Ingridule, neišsemiamos tau sveikatos. Eiklių kojų grybaujant uogaujant, miklių rankelių mezgant kepant. Tu mūsų supermoteris , supermama, superžmona. Ilgų ir gausingų.
Ex, kaip gerai, kad atėjai pas mus. Išsilakstė visos kaip Šimo bitės po feisbukus, kur ten jas sužiūrėsi. Čia jaukiau.
Kaulavaisiai geriau sodinami iš pavasario. Mažiau galimybių nušalti. Paieškok googlėje apie Kauną medelynų. Aš vis pasidairau į Manarkų medelyną. Iš pačių Babtų , t.y instituto medelyno - na, man ten toks nuobodus pasirinkimas.
Įsivesk į guglą "trešnių veislės" ir labai gerai išstudijuok, ko nori. Man pasiteisino Vytėnų rožinė. Medis jau netoli 20 m , bet gerais metais jame tiesiog gyvename. Būtų gal 10 kibirų, bet daugumą nuvalgome. Gera yra Jurgita. tik ji tokia kietesnė. Dabar madinga Lapins. Žiūrėk, kad būtų šalia veislė dulkininkė arba pati sodinama trešnė būtų savidulkė. Jeigu sklypas kažkur laukuose, kad būtų atspari šalčiui veislė.
labas, Ex
4tadienį man iš Sodaitytės medelyno Danutė atveža obelis, labai fain motera, kažkaip jais pasitikiu. Pas juos visokio gėrio yra
kaip smagu žinot, kad yra medžiai mano vardo
Vasarema, laukiau šilumininko, patikrino tuos radiatorius, bet kodėl toks garsas, tarsi kitam kambaryje leistų kas vandenį, nežino. Liepiau aiškintis, nes per nervus duoda, kankinimo priemonė
4tadienį man iš Sodaitytės medelyno Danutė atveža obelis, labai fain motera, kažkaip jais pasitikiu. Pas juos visokio gėrio yra
kaip smagu žinot, kad yra medžiai mano vardo
Vasarema, laukiau šilumininko, patikrino tuos radiatorius, bet kodėl toks garsas, tarsi kitam kambaryje leistų kas vandenį, nežino. Liepiau aiškintis, nes per nervus duoda, kankinimo priemonė
Labas rytas.
Naujokei
Pas mus tai geras, vakar miesto centre trolis sudegė. Šįryt šviesaforą keitė, ir tas nukentėjo, nes šalia viskas vyko, Ne taip dažnai tokie dalykai atsitinka.
Nors nieko nepatariat, apsistojau ties Janome siuvimo mašina, nes metaliniu korpusu, taip įsivaizduoju. Dar man svarbu, kad yra automatinis siūlo įvėrimas ir automatinė kilpa sagai. Na, jei neužteks taškų už cigarečių pardavimus ir testus, pirksiu grynais
Pas mus tai geras, vakar miesto centre trolis sudegė. Šįryt šviesaforą keitė, ir tas nukentėjo, nes šalia viskas vyko, Ne taip dažnai tokie dalykai atsitinka.
Nors nieko nepatariat, apsistojau ties Janome siuvimo mašina, nes metaliniu korpusu, taip įsivaizduoju. Dar man svarbu, kad yra automatinis siūlo įvėrimas ir automatinė kilpa sagai. Na, jei neužteks taškų už cigarečių pardavimus ir testus, pirksiu grynais
Labas vakarėlis.
Kažkas šiandien suėdė mano dieną ir pusę vakaro.
Vakar nepamačiau, praslydo man pro akis Ingridos gimtadienis..
Su gimtadieniu Ingridut gražių visų metų , kad džiugintų vaikai, kad šeimoje visad būtų jaukus šurmulys
Ačiū už patarimus, už gražų priėmimą Feisbuko neturiu ir tingiu jį turėt.
Labai bus sunku išsirinkti trešnę, kai tiek veislių. Man labai skanios geltonos. Dar labai skanios šiais metais buvo prekybcentriuose kur pardavinėjo, lidle, maxėj. Tamsiai raudonos, stambios, minkštos ir saldžios. Pirkau ir pirkau, valgiau ir valgiau. Net kauliukų prisirinkau, sakiau, sėsiu..
Dar nepažiūrėjau, bet pasidomėsiu kur čia tas Manarkų medelynas. Ačiū.
Merii, apie siuvimo mašinas nelabai pati ką suprantu, bet apie Janome tik gerus atsiliepimus girdėjau. Jei man reiktų, tai dar pasiklausinėčiau pas kokius nors siuvimo mašinų meistrus, jie daugiau informacijos suteiktų , pasakytų pliusus ir minusus. Labai seniai esu overloką pirkusi, tai pas meistrus klausiau patarimo koks overlokas patikimesnis, kad nereiktų dažnai taisyt. Meistro patarimai man pasiteisino, overlokas dirbo kaip arklys, bet nei karto nereikėjo taisyt
Kažkas šiandien suėdė mano dieną ir pusę vakaro.
Vakar nepamačiau, praslydo man pro akis Ingridos gimtadienis..
Su gimtadieniu Ingridut gražių visų metų , kad džiugintų vaikai, kad šeimoje visad būtų jaukus šurmulys
Ačiū už patarimus, už gražų priėmimą Feisbuko neturiu ir tingiu jį turėt.
Labai bus sunku išsirinkti trešnę, kai tiek veislių. Man labai skanios geltonos. Dar labai skanios šiais metais buvo prekybcentriuose kur pardavinėjo, lidle, maxėj. Tamsiai raudonos, stambios, minkštos ir saldžios. Pirkau ir pirkau, valgiau ir valgiau. Net kauliukų prisirinkau, sakiau, sėsiu..
Dar nepažiūrėjau, bet pasidomėsiu kur čia tas Manarkų medelynas. Ačiū.
Merii, apie siuvimo mašinas nelabai pati ką suprantu, bet apie Janome tik gerus atsiliepimus girdėjau. Jei man reiktų, tai dar pasiklausinėčiau pas kokius nors siuvimo mašinų meistrus, jie daugiau informacijos suteiktų , pasakytų pliusus ir minusus. Labai seniai esu overloką pirkusi, tai pas meistrus klausiau patarimo koks overlokas patikimesnis, kad nereiktų dažnai taisyt. Meistro patarimai man pasiteisino, overlokas dirbo kaip arklys, bet nei karto nereikėjo taisyt
Meri, savo kioske įsitaisyk naktinį tašką alkoholiui. Bus navarotas O vadovei aiškink, kad nori daugiau apyvartos padaryti. Tada per kelias dienas pasidarysi tą mašiną.
Apie automatinį siūlo įvėrimą net nesu girdėjusi.
Šaltis purto, gal koks ankstyvas peršalimas kabinasi.
Apie automatinį siūlo įvėrimą net nesu girdėjusi.
Šaltis purto, gal koks ankstyvas peršalimas kabinasi.
labas
Meri, apie siuvamąsias nieko pasisakyt negaliu, aš greičiau rankom susisiūnu
Ex, medelynas http://www.sodaitytesmedelynas.lt/
kad neapsirgtumėte, gerkite vaistukų šildančių, plečiančių
Meri, apie siuvamąsias nieko pasisakyt negaliu, aš greičiau rankom susisiūnu
Ex, medelynas http://www.sodaitytesmedelynas.lt/
kad neapsirgtumėte, gerkite vaistukų šildančių, plečiančių
Labas rytas.
Siūti jokio noro neturiu. Atrodo visko norisi išmokti,tik ne siūti. Nors siūvimo mašina yra namie,mb siūna,kai reikia kažko verkiant. MB sesuo buvo rimta siūvėja,mokė net būrelius mergaičių siūvimo,paltus net siūdavo,turi visą arsenalą siūvimo mašinų.Ir užmetė tą veiklą,geriau matematikos mokyti vaikus.
Nelyja,šilta visai.Bandau viena važiuoti spanguolių dar.Jei lyti pradėtų norisi eglišakių,samanų pasirinkti,kokių įdomių šakų.Bent pavaikščiosiu po mišką.
Ex,ačiū už sveikinimą.
LabRyt.
Ingrida, skaitau apie tavo veiklą, ką veiki, ir užsinorėjau papasakot seną savo vaikystės prisiminimą. Toje tavo aktyvioje veikloje tarsi matau kokį ryšį su ta istorija
Kadaise mano diedukai norėdami pasodinti ar nukasti bulves, eidavo į kolūkį pasiskolinti arklio. Kažkaip nelaikydavo žmonės tais laikais arklių ar tai nebuvo galima, nežinau. Tai va, diedukas nuėjęs vis išsirinkdavo ramų, patyrusį darbinį arklį. Bet kartą jis nusiuntė savo sūnų, mano dėdę, parvesti arklio. Po kurio laiko jau iš toli matom, parjoja per kalną dėdė ant arklio, ne šiaipsau, o net skersas parskrenda Pasirodo žmonės savaitgaliui bulvių sodinimui jau išgraibė geresnius arklius, tai buvo belikęs koks tai nurašytas senas sportinis žirgas.
Pasikinkė arklį, pradėjo sodint tas bulves, diedukas paragina arklį, o tas kad šoks lėkt ant tempo, skuodžia per arimą kaip per Sartų lenktynes.. Girdim diedukas tik jop...mat..jop..mat.. plūgas aukštielninkas striksi per arimą. Kur tu ten spėsi paskui tą sportinį, tegu ir seną žirgą. Ką jaunystėj išmoko - neišmuši.
Tai vat, Ingrida, sakau linksmai, juoko forma, tu man panaši į tą sportinį žirgą, esi tarsi baigusi sportinę karjerą olimpinė čempionė. Tavo tempas, energija, fizinė forma tiesiog pavydėtina ir kažin ar kada pasikeis. Lėksi visur stačia galva kaip tas žirgas. Linkiu, kad taip ir būtų, duok D tau sveikatos
Ingrida, skaitau apie tavo veiklą, ką veiki, ir užsinorėjau papasakot seną savo vaikystės prisiminimą. Toje tavo aktyvioje veikloje tarsi matau kokį ryšį su ta istorija
Kadaise mano diedukai norėdami pasodinti ar nukasti bulves, eidavo į kolūkį pasiskolinti arklio. Kažkaip nelaikydavo žmonės tais laikais arklių ar tai nebuvo galima, nežinau. Tai va, diedukas nuėjęs vis išsirinkdavo ramų, patyrusį darbinį arklį. Bet kartą jis nusiuntė savo sūnų, mano dėdę, parvesti arklio. Po kurio laiko jau iš toli matom, parjoja per kalną dėdė ant arklio, ne šiaipsau, o net skersas parskrenda Pasirodo žmonės savaitgaliui bulvių sodinimui jau išgraibė geresnius arklius, tai buvo belikęs koks tai nurašytas senas sportinis žirgas.
Pasikinkė arklį, pradėjo sodint tas bulves, diedukas paragina arklį, o tas kad šoks lėkt ant tempo, skuodžia per arimą kaip per Sartų lenktynes.. Girdim diedukas tik jop...mat..jop..mat.. plūgas aukštielninkas striksi per arimą. Kur tu ten spėsi paskui tą sportinį, tegu ir seną žirgą. Ką jaunystėj išmoko - neišmuši.
Tai vat, Ingrida, sakau linksmai, juoko forma, tu man panaši į tą sportinį žirgą, esi tarsi baigusi sportinę karjerą olimpinė čempionė. Tavo tempas, energija, fizinė forma tiesiog pavydėtina ir kažin ar kada pasikeis. Lėksi visur stačia galva kaip tas žirgas. Linkiu, kad taip ir būtų, duok D tau sveikatos
Ačiū Ex.Norėčiau sulaukti mamos metų ir būti tokia pat aktyvi.
Važiavau miškan labai abejodama,norėjau pakeliui apsisukti ir važiuoti sodybon.Na bet gerai,kad neapsisukau. Galvojau sau pasiuogauti,bet po truputi po truputi ir gavosi pilnas kibiras. Nors nuuogauta juodai ir viena bijojau toli eiti. Ir galvojau nebe bus tų brūdų po šalnų briederkių,kur gi ne,skraido įkyriai.
Dar radau kelias vovreaites,nors pelkėje pilna raudonų ūmedžių,o miške jau pašąlę.
Prisiroviau viržių,pažystama apipynė su pirktinėmis vainikėlį,gražu,bet brangoka.O jei miško pabandžius?
Rytoj kad dar įkyriai nelytų sureisuočiau sodybon,pripjauta malkų per vasarą,susirinks kaimynai,reikia parsivežti.Dar obuolių rasiu?
Ate,Brangioji kaip tu gyveni?Kaip tavo jaunikaitis laikosi?
O as nusiroviau buorokelius, morkas, ryt vakare draugai mane su visais katinais Panevezin isbgins Reiks kazkaip ziema pratraukt. Vazonus geliu sunesem su draugeliu i bendrabucio rusi.
Ryt ryte dar nueisiu sprto trenerei padekot ir atsisveikint iki....pavasario. Pabaigoj menesio dar reiks atvaziuot i misias....
Grazios spanguoles, mano pelkej jos sekmingai pavasario sulauks.
Labas
Ryt ryte dar nueisiu sprto trenerei padekot ir atsisveikint iki....pavasario. Pabaigoj menesio dar reiks atvaziuot i misias....
Grazios spanguoles, mano pelkej jos sekmingai pavasario sulauks.
Labas