Man būdavo labai smagu juo pajodinėti. Kadangi balno niekas nepaliko, tai suėjo ir be jo. Dar buvo negalima leisti šuoliais, bet kaip ištversi. Ta pati bėda būdavo su kinkymu. Tik spėja viską užveržti, nespės į vežimą įsėsti - tavo problema. Ima startą toookį iš vietos, kad gali ir vežimą palikti. Ne kartą esu nuo jo nusivertus. Kartą pas kaimyną kieme, sėdžiu ant žirgo, kalbuosi. Kaimynas su saulėgrąžos stiebu užplojo mano Feniksui, tas kaip šoks. Nespėjau sureaguoti, ir jau sėdžiu nukritusi baloje. biggrin.gif

Liniukai, vengiu eiti į senelių susirinkimus. Aš dar tokia jauna, ką ten daryti. Va, kalbina chebra lapkritį varyti į Tunisą. Tik mano darbai bus nepasibaigę , negaliu. Reikės žiemą nebent į kokį Paryžių kelioms dienoms nulėkti pasižmonėjimui ir kavos išgerti.

Ainu darbuotis. Pekinams akcija bus ikiukuose, tai nerealūs kiekiai užsakyti.

Sapniau, paliksi namus nešildomus ?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 10 09, 09:30)

Ex, kaip gera tave čia matyt. wub.gif Kaip sekas? Pasipasakok kiek nori. Labai įdomu-jau gal persikraustėt?

Mūsų Ingrida paraku užtaisyta.
Ik vaikštanti enciklopedija.

Nežinau, Ate, kaip ir pasakyt. Nei persikrausčiau, nei ne. Taip ir gyvenu pusę savaitės ten, pusę - ten. Nes dirbu, tai dėl darbo grįžtu ir dėl šuns, ir dėl katės. Turbūt dar ilgai taip bus. Beveik pripratau. Šiandien išvažiuoju, po trijų dienų vėl grįšiu.

Aha, pas jus čia visą karinį ir mokslinį arsenalą galima rast. Ko paklausi - viską gausi bigsmile.gif

Sapniuk, o už kokius griekus tave į Panevėžį išveš? bigsmile.gif Čia kur burokėliai, tai tavo sodyba, o ten Panevėžy kas, tavo butas, ar vaikai gyvena? Kasmet išvažiuoji taip?

Iš Kaimo, tavo paauglystės nuotykiai su sportiniais arkliais irgi smagūs, pati savo kailiu sužinojai ką reiškia katapultuotis nuo žirgo biggrin.gif Aš tai to nepatyriau. Pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos :0

Ir naujokei labas smile.gif

kaip čia aš taip retai užeinu smile.gif

FB juokiaus iš taves Ingrida, kur prie šitos fotkes parašei, kad vaziavai galvą pravedinti tongue.gif...nus gi visa vasarą miške galvą vedinai bigsmile.gif ir dar mažai smile.gif

pirkau litra spanguoliu 3,5 verysad.gif...pagal mane brangu bet turiu dar nuopernai šaldytu kučių kisieliui užteks smile.gif
Atsakyti
Ex, Panevezy mano butai. Cia ne sodyba kur burokekiai, o pats Kupiskio centras. Taip susiklste, kad tris metus Kupisky priziurejau mama. Tiksliau ne tris, o daug ilgiau, bet ziemai as ja vezdavausi i Panevezy, Mama palaidojau, tai su katinais vaziuosiu i Panevezi, ziems praleist. Pavasari su katinais grisiu atgal. Va taip keistai gyvenu, per dvejus namus.....

Lyzuka, tikrai retai uzeini ax.gif

Labas visoms
Atsakyti
Panevėžy virš Rožyno toookia liūtis praėjo. Ta vargšė išdraskyta gatvė patvino. Važiavau iki ašių paskendusi.

Šitiek prilyta, bus šilumos. Gal grybų pagaliau bus ? Juk ruduokės taip ir nedygo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jo IK aš irgi dar tikiuosi.Praeitą savaitę ruduokės buvo pasirodę Ignalinos rajone,kašikais rinko. bigsmile.gif bigsmile.gif
Lyžuka,pas mane būtum spanguoles po 2.50 nusipirkųsi. mirksiukas.gif
Liniukai,anūkas gėris?Pusryčiams blynelius kepi? wub.gif wub.gif wub.gif O pas mane tik šanūkas. ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Geras apibūdinimas šanūkas biggrin.gif

o kažin kaip tada kates reiktų vadinti ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 10 11, 07:59)
Sveikos smile.gif

Geras apibūdinimas šanūkas biggrin.gif

o kažin kaip tada kates reiktų vadinti ? biggrin.gif

Kanūkės? mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba. Ne, blynelių nevalgo biggrin.gif , su maistu nelengva ką įsiūlyti. Ryte kokteilis jam iš jogurto, banano, dar kokia uoga.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
su anūkais, šunūkais ir kitais biggrin.gif

kaip gražiai parašėte apie arklinius nuotykius wub.gif wub.gif
pamenu, kad kaime kolūkis leido laikyti tik du arklius, o savo arklio nieks neturėjo. Vienas arklys buvo pas mus, diedukas labai juo rūpinosi.

klausiau apie obuolius skanius, tai va-konsultavaus su Danute Manarkiene, ragavo, tai ne beržininkų ananasas, kažkuom panašus į koštelę, bet irgi ne ji. Sakė sena veislė. Bandysim atrast vardą.

dar paklausiu apie dolomitmilčius-kada ir kaip juos išbarstyt.
ir apie kaulųragų miltus-kada juos bert, ir kaip dažnai galima barstyt. Ar tikrai pagerina augalų gyvenimą?

rytdienai kaupiuos šaltienai ax.gif

tiesa, Liniuxxx, kaip ten su tuom Jūsų konkursu,ar daugiau prizų nelaimėjot?
Atsakyti