Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingridule, neišsemiamos tau sveikatos. Eiklių kojų grybaujant uogaujant, miklių rankelių mezgant kepant. Tu mūsų supermoteris , supermama, superžmona. Ilgų ir gausingų.

vartotojo įkelta nuotrauka

Ex, kaip gerai, kad atėjai pas mus. Išsilakstė visos kaip Šimo bitės po feisbukus, kur ten jas sužiūrėsi. Čia jaukiau.

Kaulavaisiai geriau sodinami iš pavasario. Mažiau galimybių nušalti. Paieškok googlėje apie Kauną medelynų. Aš vis pasidairau į Manarkų medelyną. Iš pačių Babtų , t.y instituto medelyno - na, man ten toks nuobodus pasirinkimas.
Įsivesk į guglą "trešnių veislės" ir labai gerai išstudijuok, ko nori. Man pasiteisino Vytėnų rožinė. Medis jau netoli 20 m , bet gerais metais jame tiesiog gyvename. Būtų gal 10 kibirų, bet daugumą nuvalgome. Gera yra Jurgita. tik ji tokia kietesnė. Dabar madinga Lapins. Žiūrėk, kad būtų šalia veislė dulkininkė arba pati sodinama trešnė būtų savidulkė. Jeigu sklypas kažkur laukuose, kad būtų atspari šalčiui veislė.
Atsakyti
labas, Ex 4u.gif

4tadienį man iš Sodaitytės medelyno Danutė atveža obelis, labai fain motera, kažkaip jais pasitikiu. Pas juos visokio gėrio yra mirksiukas.gif

kaip smagu žinot, kad yra medžiai mano vardo wub.gif

Vasarema, laukiau šilumininko, patikrino tuos radiatorius, bet kodėl toks garsas, tarsi kitam kambaryje leistų kas vandenį, nežino. Liepiau aiškintis, nes per nervus duoda, kankinimo priemonė blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Naujokei 4u.gif

Pas mus tai geras, vakar miesto centre trolis sudegė. Šįryt šviesaforą keitė, ir tas nukentėjo, nes šalia viskas vyko, blink.gif Ne taip dažnai tokie dalykai atsitinka.
Nors nieko nepatariat, apsistojau ties Janome siuvimo mašina, nes metaliniu korpusu, taip įsivaizduoju. Dar man svarbu, kad yra automatinis siūlo įvėrimas ir automatinė kilpa sagai. Na, jei neužteks taškų už cigarečių pardavimus ir testus, pirksiu grynais biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis.
Kažkas šiandien suėdė mano dieną ir pusę vakaro.

Vakar nepamačiau, praslydo man pro akis Ingridos gimtadienis..
Su gimtadieniu Ingridut 4u.gif gražių visų metų , kad džiugintų vaikai, kad šeimoje visad būtų jaukus šurmulys 4u.gif

Ačiū už patarimus, už gražų priėmimą smile.gif 4u.gif Feisbuko neturiu ir tingiu jį turėt.

Labai bus sunku išsirinkti trešnę, kai tiek veislių. Man labai skanios geltonos. Dar labai skanios šiais metais buvo prekybcentriuose kur pardavinėjo, lidle, maxėj. Tamsiai raudonos, stambios, minkštos ir saldžios. Pirkau ir pirkau, valgiau ir valgiau. Net kauliukų prisirinkau, sakiau, sėsiu.. biggrin.gif
Dar nepažiūrėjau, bet pasidomėsiu kur čia tas Manarkų medelynas. Ačiū.

Merii, apie siuvimo mašinas nelabai pati ką suprantu, bet apie Janome tik gerus atsiliepimus girdėjau. Jei man reiktų, tai dar pasiklausinėčiau pas kokius nors siuvimo mašinų meistrus, jie daugiau informacijos suteiktų , pasakytų pliusus ir minusus. Labai seniai esu overloką pirkusi, tai pas meistrus klausiau patarimo koks overlokas patikimesnis, kad nereiktų dažnai taisyt. Meistro patarimai man pasiteisino, overlokas dirbo kaip arklys, bet nei karto nereikėjo taisyt biggrin.gif
Atsakyti
Meri, savo kioske įsitaisyk naktinį tašką alkoholiui. Bus navarotas wub.gif O vadovei aiškink, kad nori daugiau apyvartos padaryti. Tada per kelias dienas pasidarysi tą mašiną.
Apie automatinį siūlo įvėrimą net nesu girdėjusi. wub.gif

Šaltis purto, gal koks ankstyvas peršalimas kabinasi.
Atsakyti
labas 4u.gif

Meri, apie siuvamąsias nieko pasisakyt negaliu, aš greičiau rankom susisiūnu ax.gif

Ex, medelynas http://www.sodaitytesmedelynas.lt/

kad neapsirgtumėte, gerkite vaistukų tongue.gif tongue.gif šildančių, plečiančių tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Siūti jokio noro neturiu. ax.gif Atrodo visko norisi išmokti,tik ne siūti. ax.gif Nors siūvimo mašina yra namie,mb siūna,kai reikia kažko verkiant. mirksiukas.gif MB sesuo buvo rimta siūvėja,mokė net būrelius mergaičių siūvimo,paltus net siūdavo,turi visą arsenalą siūvimo mašinų.Ir užmetė tą veiklą,geriau matematikos mokyti vaikus. bigsmile.gif bigsmile.gif
Nelyja,šilta visai.Bandau viena važiuoti spanguolių dar.Jei lyti pradėtų norisi eglišakių,samanų pasirinkti,kokių įdomių šakų.Bent pavaikščiosiu po mišką. ax.gif
Ex,ačiū už sveikinimą. 4u.gif
Atsakyti
LabRyt.

Ingrida, skaitau apie tavo veiklą, ką veiki, ir užsinorėjau papasakot seną savo vaikystės prisiminimą. Toje tavo aktyvioje veikloje tarsi matau kokį ryšį su ta istorija smile.gif

Kadaise mano diedukai norėdami pasodinti ar nukasti bulves, eidavo į kolūkį pasiskolinti arklio. Kažkaip nelaikydavo žmonės tais laikais arklių ar tai nebuvo galima, nežinau. Tai va, diedukas nuėjęs vis išsirinkdavo ramų, patyrusį darbinį arklį. Bet kartą jis nusiuntė savo sūnų, mano dėdę, parvesti arklio. Po kurio laiko jau iš toli matom, parjoja per kalną dėdė ant arklio, ne šiaipsau, o net skersas parskrenda lotuliukas.gif Pasirodo žmonės savaitgaliui bulvių sodinimui jau išgraibė geresnius arklius, tai buvo belikęs koks tai nurašytas senas sportinis žirgas.
Pasikinkė arklį, pradėjo sodint tas bulves, diedukas paragina arklį, o tas kad šoks lėkt ant tempo, skuodžia per arimą kaip per Sartų lenktynes.. lotuliukas.gif Girdim diedukas tik jop...mat..jop..mat.. lotuliukas.gif plūgas aukštielninkas striksi per arimą. Kur tu ten spėsi paskui tą sportinį, tegu ir seną žirgą. Ką jaunystėj išmoko - neišmuši.

Tai vat, Ingrida, sakau linksmai, juoko forma, tu man panaši į tą sportinį žirgą, esi tarsi baigusi sportinę karjerą olimpinė čempionė. Tavo tempas, energija, fizinė forma tiesiog pavydėtina ir kažin ar kada pasikeis. Lėksi visur stačia galva kaip tas žirgas. Linkiu, kad taip ir būtų, duok D tau sveikatos wub.gif

Atsakyti
Labas, merginos.
Ex, kaip gera tave čia matyt. wub.gif Kaip sekas? Pasipasakok kiek nori. Labai įdomu-jau gal persikraustėt?
Mūsų Ingrida paraku užtaisyta.
Ik vaikštanti enciklopedija.
Atsakyti
Ačiū Ex.Norėčiau sulaukti mamos metų ir būti tokia pat aktyvi. wub.gif
Važiavau miškan labai abejodama,norėjau pakeliui apsisukti ir važiuoti sodybon.Na bet gerai,kad neapsisukau. ax.gif Galvojau sau pasiuogauti,bet po truputi po truputi ir gavosi pilnas kibiras. ax.gif Nors nuuogauta juodai ir viena bijojau toli eiti. bigsmile.gif Ir galvojau nebe bus tų brūdų po šalnų briederkių,kur gi ne,skraido įkyriai. blink.gif blink.gif
Dar radau kelias vovreaites,nors pelkėje pilna raudonų ūmedžių,o miške jau pašąlę.
Prisiroviau viržių,pažystama apipynė su pirktinėmis vainikėlį,gražu,bet brangoka.O jei miško pabandžius? ax.gif
Rytoj kad dar įkyriai nelytų sureisuočiau sodybon,pripjauta malkų per vasarą,susirinks kaimynai,reikia parsivežti.Dar obuolių rasiu? ax.gif
Ate,Brangioji kaip tu gyveni?Kaip tavo jaunikaitis laikosi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 spalio 2019 - 16:02
O as nusiroviau buorokelius, morkas, ryt vakare draugai mane su visais katinais Panevezin isbgins rolleyes.gif Reiks kazkaip ziema pratraukt. Vazonus geliu sunesem su draugeliu i bendrabucio rusi.

Ryt ryte dar nueisiu sprto trenerei padekot ir atsisveikint iki....pavasario. Pabaigoj menesio dar reiks atvaziuot i misias....

Grazios spanguoles, mano pelkej jos sekmingai pavasario sulauks.

Labas
Atsakyti